Naar content

AW Bits 13-08: Wild Blood, Sony LT25 en broncode Galaxy Note 10.1

· 13 augustus 2012

AW Bits zijn korte nieuwsberichtjes die met Android te maken hebben. Omdat het geen grote gebeurtenissen zijn, hebben we ze samengevat in AW Bits-artikelen. Korte 'AndroidBits' voor tussendoor dus. In deze editie nieuws over het nieuwe Unreal Engine-spel, Wild Blood, informatie over de Sony LT25 en vrijgegeven broncodes voor de Note 10.1.

Wild Blood

Gameloft meldde vorige week bezig te zijn met de ontwikkeling van hun eerste game gebaseerd op Unreal Engine. Unreal Engine is een veelgebruikte game engine die games er zeer realistisch uit laat zien. Het blijkt te gaan om de actiegame Wild Blood die voor zowel iOS als Android zal worden uitgebracht. De ontwikkeling heeft volgens het blog van Gameloft een tijdje geduurd maar is zeker de moeite waard. Check alvast de trailer hieronder.

http://youtu.be/625fWeApKGc

Bron: YouTube

Sony LT25

Sony is met een hele reeks nieuwe toestellen bezig, zo blijkt uit de gelekte informatie over de LT29i (Hayabusa), de ST21i (Tapioca) en nu is er dan een AnTuTu-benchmarktest opgedoken van de Sony LT25, ook wel Tsubasa genoemd. Dit toestel is niet vergelijkbaar met de eerder opgedoken Xperia SL, maar zal qua specificaties zich eerder een trede onder de Sony Xperia S bevinden. Enkele specificaties: Schermresolutie van 720 x 1280 pixels, Adreno 225 grafische processor en hoogstwaarschijnlijk een Qualcomm S4 Snapdragon MSM8960-chipset (dual-core) die geklokt is op 1.5 Ghz. Dit toestel zal, volgens de bron, internationaal worden gelanceerd. Uiteraard hopen we tijdens de komende IFA-beurs in Berlijn meer te weten te komen over dit en de andere twee Sony-toestellen.

Bron: Xperia Blog

Broncode Samsung Galaxy Note 10.1 vrijgegeven

Samsung heeft voor haar nieuwste aanwinst in de tabletsectie, de Galaxy Note 10.1, de broncode vrijgegeven. Zoals gebruikelijk gaat het alleen om de broncode van de kernel, de 'kern' van Android. Dit betekent wel dat onder andere hobbyisten in de rom-keukens aan de slag kunnen gaan met deze code en hun eigen roms kunnen ontwikkelen. De broncodes zijn via deze site te downloaden.

Bron: Sam Mobile

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

'Sony Hayabusa gaat Sony Xperia TX heten'

Sony toont nieuw vlaggenschip op haar website: Sony Xperia SL

Reacties (3)
Bezig met laden van reacties...