Naar content

Belcompany hardwarepartner inruilactie Desire HD - One X

· 24 augustus 2012

We hebben er al vaker over geschreven en krijgen met grote regelmaat vragen over de status van de inruilactie HTC Desire HD tegen een HTC One X. Deze actie is op touw gezet door HTC omdat de Desire HD geen update zal ontvangen naar Ice Cream Sandwich. Mark Moons heeft vandaag bekend gemaakt dat Belcompany de partner zal zijn.

HTC Desire HD

Na uitvoerig testen heeft HTC besloten dat de Desire HD met de huidige versie van HTC Sense (met Android 2.3) de beste gebruikerservaring geeft en met een update naar 4.0 kunnen ze deze ervaring niet meer bieden. Deze gebruikerservaring is bij HTC doorslaggevend om wel of niet te kiezen voor een update naar een andere versie. Wanneer je toch met je Desire HD naar Android 4.0 wil zul je hem moeten rooten en een keuze maken uit de diverse custom ROM’s die er al zijn gemaakt voor dit toestel.

Inruilactie

Hoe de actie er precies gaat uitzien is niet bekend, maar we weten in ieder geval dat Belcompany de hardwarepartner zal worden. Er zal waarschijnlijk een aanbod gedaan worden aan de HTC Desire HD-eigenaren om met bijbetaling een HTC One X aan te schaffen. Het streven van HTC en Belcompany is, om deze actie 1 oktober van start te laten gaan met een duur van twee weken. Verdere details zijn vooralsnog niet bekend, maar zodra er meer nieuws is, laten we je dit uiteraard direct weten! http://twitter.com/markmoons/status/238936594189529089 Dank aan alle tipgevers!

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

DHD2OneX-actie: HTC Desire HD inruilen voor One X vanaf €349 #DHD2OneX

HTC Desire HD inruilen tegen HTC One X in verband met uitblijven ICS-update

Reacties (52)
Bezig met laden van reacties...