Androidworld
Androidworld
Rovio, de inmiddels wereldberoemde gamestudio en makers van onder andere Angry Birds en de pas gelanceerde Bad Piggies, heeft de originele Angry Birds-game weer eens van een update voorzien. Er is een nieuwe 'wereld' aan toegevoegd die gebaseerd is op de game Bad Piggies.

Angry Birds

Angry Birds is waarschijnlijk de de populairste game op smartphones en tablets. Met wereldwijd zo'n 200 miljoen gebruikers per maand is het natuurlijk wenselijk dat er regelmatig updates uitgebracht worden zodat er nieuwe levels gespeeld kunnen worden. Deze week heeft Rovio een nieuwe update in de Google Play Store gezet waardoor er een nieuwe wereld toegevoegd wordt. Deze heeft de naam Bad Piggies meegekregen en is dan ook gebaseerd op de onlangs gelanceerde game van Rovio Bad Piggies, waarin de 'stoute varkens' de hoofdrol hebben. Op zich is de gameplay van Angry Birds niet gewijzigd in de Bad Piggies-wereld, maar zijn er bijvoorbeeld allerlei wagens te vinden waarin de varkens zich schuilhouden.

Beschikbaarheid

Angry Birds is gratis te downloaden uit de Google Play Store door onderstaande QRcode te scannen of erop te klikken. Je dient een toestel te hebben waar minimaal Android 1.6 op draait om de game te kunnen spelen.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties