Androidworld
Androidworld
Soms wil je foto's of teksten met meerdere applicaties tegelijk delen. Nu zijn er meerdere apps beschikbaar die in één keer een statusupdate of een foto kunnen delen met meerdere sociale netwerken als Facebook en Twitter. Andmade Share heeft echter een veel fundamentelere aanpak. De applicatie kan namelijk het standaard 'delen'-menu van Android vervangen om zo in één keer bepaalde content met meerdere applicaties te delen. De applicatie is gratis en daarom zeker het uitproberen waard, maar of deze het leven nou zoveel makkelijker maakt is nog maar de vraag.

Andmade Share

Wanneer je voor de eerste keer na installatie van Andmade Share iets deelt, kun je kiezen tussen Andmade Share en het standaard 'delen'-menu. Wanneer je voor die eerste kiest, kun je voortaan de content met meerdere apps tegelijk delen. Dat wordt gedaan door de gekozen applicaties achter elkaar op te starten. De applicatie werkt op zich prima, maar er zijn nog wel wat verbeterpuntjes. Zo scrollt de lijst met applicaties waarmee gedeeld kan worden niet goed mee als deze te lang is. Ook is het niet helemaal duidelijk dat je bovenaan de lijst van apps moet klikken om met delen te beginnen. Andmade Share is handig voor mensen die graag met meerdere applicaties willen delen. Wanneer je alleen een statusupdate of een foto wilt delen met meerdere sociale netwerken, kun je echter beter op zoek gaan naar een alternatief zoals Seesmic Ping. Dat komt omdat Andmade Share geen mogelijkheden biedt om bijvoorbeeld tekst aan te passen alvorens het deze naar meerdere apps stuurt. Een voorbeeldje: als je een foto op Facebook, Google+ en Twitter wil plaatsen, zul je in alle drie apps handmatig tekst moeten toevoegen.

Screenshots

Beschikbaarheid

Andmade Share is beschikbaar voor toestellen met Android 2.0 en hoger. Om de applicatie te installeren klik je op onderstaande QRCode of scan je deze met de barcodescanner. Om de app te gebruiken ga je naar de content die je wilt delen en kies je het 'delen-symbool'. Daarna kun je het icoontje voor Andmade Share kiezen en kun je de content met meerdere apps tegelijk delen.

Via: Android Police
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Sander Tuit

Een echte gadgetfreak die al vanaf dag één de Android development phone heeft. Hij weet veel over vele verschillende onderwerpen en komt vaak met allerlei handige Androidtrucs en mooie tutorials. Verder is hij ook onze ‘code held’ en heeft dan ook de AW Reader helemaal van de grond af opgebouwd. Kortom, Sander is onze alleskunner.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties