Androidworld
Androidworld
Vandaag zijn de eerste Nexus 7 tablets verscheept aan diegene die een pre-order hebben geplaatst en om dat te vieren heeft Google de complete 'changelog' (lijst met wijzigingen) voor Android 4.1 online gezet. In de changelog staat alles beschreven wat er in versie 4.1 is veranderd ten opzichte van de voorgaande (Ice Cream Sandwich). Leuk leesvoer voor een regenachtig weekend.

Changelog

Het belangrijkste van Jelly Bean is dat het ontzettend soepel is. Project Butter heeft inderdaad een pot roomboter over Ice Cream Sandwich heen gesmeerd met als resultaat een smooth en snel Jelly Bean. Diegene die Android 4.1 al op hun toestel hebben geinstalleerd kunnen dat zeker bevestigen, het verschil is aanmerkelijk.
Android 4.1, Jelly Bean, is de snelste en meest vloeiende versie van Android to nu toe. Jelly Bean verbetert de eenvoud en de schoonheid van Android 4.0 en introduceert een nieuwe Google-zoekervaring op Android.

Ontdekken

Wanneer je de lijst doorleest kom je absoluut nog een aantal dingen tegen die je nog niet wist. Wanneer je bijvoorbeeld de taal voor de Google Search op Engels zet, kun je de Voice Search activeren door Google te roepen. Binnen de contacten kun je nu heel snel en makkelijk een snelkoppeling maken voor dat contact naar het homescreen. Ook merk ik dat Jelly Bean energiezuiniger is dan de voorgaande versies.

De volledige changelog kun je hier bekijken op de officiële website van Android. En zoals gewoonlijk heeft Google ook op deze pagina weer een grapje verborgen, wat je vanzelf tegenkomt wanneer je helemaal onderaan de pagina bent gekomen. Wat is jouw favoriete Jelly Bean feature?

Bron: Android.com

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties