Naar content

AW Bits 25-6: ScanSnap S1300i, Acer Iconia Tab A700, Samsung Galaxy S III 10 miljoen keer verkocht

· 25 juni 2012

AW Bits zijn korte nieuwsberichtjes die met Android te maken hebben. Omdat het geen grote gebeurtenissen zijn, hebben we ze samengevat in AW Bits-artikelen. Korte 'AndroidBits' voor tussendoor dus. In deze editie nieuws over de ScanSnap S1300i, de Acer Iconia Tab A700 en de Samsung Galaxy S III.

Scanner met Android- en Dropbox-ondersteuning

PFU Imaging Solutions, onderdeel van Fujitsu en Europees marktleider in documentscanners voor professionele gebruikers, heeft vandaag de ScanSnap S1300i gelanceerd. Met de ScanSnap Connect-applicatie kun je dan ingescande documenten via het draadloze netwerk op je Androidtelefoon of -tablet ontvangen. Daarnaast worden de ScanSnap-scanners met veel diensten voor het direct plaatsen van papieren informatie in de cloud geleverd. Voorbeelden daarvan zijn zoals Evernote, Google Docs, Salesforce en SugarSync. De ScanSnap S1300i beschikt tevens over Scan-to-Dropbox: een Scan-to-Cloud-functie in het ScanSnap Quick Menu. Hiermee plaats je documenten met één klik in je Dropbox. Dan is er ook de ScanSnap Folder waarmee je ingescande documenten kunt ontvangen wanneer je niet over een Androidtoestel beschikt. Wanneer je al in het bezit bent van een ScanSnap-scanner, dan kun je de vernieuwde softwarefuncties installeren via een updateprogramma hier. De Fujitsu ScanSnap S1300i is vanaf 25 juni beschikbaar. De prijs van het nieuwe model is €258,-. Het ScanSnap S1300i Deluxe model kost €304,-.

Acer Iconia Tab A700 verkrijgbaar in Nederland

De A700 is een Acer-tablet met een quad-core Tegra 3 processor, en een grafische kaart van GeForce met 12 kernen en 10.1 inch groot scherm. Dit scherm heeft een HD-beeldschermresolutie van 1920 x 1200 pixels en is daarmee het eerste Androidtablet met deze resolutie. De Transformer Pad 700 Infinity zal dezelfde beeldschermresolutie meekrijgen. De A700 draait op Android 4.0, heeft 32 GB opslaggeheugen en 1GB werkgeheugen, een 5 en een 1 megapixelcamera. Deze nieuwste Acer-tablet is nu te bestellen bij tabletcenter.nl en YourTablet voor €499,-.

Samsung Galaxy S III: in juli meer dan 10 miljoen keer verkocht

De nieuwste smartphone van Samsung is populair, dat had ook niemand anders verwacht. Vele Samsung-toestellen breken records en ook de Galaxy S III zal hieronder kunnen worden geschaard. Naar verluidt gaan het volgende maand de 10 miljoen verkochte exemplaren overschrijden. Dit aantal (in deze snelheid) zal dan een nieuw record voor Samsungtoestellen gaan verbreken. Dit nieuws werd naar buiten gebracht door de grote baas van Samsung Mobility, JK Shin. Of het nu gaat om het daadwerkelijk verkochte aantallen aan de consument of de verscheepte aantallen naar de winkels, wordt nooit duidelijk maar indrukwekkend zijn de aantallen zeker.

Bron: SammyHub

Twee reclamefilmpjes Samsung Galaxy S III

Samsung heeft twee filmpjes op haar YouTube-kanaal gepubliceerd. In het eerste filmpje zien we Pop Up Play op een Galaxy S III. Hiermee kun je tegelijkertijd een video bekijken en bijvoorbeeld e-mailen. De tweede video is een algemene reclamespot die opties als All Share wireless streaming, gezichtsherkenning in foto's, group photo sharing and S Beam laat zien.

http://youtu.be/Y-awUtf-p1U

http://youtu.be/jh3N_9Vd8Us

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

Jelly Bean-update voor ASUS Transformer Prime, Infinity en Acer Iconia Tab 700

Reacties (4)
Bezig met laden van reacties...