Naar content
Trending apps
 • Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch

 • Inbox by Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger

Trending games
 • Super Mario Run

 • RollerCoaster Tycoon® Classic

 • Bully: Anniversary Edition

 • Paper Wings

 • Pokémon GO

Trending smartphones
 • Nokia 8

 • LG G7

 • LG Q6

 • Samsung Galaxy S8+ Dual Sim

 • Samsung Galaxy S8 Dual Sim

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

 • Sony Xperia Z4 Tablet

 • ASUS ZenPad S 8

 • ASUS ZenPad 8

AW Bits 11-06: Android mini collectibles (Series 03), Chameleon tijdelijk stopgezet, Lamborghini-telefoons, LG Optimus 4X HD, Android 4.0 op een MacBook Air

· 11 juni 2012

AW Bits zijn korte nieuwsberichtjes die met Android te maken hebben. Omdat het geen grote gebeurtenissen zijn, hebben we ze samengevat in AW Bits-artikelen. Korte 'AndroidBits' voor tussendoor dus. In deze editie nieuws over een serie 3 van de Android mini collectibles, het Kickstarter-project Chameleon dat tijdelijk is stopgezet, Androidtoestellen van Lamborghini, de LG Optimus 4X HD komt in juni toch naar Nederland en Android 4.0 op een MacBook Air.

Android mini collectibles - Series 03

We al eens eerder geschreven over de hersenspinsels van Andrew Bell. Hij had toentertijd de Android mini collectibles series 01 en de Villain-Hero Android Collectibles ontworpen voor verkoop aan het Androidverslaafde publiek. In samenwerking met producent Dyzplastic wordt nu de Android mini collectibles - Series 03 op de markt gebracht. Het ziet er naar uit dat ene Kronk dit keer ook aan de serie heeft bijgedragen. Deze serie Androidpoppetjes is volgens de producent beter dan ooit maar tengevolge hiervan is de productie ervan wel iets vertraagd. In juli zouden ze verkrijgbaar moeten zijn en dan kan iedereen dus tot aanschaf overgaan.

Bron: Dyzplastic blog

Kickstarter-project Chameleon tijdelijk stopgezet

Het door Teknision Inc. ontworpen project Chameleon, waar we eerder over hebben geschreven in de AW Bits, blijkt nu te zijn stopgezet. Dit Kickstarter-project betreft een homescreenvervanger die locatie- en tijdbewust is. Wanneer je bijvoorbeeld op je werk arriveert, worden er werkgerelateerde apps een widgets weergegeven. Het blijkt nu dat een medewerker van Teknision Inc. een Amazon-account speciaal voor dit project had opgezet om waar de betalingen op binnenkwamen om dit project te financieren. Deze medewerker heeft het bedrijf verlaten en Amazon laat het niet toe om tussentijds van account te wisselen. Om deze reden zal Teknision ergens volgende week een nieuw project starten en vanaf het nulpunt weer opnieuw bijdragers moeten zien te vinden. Als goedmakertje zal er een 'wallpaper pack' bij 10 dollar-bedragen extra worden weggegeven.

Bron: Android Police

Lamborghini lanceert luxe Androidtelefoon en -tablet

De bekende autofabrikant is geen onbekende in de Androidwereld. Ze hebben reeds eerder Androidtelefoons ontwikkelt en komen nu ook met een Androidtablet op de voornamelijk Russische markt. Wanneer we het over specificaties van de telefoons (variërend van € 1600,- tot € 2200,-) hebben, dan zul je niet meteen opkijken. Het 'vlaggenschip' van de autofabrikant bevat namelijk een 3,7 inch scherm, een 5 megapixelcamera en een 1400mAh batterij. Het draait nog op Android 2.3. Ook de Androidtablet draait nog op Gingerbread Verder bevat het een kristallen scherm van 9,7 inch (1024x768 pixels),  een 2 en een 5 megapixelcamera  en wordt aangedreven door een 1,2 Ghz Qualcomm processor. De gebruikte materialen daarentegen, de behuizing is van goud, het scherm van kristal en één en ander wordt afgewerkt door krokodillenleer. Vanaf augustus kun je naar Rusland afreizen om één van deze Lambo-accessoires aan te schaffen. [galleryold id="119572" link="file" order="DESC" include="119585,119586,119587"]

Bron: The Droid Guy

LG Optimus 4X HD komt in juni toch naar Nederland

De LG Optimus 4X HD in juni naar Europa maar niet direct naar Nederland, zo schreven we vorige maand. Engadget beweert nu dat dit eerste quad-core toestel van LG wel naar ons land komt n zelfs bij de eerste lichting behoort. De de Optimus 4X HD zal een 4.7-inch True HD IPS-scherm, quad-core NVIDIA Tegra 3-chipset en een 2150mAH-accu meekrijgen. Op 11 juni, vandaag dus, zal het toestel als eerste Duitsland aandoen. Nederland volgt erna. Verder zal er nog een grote verrassing zijn bij de lancering van dit toestel maar het is niet duidelijk wat dit precies zal inhouden.

Bron: Engadget 

Android 4.0 op een MacBook Air

Op de Combutex-beurs zijn een aantal KIRF Apple-producten gespot. KIRF staat voor Keeping It Real Fake wat we kunnen opvatten als echt nep. Deze producten kopiëren als het ware het ontwerp van populaire producten. De THD N2-A is een voorbeeld hiervan. Dit betreft het uiterlijk van een MacBook Air dat draait op Ice Cream Sandwich en maar 149 dollar kost. Dit apparaat bevat een LCD-scherm met 1366 x 768 pixels, een 1.2 GHz ARM Cortex A8-processor, 8 GB intern geheugen en 1 GB aan RAM-geheugen en net als de MacBook Air is dit apparaat ook heel licht van gewicht. Er zijn wat toeschouwers op de beurs geweest die niet geloven dat dit een echte MacBook Air betreft, vanwege de krassen op het touchpad en de aanwezigheid van een Windows-knop op het toetsenbord.

Bron: The Droid Guy

Androidworld Reader-app

Download de officiële Androidworld-app en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en interessante apps!

Download nu

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S8

Reacties (7)
Bezig met laden van reacties...