Androidworld
Androidworld
AW Bits zijn korte nieuwsberichtjes die met Android te maken hebben. Omdat het geen grote gebeurtenissen zijn, hebben we ze samengevat in AW Bits-artikelen. Korte 'AndroidBits' voor tussendoor dus. In deze editie nieuws over de Galaxy Nexus, FIFA 12 voor de Xperia PLAY, Zen Pinball THD en een screensaver verborgen in ICS.

MC Galaxy Nexus

Google Nexus heeft een video op haar YouTube-kanaal gepubliceerd waarin een oproep gedaan wordt aan iedereen die zich een MC waant en de rest van de bevolking om deel te nemen aan Google+ Hangouts op uiteraard de Galaxy Nexus. Leuke video. Meer niet.

http://www.youtube.com/watch?v=DAlO9Mt7-XA&hd=1

Bron: Phandroid

FIFA 12 exclusief beschikbaar voor de Xperia PLAY

EA Mobile en Sony Ericsson laten via een persbericht vandaag weten FIFA 12 exclusief voor de Sony Ericsson Xperia PLAY uit te brengen. FIFA 12 maakt dus zijn debuut op de Xperia PLAY maar is ook beschikbaar voor de Xperia arc S, Xperia arc, Xperia ray, Xperia neo en Xperia pro. Het populaire voetbalspel is volledig geoptimaliseerd voor de gamepad op de Xperia PLAY. FIFA 12 is (nu nog) geheel gratis dus downloadt hem snel.

http://www.youtube.com/watch?v=FGS76HKcrrw

Zen Pinball THD exclusief voor Tegra-apparaten

Wederom alleen voor Androidapparaten met een NVIDIA Tegra-chip en draaiende op Android 2.3, Zen Pinball THD, een prachtige pinball-game die je zeker niet zal vervelen. Het gratis spel komt met één gratis tafel (Sorcerer's Lair), andere kun je aanschaffen, waaronder het prachtige 'Marvel Pinball Tables'. Er is een single player- en Hot Suite multiplayer-modus en OpenFeint-ondersteuning. Daarnaast wordt elke tafel voorzien van tips om je score nog meer te verhogen. Game on.

Bron: AndroidGuys

“Dreams”-screensaver verborgen in ICS

Naast het Nyandroid-grapje heeft Ice Cream Sandwich nog meer diep verborgen in het OS. Dit keer is het een soort screensaver die er eigenlijk alleen heel cool uitziet maar verder geen nut heeft. De icoontjes zweven op je scherm en wellicht zou je een app kunnen lanceren wanneer je snel genoeg bent om er één aan te raken. In combinatie met LauncherPro is de screensaver relatief makkelijk te benaderen.

http://www.youtube.com/watch?v=8ILnUmHVNtc&hd=1

Bron: Phandroid

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Claudia Rahanmetan

Ik ben gek op Android, gadgets, social media, Twitter, Google+. Of het nu over tablets, ROMs, apps of cijfers gaat, schrijven voor Androidworld is verslavend. Elke dag jeukt het weer om nieuws en reviews te brengen. Android is mijn passie. Daarnaast ben ik gek op humor en horror-films…

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties