Androidworld
Androidworld
Anderhalve maand geleden kregen de eigenaren van een Europese Motorola Xoom Wi-Fi al een update naar Android 3.2. Nu zijn de eigenaren van de Motorola Xoom 3G aan de beurt om hun tablet weer up-to-date te brengen. De nieuwe update is wat aan de late kant in vergelijking met de Wi-Fi-versie en de Amerikaanse versie, maar hij brengt wat leuke verbeteringen met zich mee.
Android 3.2-update Met de nieuwste update voor de 3G-versie van de Xoom in Europa, krijg je een aantal handige verbeteringen op je tablet. Zo is er de mogelijkheid om apps die niet gemaakt zijn voor je tablet met hoge resolutie, in te zoomen. Hierdoor vullen ze alsnog het volledige scherm. Per app wordt deze instelling opgeslagen, dus je hoeft het niet iedere keer te doen als je de app opstart. Andere verbeteringen zijn bijvoorbeeld de toevoeging van QuickOffice, waarmee je bestanden kunt bewerken die gemaakt zijn met Microsoft Office. Verder is ondersteuning voor een dock toegevoegd en is MOTORPRINT beschikbaar, waarmee je via Wi-Fi kan printen. Voor het bedrijfsleven zijn vooral de verbetering in VPN-ondersteuning en de toevoeging van een Citrix-client en een 3LM-hulpfunctie handig.

Downloaden

Om de update te downloaden hoef je over het algemeen weinig te doen, want je Xoom zou zelf aan moeten geven dat de update klaar staat. Mocht dat niet het geval zijn, dan kan je het proberen door naar de instellingen te gaan en vervolgens op 'Info over tablet' en 'Systeemupdates' te klikken. Motorola raadt aan om ervoor te zorgen dat de batterij minstens 50% opgeladen is en dat je Wi-Fi gebruikt om de update te downloaden, maar dat is natuurlijk aan jezelf. Bron: Motorola 1, 2
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Yorick Reuvekamp

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties