Androidworld
Androidworld
Na het lezen van de titel zul je wellicht denken, zijn ze nu helemaal gek geworden op de redactie van Androidworld. Misschien wel, maar wij vinden dit soort producten altijd leuk om over te schrijven en vooral te delen met de rest van de wereld. Met de Androidijsblokjes kun je op elk feestje laten zien dat jij Androidfan bent.

Androidijsblokjes

Er zijn veel producten die op Android draaien, naast smartphones hebben we bijvoorbeeld ook al een magnetron zien langskomen. Ook de Android mini collectibles doen het erg goed en worden in grote getale verkocht. Nu kwamen we vandaag een website tegen die een Androidijsblokjes-matje verkoopt, of in ieder geval binnenkort zal verkopen. Je kent ze wel, die stukken rubber met vormpjes in waar als je er water in doet en vervolgens in de vriezer er allerlei leuke vormpjes uitkomen. Deze zijn binnenkort dus ook in Androidvorm beschikbaar zodat jij het bezoek (of jezelf) altijd een Androidmenneke kan voorschotelen.

Beschikbaarheid

De Androidijsblokjesrubber is op het moment van schrijven nog niet beschikbaar in de betreffende webshop. Wel staat er dat deze 'binnenkort' leverbaar zal zijn, maar of dit ook naar Nederland is, is niet bekend.

Via: Droidlife

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015)

Bekijk alle aanbiedingen voor de Moto G 3rd Gen (2015).

Reacties

Bezig met laden van reacties