Androidworld
Androidworld
18 juli 2012 19:11 uur
AW Bits zijn korte nieuwsberichtjes die met Android te maken hebben. Omdat het geen grote gebeurtenissen zijn, hebben we ze samengevat in AW Bits-artikelen. Korte 'AndroidBits' voor tussendoor dus. In deze editie nieuws over Jelly Bean, de Sony Walkman en Play Books

Jelly Bean zou oorsponkelijk een Ringtone Editor hebben

Bij films hebben we de "deleted scenes", delen van de film die het niet gered hebben en blijkbaar bestaat er ook zoiets bij Android. Een zoekopdracht naar Jelly Bean leverde een collega website een interessante hit op. Uit het stukje tekst dat met de zoekopdracht naar boven kwam blijkt dat er oorspronkelijk een tekst-editor in Jelly Bean zou zitten. Ook wanneer ze de code induiken komen ze honderden aanwijzingen tegen betreffende de Ringtone Editor, het lijkt erop dat dit er op het laatste moment is uitgehaald.

Bron: AndroidPolice

Google Play Books nu ook actief in Frankrijk

In Frankrijk hebben ze sinds gisteren de beschikking over het lezen en kopen van boeken vanuit de Google Play Store. Met de komst van de Nexus 7 kunnen we nog meer landen verwachten waar de Play Store zal worden uitgebreid met boeken en films. In Nederland zal de Nexus 7 in september worden gelanceerd en stiekem hopen we dus dat we dan hier ook boeken kunnen kopen vanuit de Google Play Store.

Bron: Frandroid

Sony lanceert nieuwe Walkman op Android 4.0 in augustus

Naast Xperia heeft Sony nog een heel sterk merk dat vooral in de jaren 80 enorm beroemd was, Walkman. Hier zijn al een paar keer redelijk succesvolle opvolgers voor gemaakt en aanstaande augustus zal de Sony Walkman F800 worden gelanceerd. Deze concurrent van de iPod Touch zal een NVIDIA dual-core processor hebben met een 3.5 inch display en op Android 4.0 draaien. Daarnaast zal ook de Walkman E470 uitkomen die maar 7.0 mm dik zal zijn.

Bron: Phandroid

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Reacties

 • Sander

  Ik verwacht persoonlijk dat het niet al te lang meer gaat duren met die play onderdelen. Ik heb vandaag op mijn One X verschillende play updates gekregen waaronder books en movies. verder kon ik niets bekennen.

  • pintoil

   Eindelijk een goeie Mp3 speler met android erop, want uit zo een mobiel komt alléén maar bagger geluid uit.

   • Dennis

    Of je moet een HTC hebben met beats audio, En dan niet durft irritatie oordopjes van beats maar andere en dan klinkt het wel redelijk goed

  • Hubert

   Wat die ringtone-editor betreft: met ringdroid kan je dat ook en werkt goed voor mij.

   • Olivier Toebosch

    Momenteel op verlof in Frankrijk...inderdaad boeken beschikbaar, het aanbod in her frans is bijzonder mager, engels natuurlijk in overvloed.
    Er zijn ook films op Google play hier: Google Movie! Alleen 'vf', wat wil zeggen gedubt in het frans (beurk)! En je kan de originele versie niet 'vinden'...ocharme die fransen!

    • Jurgen

     Ik zit momenteel in spanje met mijn galaxy tab en zie hier de films en boeken ook in de playstore staan.
     Prijzen vallen mij behoorlijk mee, €3,99 voor een nieuwe film, bij ziggo on demand zijn de prijzen hetzelfde maar dan kan ik de film maar 1 maal bekijken.
     Hoop dat de films snel in de NL playstore komen en voor dezelfde prijzen.

   • Arnold

    Uit het stukje tekst dat met de zoekopdracht naar boven kwam blijkt dat er oorspronkelijk een tekst-editor in Jelly Bean zou zitten.

    Tekst editor? waar kan ik hier meer over vinden?