Androidworld
Androidworld
De Cube U9GT5 is van Chinese makelij, een tablet die draait op Android 4.1 (Jelly Bean) en heeft een scherm van 9,7 inch. Dit scherm heeft een resolutie van 2048x1536 pixels, en dus, net als de nieuwe iPad, 264 pixels per inch . Je zou het scherm kunnen omschrijven als 'Retina'-scherm, een marketingterm voor schermen waarbij volgens Apple individuele pixels (op een normale gebruiksafstand) niet door het menselijk oog te onderscheiden zijn. Deze tablet is ook nog eens een stuk goedkoper dan de iPad.

Cube U9GT5

Kopen die Cube U9GT5 zou je zeggen, maar bekijk zeker even de verdere specificaties. De Cube U9GT5 draait op een dual-core Rockchip RK3066 chipset geklokt is op 1,6 GHz, die toch al redelijk gedateerd is, maar kan nog goed mee. Deze is te vergelijken met bijvoorbeeld de dual-core Cortex A9-chipset. Qua geheugen is er 8GB voor opslag beschikbaar en qua RAM moeten we het doen met 1GB. Cube is overigens geen nieuwe speler op de markt, ze waren één van de eersten die een dual-core chip gebruikten in een tablet. Op de Cube U9GT5 is de Google Play Store wel beschikbaar zo zien we in het filmpje.

Video

http://youtu.be/tlwhkZG8X1E

Beschikbaarheid

Waarschijnlijk zal deze tablet nooit naar Nederland komen, als je er toch één wilt aanschaffen is e-Bay waarschijnlijk de juiste plaats om te zoeken. Hij zal te koop zijn voor een prijs tussen de €150 en €200. Of dit 'soort' tablets het echt gaan redden tegen tablets als de iPad, Samsung- of ASUS-tablets, wij denken van niet, maar snel zijn ze in China in ieder geval wel met het namaken van producten.Via: Slashgear
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties