Androidworld
Androidworld
29 september 2012 11:09 uur
Woensdag maakte Google het nieuws bekend dat er inmiddels 25 miljard apps en games zijn gedownload uit de Google Play Store. Om dat te vieren, heeft Google een uitverkoop georganiseerd. Daarbij zijn elke dag een aantal top-games en -apps verkrijgbaar voor €0,25. We hebben deze apps en games voor jullie op een rijtje gezet. Hier vind je de apps die tot in de avond van zaterdag 29 september verkrijgbaar zijn voor 25 cent.

Uitverkoop

In de uitverkoop vandaag vinden we negen games en vijf applicaties. Vrij veel games net als bij de eerste twee dagen, maar als je kijkt naar de 'best verkocht/best verdienende'-secties van de Play Store, dan zie je inderdaad erg veel games. Games:
Amazing Alex - In deze game van de makers van Angry Birds bouw je een mooie opstelling om de klusjes gedaan te krijgen. Je kunt zelf zelfs levels maken.
Temple Run: Brave - Temple Run is bij de meeste mensen wel bekend. Deze premium-versie is gebaseerd op de Disneyfilm Brave en heeft mooiere omgevingen en wat nieuwe spelelementen.
Monsters Ate My Condo - Monsters Ate My Condo is een bizarre puzzelgame van Adult Swim met kleurrijke 3D-graphics.
Flick Golf! - De derde dag van de uitverkoop en de derde 'flick'-game. Na American Football en Rugby doen we het nu rustiger aan. Met Flick Golf probeer je het balletje in de hole te schieten door over het scherm te vegen.
Kids ABC Letters - Met deze game leren kinderen letters. Deze betaalde versie bevat onder andere een slot, zodat het kind niet zo maar andere apps kan open.
Rebuild - Een turn-based stratey-game die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld die wordt beheerst door zombies. Probeer de gemeenschap in Rebuild weer op te bouwen.
ZombieSmash - ZombieSmash is een verslavende game waarbij je zombies moet vernietigen door ze zo hard mogelijk door het scherm te gooien. Extra bloederig, maar wel leuk.
MASS EFFECT™ INFILTRATOR - De Mass Effect-trilogie is één van de bestbeoordeelde gamereeksen. Deze mobiele game staat min of meer los van de bestaande verhaallijnen. Als je op zoek bent naar een geweldige game met zeer mooie graphics, dan is dit een echte aanrader.
Dragon, Fly! Full - Simpele, maar leuke game. Je hoeft hierbij maar één ding te doen, en dat is op het scherm te drukken om het babydraakje in de lucht te krijgen. Simpel, maar verslavend.
Apps:
TuneIn Radio Pro - Met TuneIn Radio kun je een gigantische hoeveelheid aan online radiostations beluisteren. Je hebt de keuze uit 70.000 verschillende stations.
HD Widgets - Eén van de mooiste features van Android is de mogelijkheid van het plaatsen van widgets op je homescreen. Met HD Widgets koop je een verzameling van mooie widgets.
PicSay Pro - Photo Editor - Met deze foto-editor van Nederlandse bodem voeg je grappige tekstballonnetjes en stickers toe aan je foto's. PicSay is de winnaar van de eerste Android-programmeerwedstrijd van Google die in 2008 gehouden werd.
mSecure - Password Manager - Heb je ook problemen met het onthouden van wachtwoorden? Met mSecure kun je je wachtwoorden op één centrale plek verzamelen.
ezPDF Reader PDF Annotate

Overzicht

Via deze link kun je het volledige aanbod van apps die op dit moment in de aanbieding zijn zien.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Sander Tuit

Een echte gadgetfreak die al vanaf dag één de Android development phone heeft. Hij weet veel over vele verschillende onderwerpen en komt vaak met allerlei handige Androidtrucs en mooie tutorials. Verder is hij ook onze ‘code held’ en heeft dan ook de AW Reader helemaal van de grond af opgebouwd. Kortom, Sander is onze alleskunner.

Reacties

 • Mielie

  Niks interessants voor mij vandaag

  • Peter

   Ik hoop dat er wat meer nuttige apps in de aanbieding komen.
   Tot nu toe zijn het voornamelijk spellen.

   • Tunein pro gekocht, radio wekker vond ik er wel al

    Tunein pro gekocht, radio wekker en sleep timer, er als optie erbij

    • d.a.houtman

     De beste apps zoals tune-in had ik al. Vandaag wel PicSay gekocht

    • H

     Heel karig aanbod dit keer wat op zich jammer is. Nog 2 dagen hopelijk komt er wat beter voorbij.

     • marcodehaas1987

      PicSayook gekocht hier. Geweldige app!

      • django

       ik download illegaal. wrm zou ik ervoor betalen XD

      • Job Geuverink

       Betalen omdat iemand anders iets voor jou maakt en je hem daarmee dus meer mogelijkheden geeft om door te ontwikkelen.

      • Erellip

       Als je voor 0,25 niet een app wil kopen maar wel illegaal download dan bij jij een grote schlemiel. Trouwens iedere keer als er een update plaatsvindt dan krijg ik een automatische update. Jij moet dan iedere keer het appje opnieuw downloaden en installeren. Lijkt me niet echt slim.

      • Sander

       barg. Hoe zou je het zelf vinden als je wat maakte en iedereen het maar kopieerde. Grote partijen zoals EA en dergelijke kunnen wat hebben met hun miljardenomzet.

      • Igor

       Door illegaal te downloaden verziekt je Android want hoe meer er illegaal gedownload word hoe meer app ontwikkelaars denken daar gaan we geen app's voor maken

      • RoelErick

       Ik vermoed dat jij nog op school zit. Als je een baan zou hebben, zou je de waarde van je arbeid inzien. Stel dat je een bakkerij runt, en iemand probeert een broodje (het resultaat van jouw harde werken) te stelen, en je ziet dat, wat zou jij doen?

       Daarnaast zijn er nog een aantal praktische nadelen: updates/support zijn een stuk lastiger. de kans dat je malware binnenhaalt is groter. En je loopt de kans op een boete. je denkt misschien dat die kans klein is en misschien heb je gelijk maar als ik de dev van PicSay was dan zou ik aangifte doen, vergis je niet, waarschijnlijk is het mogelijk je identiteit te achterhalen met medewerking van androidworld en je provider wat ze in geval van een aangifte denk ik wel zullen doen. Dus als ik jou was zou ik je grote mond maar houden.

       Sorry voor mij uitgebreide reactie maar ik kan hier echt pissig om worden. Ik bedoel, deze gozer verklaart gewoon publiekelijk diefstal te plegen en dat helemaal niet erg te vinden.

      • Spot-the-dog eat a apple!

       Je moet de app: 4shared downloaden! In de google playstore! Dan kan je ook alles gratis dowloaden, maar als je geld te veel hebt, dan blijf je de apps gewoon kopen! XDD

     • Jurgen

      Op zich zitten er iedere keer wel wat leuke dingen tussen maar die heb ik tijdens de vorige actie al aangeschaft.
      Hoop dat er de komende 2 dagen vooral wat top games tussen zitten die niet in de vorige acties ( de 10 cent actie en de end of summer sale) al zaten.
      Ik hoop stiekem nog steeds op Prince of persia.

     • Dennis

      TuneIn is een aanrader heeft ook een gratis versie als je hem wil proberen, Het is een internet radio dus kan je heel veel radio zenders vinden en nog een + functie het speelt ook radio via de speaker zonder oortjes er eerst in moeten.
      Ik heb hem al maar anders had ik hem wel gekocht.

      • Erik

       Dag 4 is al online

       • RoelErick

        Waarom zijn er zo weinig weer apps/widgets die de windsnelheid gewoon in beaufort tonen? Ook HD widgets niet helaas... wel mooie widgets trouwens, ook tof dat ze er een paar hebben die geoptimaliseerd zijn voor 7" en 10".