Androidworld
Androidworld
Google is achter de schermen druk bezig, zo ook met de Developer Console voor Androidontwikkelaars. Hier is het voor ontwikkelaars mogelijk applicaties te uploaden naar de Google Play Store, omschrijvingen aan te passen, statistieken in te zien, reacties te lezen en meer. Sinds een aantal maanden is het mogelijk om ook anderen toegang te geven tot bepaalde applicaties en vanaf deze week heeft een gedeelte van de ontwikkelaars die zich hiervoor ingeschreven hebben, toegang gekregen tot het nieuwe uiterlijk.

Developer Console

De Android Developer Console was wel aan een kleine make-over toe, deze zag er redelijk gedateerd uit en werd ook al vanaf het begin in deze vorm gebruikt. Op het ontwikkelaarsaccount van Androidworld hebben we ook toegang gekregen tot het nieuwe uiterlijk en we zijn er erg enthousiast over. Qua looks kan ook het Developer Console ook weer mee met de huidige standaarden en verwachtingen. Het is met de nieuwe looks nog niet mogelijk om rechtstreeks op reacties te reageren, zoals Google eerder aangekondigd heeft.

Beschikbaarheid

Zoals eerder aangegeven heeft een gedeelte van de ontwikkelaars die zich voor de 'bètaversie' van dit nieuwe uiterlijk ingeschreven hebben, inmiddels toegang gekregen. Wanneer de grote meerderheid toegang krijgt en de nieuwe functies, zoals bijvoorbeeld het direct reageren, toegevoegd worden is nog niet bekend.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties