Naar content

Bad Piggies: gameplay-trailer beschikbaar, vlieg met de stoute varkens

· 18 september 2012

Rovio, de makers van de inmiddels zeer bekende Angry Birds-serie, gaan een game uitbrengen die qua karakters gebaseerd is op het 'vogelschietspel'. Deze heeft de naam Bad Piggies meegekregen en zal 27 september beschikbaar zijn voor Android, iOS en Mac. Vandaag bracht Rovio de eerste trailer uit voor de game waarin de varkens eens een keer de hoofdrol spelen in plaats van de vogels.

Bad Piggies

Met de game Angry Birds heeft ontwikkelaar Rovio een miljoenenpubliek bereikt en is waarschijnlijk de populairste mobiele game ter wereld. De bedoeling in Angry Bird is te zorgen dat je de varkens afschiet door middel van een katapult. In de nieuwste game van Rovio hebben de vogels geen hoofdrol gekregen, maar zijn het de varkens die er met de eer van door gaan. Deze game gaat de naam Bad Piggies dragen en zal op 27 september gelanceerd worden voor Android, iOS en Mac. Vandaag is er een trailer opgedoken van deze game, waarin we de gameplay kunnen bekijken.

Gameplay

Het is anders dan we verwacht hadden, het is geen 'varkens-vogel-schiet-game'. Het is de bedoeling dat je allerlei vreemde vliegende voertuigen bouwt, waarin de varkens kunnen vliegen, om deze vervolgens door het level te navigeren. Het doel is natuurlijk om eieren te stelen van de volgels, die ze net allemaal teruggehaald hebben in Angry Birds.Omdat het geen YouTube-video is, is het niet mogelijk deze te bekijken in de Androidworld Reader, dus bij deze de link naar Yahoo, waar je de video kunt bekijken. Na het bekijken van de video heb je wel een idee hoe de game eruit gaat zien, het is dan alleen nog even geduld hebben tot 27 september totdat Bad Piggies beschikbaar is. Via: Yahoo

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

Van de makers van Angry Birds: Bad Piggies komt 27 september

Nieuwe Angry Birds op 22 maart: Angry Birds Space

Reacties (10)
Bezig met laden van reacties...