Androidworld
Androidworld
13 december 2010 13:25 uur
Voor wie wel eens durft te dromen van de Samsung Galaxy Tab in zijn zak te hebben maar het 'iets' te duur vond om effectief tot een aankoop over te gaan, hebben we goed nieuws. Samsung lijkt begrip te tonen voor de vele reacties op de prijs en stunt binnenkort met een cashback-actie. Hierdoor krijg je €150,- terug op de aankoop van de Galaxy Tab.

Looptijd

De actie zal lopen van woensdag 15 december 2010 tot en met 31 januari 2011. Via de registratie van je IMEI-code op een speciaal hiervoor aangemaakte website en wat papierwerk krijg je na verloop van tijd 150  euro teruggestort op je bankrekening. Mensen die reeds een Samsung Galaxy Tab in hun bezit hebben, niet getreurd. Deze actie is ook van toepassing op reeds gekochte apparaten. Wat we echter niet weten is of dat deze interessante cashback-actie ook geldt voor aankopen in combinatie met abonnementen. Dit zou moeten blijken uit de voorwaarden van de actie, als deze aangekondigd is tenminste... De officiële aankondiging van Samsung zal pas woensdag komen, dus misschien moet je toch nog even geduld hebben tot we alle details op een rijtje hebben.

Aanschaffen?

Wie nu nog twijfelt over de aankoop raad ik aan om eens een kijkje te nemen in onze review over dit apparaat. Update 13-12: Actie blijkt alleen geldig voor toestellen gekocht tijdens de actie periode van 15-12-2010 tot 31-01-2011 bij één van de winkels die door Samsung gepubliceerd gaan worden. Mocht je hem bij een andere winkel bestellen dan is deze actie NIET van toepassing. Update 14-12: Het is inmiddels mogelijk om je te registreren om in aanmerking te komen voor de €150 cashback. Volg deze link en schrijf je snel in! [Marc, bedankt voor de aanvulling] [Bron]
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Matthieu

Reacties

 • Hoodini

  Mooie actie, echter niet voor mij...
  No tengo dinero!

  • Richard

   leuk, maar ik heb nog steeds geen voordelen gevonden tov mijn telefoon.

  • Eric

   Kan dat ook door de imei van mijn Galaxy S in te voeren?

   • Leo

    Ik wacht wel op de Notion Ink adam

    • Michel

     Volgens mij krijg je alleen korting in de actieperiode van 15-12 tot 31-01-11

     • Marc W

      Deze zin: "Mensen die reeds een Samsung Galaxy Tab in hun bezit hebben, niet getreurd. Deze actie is ook van toepassing op reeds gekochte apparaten" klopt niet! De actie is UITSLUITEND geldig in de actieperiode van 15/12 tot en met 31/1/2011.

      Had zelf gisteravond al 'n artikel aan deze actie gewijd op MobileCowboys, dus heb 't nog even dubbel gechecked ...

     • From

      Ik heb de Galaxy Tab nu een paar dagen in bruikleen en het doet precies wat ik had verwacht: het creëert een markt. Ik had het niet nodig, maar het is toch wel handig.Het gaat me wel te ver om er nou 500-600 euro voor te betalen gaat me wat ver.

      • Bianca

       Erg leuk hoor deze actie maar kunnen ze niet gewoon beter een algehele prijsverlaging doen in Engeland is de tab ook al een stuk goedkoper.

        • Kurd

         Wat koste die dinge?

         • Debekker

          Mensen ik heb de galaxy tablet al een paar weken en ben van 1 ding overtuigt het formaat van de galaxy biedt 2 keer zoveel mogelijkheden als het formaat van de ipad.
          Ik heb zelf nog niet zoveel met de belfunctie gedaan maar er zijn mensen die hem gewoon met een bluetooth headset als telefoon gebruiken dan kun je alles thuis laten je laptop en de telefoon.
          Dus voor de twijfelaars kopen, dit is echte een topper.
          ( zeker met deze aanbieding)

         • Kevin

          ik denk dat we beter een paar maanden kunnen wachten want dan komen alle andere tablets uit en zal de prijs vanzelf wel dalen.

          • Ryoma

           First generation devices zijn niks voor mij .. Wacht liever op een galaxy tab 2, notion Ink 2 of een Ipad 2.. Ik denk dat de 2e Ipad er als eerste land. Dus die zal het worden.. De anderen zullen zoals altijd er rustig achter huppelen..

           • Nol

            Met die korting wordt het toch wel aantrekkelijk, maar 2e generatie is misschien wel verstandig, alleen zou ik persoonlijk nooit voor appel kiezen.

            • El papa

             Zou willen dat htc met tab kwam, maar helaas komen ze voorlopig er niet mee.

             • jan vdc

              in januari komen er waarschijnlijk enkele nieuwe,heb er moeite mee,maar zal me inhouden om geen tab te kopen.
              hoedanook,een usb ingang en android is 1 vereidte bij mijn aankoop..

              • PatrickVH

               Cashback actie van samsung tab geld vanaf toestellen die aangekocht zijn van 1dec tot 31 jan.formulier kan je al downloaden in verschillende online gsm shops.zoek maar eens in google naar cashback samsung tab.

               Mvg
               Patrick

               • Patrick VH

                Samsung cashback actie is voor toestellen gekocht van 1 december tot 31 januari.

                Op onderstaande link kan je het formulier downloaden voor 150 euro terug te krijgen

                http://www.forcom.be/pdf/Cashback_GalaxyTab.pdf

                • Robert-630

                 Staat nu online: http://www.samsung.com/nl/experience/promotion/mobile/galaxytab/?pid=nl_promotion_banner1_14122010

                 Zoals in het artikel vermeld:
                 "Deze promotie loopt van 15 december 2010 tot en met 15 januari 2011. De Cashback en de Luxury Edition zijn aan te vragen tot en met 31 januari 2011. Dit is de definitieve sluitingsdatum.

                 Deelname is alleen mogelijk bij aanschaf van de Galaxy Tab die binnen de actieperiode is aangeschaft."

                 Kan alleen niks vinden over geselecteerde winkels/dealers?

                 • joost

                  Vreemd, in de actie voorwaarden staat het volgende
                  Artikel 4 – Prijs
                  1. Prijs: Lederen case en een Bluetooth Headset (HM3100) en een cashback van € 150,-
                  2. De Prijs is strikt persoonlijk, niet-inwisselbaar voor geld, goederen en/of diensten
                  en niet overdraagbaar zonder schriftelijke toestemming van Samsung.
                  Artikel 5 - Winnaar
                  1. De Winnaars van de Actie zullen worden vastgesteld aan de hand van een trekking door een onafhankelijke derde, zoals bijvoorbeeld een deurwaarder of een notaris of door een onpartijdig computerprogramma.
                  2. De Winnaars zullen vermeld worden op de website van Samsung en zullen per telefoon of e-mail bericht ontvangen van de gewonnen Prijs.
                  3. Indien een Winnaar niet binnen maand na de trekking zich bij Samsung heeft gemeld en de Prijs heeft aanvaard, behoudt Samsung zich het recht voor om voor de betreffende Prijs een nieuwe Winnaar te laten trekken.
                  4. Binnen 4-6 weken nadat de Winnaar de Prijs heeft aanvaard zal de Prijs aan de Winnaar worden afgeleverd OF persoonlijk aan de Winnaar worden overhandigd. Indien de Prijs onverhoopt niet beschikbaar mocht blijken zal de Winnaar een vervangende gelijkwaardige Prijs ontvangen.
                  5. Over de uitslag van de Actie wordt niet gecorrespondeerd.

                   • Rene

                    Volgens Samsung service medewerker krijgt iedereen de €150 terug maar heeft de trekking van een prijswinnaar te maken met het mogelijk winnen van een Samsung Tab? Klinkt nog wat wazig, want hier wordt verder nergens melding van gemaakt. Ik wacht eerst maar even af tot eea duidelijk wordt...

                    • Mike

                     Zijn de winkels al bekend of maakt het niet uit waar je 'm koopt?

                     • RichieB

                      Ik heb even gebeld met gsmwijzer.nl, en de Galaxy Tabs die zij verkopen komen niet uit Nederland. Volgens de dame die ik sprak kan je daarom ook niet meedoen aan de cashback actie van Samsung Nederland. Op zich logisch, maar heel raar dat hierover niets in de voorwaarden staat. Bij vorige acties van Samsung stond er altijd iets in over "via Samsung Nederland geleverde producten" of gekocht bij Nederlandse winkels oid. Ik vraag me af of ze je de cashback wel kunnen weigeren (maar ik ga het niet uitproberen).

                      • RichieB

                       De onduidelijkheid is opgelost. Als je nu inlogt op de actiepagina zie je staan:

                       Deelname is alleen mogelijk bij aanschaf van de Galaxy Tab binnen de actieperiode is aangeschaft bij één van de volgende winkels: BelCompany, bol.com Capi, Coolbleu, Dixons, Hi, KPN, Media Markt, Staples/Office Center, Telfort, Telefoonkopen.nl, The Phonehouse, T-Mobile en Vodafone