Androidworld
Androidworld
De Oppo Find 5 is een smartphone die we al eerder voorbij hebben zien komen en er werd toen beweerd dat dit de dunste quad-core smartphone ter wereld was. Inmiddels zijn er een aantal foto's van dit toestel opgedoken, zo ook de zwarte variant. Het toestel heeft nog een bijzondere eigenschap naast dat het erg dun is: de Find 5 heeft een 5 inch full HD-scherm.

Oppo Find 5

Het bedrijf uit Thailand presteert het weer om een toestel uit te brengen wat gelijk opvalt wanneer je naar de specificaties kijkt. De OPPO Find 5 heeft een quad-core processor en je voelt hem al aankomen, de Find 5 is momenteel de dunste quad-core op de markt. Het toestel is 6,9mm dik (of dun). Het cijfer 5 in de naam staat voor het 5 inch-beeldscherm, waarmee dit toestel zich misschien wel in dezelfde productcategorie als de Samsung Galaxy Note mag plaatsen. En dat beeldscherm is gelijk ook het meest sterke punt van deze grote telefoon (of is het toch een 'phablet'), want alleen dun was niet genoeg voor de Find 5. Dit Androidtoestel zal een 1920x1280-scherm hebben, dit zijn 440 PPI (Pixels Per Inch). De Oppo Find 5 draait op een quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro-chipset met 2GB aan geheugen. Aan de achterzijde vinden we een 12 megapixel-camera.

Beschikbaarheid

Of de Oppo Find 5 ooit in Nederland beschikbaar zal komen is niet bekend, maar de kans is niet erg groot zoals we vaker zien met dit soort toestellen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat we het toestel niet blijven volgen... Via: Unwiredview
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties