Androidworld
Androidworld
Androidfans die tevens een beetje in het game-circuit rondhangen hebben vast al eerder gehoord van de game Rigonauts. In Rigonauts: Broadside ga je met behulp van je zelfontworpen gigantische robotcreaties met elkaar de strijd aan. Het lijkt er op dat we Rigonauts: Broadside al volgende maand kunnen verwachten in de Google Play Store.

Rigonauts

Je kunt je Rigonauts het beste voorstellen als een kruising tussen het alom bekende Battle-bots en het eerder verschenen spel Apparatus. In Rigonauts dien je een eigen oorlogsvoertuig op zo'n manier te ontwerpen zodat je met vertrouwen de strijd aan kan gaan met de tegenstander. Je bouwt je oorlogsvoertuig op uit zogenaamde 'bits' en 'bobs'. De 'bits' worden vooral gebruikt voor de opbouw en stevigheid van het oorlogsvoertuig en onder de categorie 'bobs' worden de wapens geschaard. Als je denkt dat je oorlogsvoertuig klaar is, kun je de strijd aan gaan met de tegenstander. Je kunt hier van tevoren tevens nog een tactiek toevoegen op wat voor manier de wapens moeten worden gebruikt. Rigonauts: Broadside bestaat uit 30 verschillende levels, een berg aan wapens, verschillende types pantser, ballonnen en niet te vergeten de crew die op jouw voertuig de wapens moet bedienen en de oorlog moet gaan voeren.

Screenshots en video

[gallery include="116298,116299,116300,116301" link="file" columns="4"]

http://www.youtube.com/watch?v=qLmYcgOMwPA

Volgende maand beschikbaar?

Engient, de ontwikkelaar van Rigonauts, heeft laten weten dat de gamers op het Android-, iOS- en Windows-platform niet lang meer hoeven te wachten op de release van deze spectaculaire game. Rigonauts: Broadside zal naar verwachting volgende maand beschikbaar komen op de verschillende platformen. Bron: Phandroid
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Roel Janssen

Androidfan, -liefhebber en -bewonderaar. In het bezit van een Nexus 4, Transformer Prime en HP Touchpad. Schrijft over alles wat met Android te maken heeft.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties