Androidworld
Androidworld
Het zal je niet ontgaan zijn, het doelpunt tijdens het WK 2014 door van Persie tegen Spanje. Inmiddels heeft hij de bijnaam Flying van Persie, reden genoeg om er een Flappy Bird-game van te maken.

Flying van Persie

Flying van Persie is een game die gebaseerd is op Flappy Bird. Sterker nog, het is een regelrechte kloon, maar dan aangepast naar het WK 2014. Het is de bedoeling om de koppende van Persie tussen de buizen door te manoeuvreren en dit is moeilijker dan gedacht. De buizen vertegenwoordigen de landen uit de pool van Nederland tijdens het WK 2014 en op de achtergrond klinkt het commentaar van, wie anders, Jack van Gelder. Eigenlijk is Flying van Persie een flauwe game, maar toch wel weer goed voor een aantal minuten tijdverdrijf.

Downloaden

Flying van Persie is gratis te downloaden voor Android door op onderstaande button te klikken. De app bevat advertenties.

Lees ook: Volg het WK Live met deze Android-apps.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!
Vliegende Van Persie

Vliegende Van Persie

KeyGames Network B.V.

De vliegende van Persie (flying van Persie) voor Android is een game gebaseerd op Flappy Bird. Probeer van Persie tussen de buizen door te manoeuvreren om zover mogelijk te komen. Natuurlijk met commentaar van Jack van Gelder.

Vliegende Van Persie
Arcade | 11M | 1.0.1 |

Sebastiaan Kissing

Android-enthousiastelingen, game-freak en goed met video's.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties