Androidworld
Androidworld
AW Bits zijn korte nieuwsberichtjes die met Android te maken hebben. Omdat het geen grote gebeurtenissen zijn, hebben we ze samengevat in AW Bits-artikelen. Korte 'AndroidBits' voor tussendoor dus. In deze editie nieuws over een browser die je zelf kunt samenstellen, nieuws over de clouddienst van LG en het feit dat Angry Birds Space meer dan 50 miljoen keer gedownload is.

Maak je eigen browser met Maxthon

Maxthon Browseris een webbrowser voor Android die ik eerlijk gezegd tot vandaag nog nooit was tegengekomen. De browser biedt veel van de functies die we tegenwoordig verwachten van een goede smartphonebrowser. Momenteel biedt Maxthon nog iets extra's: de mogelijkheid om 'zelf' een browser te maken. Via deze pagina kun je zelf een thema kiezen, een naam voor de browser en ook een icoontje. Daarnaast kun je ook een splashscreen kiezen. Nuttig? Nee, niet echt, maar wel leuk.

Bron: AndroidSpin

LG blijft bij Android, voorlopig geen nieuwe Windows Phone-toestellen

Volgens een woordvoerder van LG Electronics heeft het partnerschap met Microsoft het bedrijf weinig opgeleverd. Op dit moment is het aantal verkopen van Windows Phone-toestellen op de globale markt verwaarloosbaar. Het bedrijf heeft voorlopig dan ook geen Windows Phone-toestellen op het programma staan, maar blijft wel bezig met research & development voor het platform. LG geeft aan voorlopig alleen nieuwe Androidtoestellen op de markt te brengen.

Bron: Android Central

Angry Birds Space is 50 miljoen keer gedownload

Het enorme aantal downloads van Angry Birds Space, wel 50 miljoen, is binnen anderhalve maand al bereikt. Overigens gaat het hier om de downloads van alle platformen bij elkaar en dus niet alleen de downloads op Android. Angry Birds Space is de eerste echte opvolger van de populaire game Angry Birds. Volgens Rovio is Angry Birds Space de snelstgroeiende mobiele game ooit. Het bedrijf geeft aan dat de snelle groei maar één ding kan betekenen: er komt nog iets groters aan.

Bron: Android Community

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Sander Tuit

Een echte gadgetfreak die al vanaf dag één de Android development phone heeft. Hij weet veel over vele verschillende onderwerpen en komt vaak met allerlei handige Androidtrucs en mooie tutorials. Verder is hij ook onze ‘code held’ en heeft dan ook de AW Reader helemaal van de grond af opgebouwd. Kortom, Sander is onze alleskunner.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties