Naar content

AW Bits 18-7: Jelly Bean Ringtone Editor, Sony Walkman, Play Books in Frankrijk

· 18 juli 2012

AW Bits zijn korte nieuwsberichtjes die met Android te maken hebben. Omdat het geen grote gebeurtenissen zijn, hebben we ze samengevat in AW Bits-artikelen. Korte 'AndroidBits' voor tussendoor dus. In deze editie nieuws over Jelly Bean, de Sony Walkman en Play Books

Jelly Bean zou oorsponkelijk een Ringtone Editor hebben

Bij films hebben we de "deleted scenes", delen van de film die het niet gered hebben en blijkbaar bestaat er ook zoiets bij Android. Een zoekopdracht naar Jelly Bean leverde een collega website een interessante hit op. Uit het stukje tekst dat met de zoekopdracht naar boven kwam blijkt dat er oorspronkelijk een tekst-editor in Jelly Bean zou zitten. Ook wanneer ze de code induiken komen ze honderden aanwijzingen tegen betreffende de Ringtone Editor, het lijkt erop dat dit er op het laatste moment is uitgehaald.

Bron: AndroidPolice

Google Play Books nu ook actief in Frankrijk

In Frankrijk hebben ze sinds gisteren de beschikking over het lezen en kopen van boeken vanuit de Google Play Store. Met de komst van de Nexus 7 kunnen we nog meer landen verwachten waar de Play Store zal worden uitgebreid met boeken en films. In Nederland zal de Nexus 7 in september worden gelanceerd en stiekem hopen we dus dat we dan hier ook boeken kunnen kopen vanuit de Google Play Store.

Bron: Frandroid

Sony lanceert nieuwe Walkman op Android 4.0 in augustus

Naast Xperia heeft Sony nog een heel sterk merk dat vooral in de jaren 80 enorm beroemd was, Walkman. Hier zijn al een paar keer redelijk succesvolle opvolgers voor gemaakt en aanstaande augustus zal de Sony Walkman F800 worden gelanceerd. Deze concurrent van de iPod Touch zal een NVIDIA dual-core processor hebben met een 3.5 inch display en op Android 4.0 draaien. Daarnaast zal ook de Walkman E470 uitkomen die maar 7.0 mm dik zal zijn.

Bron: Phandroid

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

Bond, James Bond: Sony Xperia T als 007-smartphone

AW Bits 17-07: Jelly Bean voor de Nexus S, Sonos, Batman en de HTC Desire HD

Reacties (7)
Bezig met laden van reacties...