Androidworld
Androidworld
De fabrikant Alcatel staat redelijk bekend om zijn laaggeprijsde smartphones. Ze willen nu ook een positie veroveren op de tabletmarkt door het uitbrengen van een low-budget 7 inch Androidtablet, de Alcatel ONE TOUCH TAB T10.

Alcatel ONE TOUCH TAB T10

De ONE TOUCH TAB T10 bevat een 7 inch-scherm met 800 x 480 pixels. Met dit formaat gaat de TAB T10 de concurrentie aan met de Nexus 7 en de Kindle Fire aan, de specificaties daarentegen voldoen aan de adviesprijs. Deze zijn minimaal maar desondanks werkbaar voor een grote groep potentiële kopers. Verder beschikt het over een Android 4.0.3, een 1 GHz ARM Cortex A8-processor, een 0,3 megapixelcamera aan de voorkant (de camera achter ontbreekt), wifi en een micro-USB-poort. Er is 4 GB opslag- en 1 GB werkgeheugen aanwezig. Via het microSD-slot kun je het opslaggeheugen uitbreiden tot 32 GB. De accu van 3000 mAh is redelijk te noemen. Het apparaat is 11,3 mm dik en weegt slechts 340 gram. Deze tablet heeft in tegenstelling tot veel goedkopere Androidtablets volledige toegang tot de Google Play Store en andere Google-apps als Gmail, Google Maps en YouTube.

Beschikbaarheid

De Alcatel ONE TOUCH TAB T10 is vanaf deze maand verkrijgbaar en krijgt een verkoopadviesprijs van €119,99 mee. Wat je precies voor deze prijs in handen hebt, kun je in een komende review lezen.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Claudia Rahanmetan

Ik ben gek op Android, gadgets, social media, Twitter, Google+. Of het nu over tablets, ROMs, apps of cijfers gaat, schrijven voor Androidworld is verslavend. Elke dag jeukt het weer om nieuws en reviews te brengen. Android is mijn passie. Daarnaast ben ik gek op humor en horror-films…

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties