Androidworld
Androidworld
De Nexus 7 is inmiddels al een aantal maanden verkrijgbaar in Nederland en België en blijkt nog steeds een erg populaire tablet. ASUS Benelux heeft zojuist aan Androidworld bevestigd dat er half januari een dock voor de Nexus 7 op de markt zal komen.

Nexus 7 dock

De Nexus 7 is door de prijs- kwaliteitverhouding en het feit dat deze zeer snel nieuwe updates een erg populaire tablet. Het was dan ook een kwestie van tijd voordat er officiële accessoires beschikbaar zouden komen zoals bijvoorbeeld een dock, waar je de tablet in kunt zetten. We hebben de dock voor de Nexus 7 al een aantal keren voorbij zien komen op websites van retailers, maar hebben zojuist van ASUS de bevestiging ontvangen dat deze vanaf half januari in de winkels zal liggen.

Of de dock op bovenstaande afbeelding ook daadwerkelijk de uiteindelijke versie is, is niet bekend. Er is nog geen actueel beeldmateriaal beschikbaar

Beschikbaarheid

Over de prijs hebben we nog geen definitief uitsluitsel gekregen, maar de adviesprijs wordt verwacht €29,99 te zijn. Vanaf half januari is deze in Nederland te koop bij de bekende verkooppunten en in de ASUS Shop.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S6

Bekijk alle aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S6.

Reacties

Bezig met laden van reacties