Naar content
Nieuwste apps
  • SD Maid

  • PokeNotify

  • Dials Calendar

  • Inkwire Screen Share + Assist

  • HEMA fotoservice

Nieuwste games
  • diep.io

  • Galactic Junk - Shoot to move!

  • ZBTD

  • Eden: The Game

  • Train Conductor World

Nieuwste smartphones
  • LG X Screen

  • Umi Super

  • ASUS ZenFone 3 Deluxe ZS570KL

  • ASUS ZenFone 3 Ultra ZU680KL

  • ASUS ZenFone 3

Nieuwste tablets
  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

  • ASUS ZenPad 10

  • ASUS ZenPad C 7

WeeBee20

WeeBee20

  • Lid sinds 08 augustus 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #1
  • 08-08-2010
  • 16:24

Hallo allemaal, ik ben in het bezit van een Xperia X10 sinds een maand, mooie toestel alleen hij valt sinds het begin steeds uiten daarna start zich vanzelf weer op!! Sinds afgelopen donderdag is die helemaal mee gestopt krijg hem niet meer aan
Sony help desk gebeld daar snappen ze het ook niet hoe het kan, hebben ze nog ooit meegemaakt, moest met de telefoon langs gaan bij KPN Bus.Centre, daar hadden ze het nagekeken en ben hem nu een week of 2 kwijt ze sturen het op, zij kwamen dar ook niet uit wat het was…:eek:
Hebben jullie dit eerder meegemaakt of gehoord??? Is echt ….ben nu tijdje kwijt een toestel van nog geen maand oud..

Bewerkt (22-04-2013 12:32)
Edwin

Edwin

  • Lid sinds 28 juli 2009
  • Berichten 603
  • Reputatie 0
  • #2
  • 08-08-2010
  • 16:50

Van de Xperia weet ik het niet, maar ik heb het zelfde met mijn toestel. Die is nu opgestuurd naar de rep. dienst. En inderdaad, ook twee weken kwijt.

Bewerkt (22-04-2013 12:32)

SGS5 - stock

Nexus 7 - stock
Tab 3 7" - stock
Tab 3 7" Lite - stock

olafski

olafski

  • Lid sinds 02 juli 2010
  • Berichten 401
  • Reputatie 0
  • #3
  • 08-08-2010
  • 19:26

Helaas, ik denk dat je gewoon pech hebt, niet iets om specifiek de X10 af te vallen. Gebeurd nu eenmaal bij sommige apparatuur. Het is natuurlijk wel balen dat je hem 2 weken kwijt bent.
Ik heb hem nu sinds april en ben zeer tevreden over de telefoon. Ik heb nog nooit zo'n fijne telefoon gehad.

Bewerkt (22-04-2013 12:32)
Elmeraculous

Elmeraculous

  • Lid sinds 03 februari 2009
  • Berichten 421
  • Reputatie 0
  • #4
  • 10-08-2010
  • 22:26

Guys, ik heb dit probleem de laatste tijd ook steeds vaker. Bovendien zijn we niet alleen. Ook op het SE forum zelf klaagt men erover. De enige suggestie die tot nu toe lijkt te helpen is het vervangen van de batterij…. Wellicht maar eens proberen. Feit is dat het verschrikkelijk irritant is…

Bewerkt (22-04-2013 12:32)
Kobe

Kobe

  • Lid sinds 17 maart 2010
  • Berichten 318
  • Reputatie 0
  • #5
  • 10-08-2010
  • 22:31

Kon je je phone niet herstellen via de SEUS? En zo gelijk de laatste update erop zetten?
Als je dat niet geprobeerd hebt, is het misschien wel een hint voor mensen die er ook last van hebben om het eens te proberen

Bewerkt (22-04-2013 12:32)
Elmeraculous

Elmeraculous

  • Lid sinds 03 februari 2009
  • Berichten 421
  • Reputatie 0
  • #6
  • 10-08-2010
  • 22:32

Wat mij betreft: ik heb R2BA026 erop staan. Vóór deze update gebeurde het echter ook al.

Bewerkt (22-04-2013 12:32)
Kobe

Kobe

  • Lid sinds 17 maart 2010
  • Berichten 318
  • Reputatie 0
  • #7
  • 11-08-2010
  • 10:29

Elmeraculous;32502
Wat mij betreft: ik heb R2BA026 erop staan. Vóór deze update gebeurde het echter ook al.
Dan zal het waarschijnlijk toch over een fabricagefout gaan spijtig genoeg :s

Bewerkt (22-04-2013 12:32)
WeeBee20

WeeBee20

  • Lid sinds 08 augustus 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #8
  • 11-08-2010
  • 14:56

Kobe;32501
Kon je je phone niet herstellen via de SEUS? En zo gelijk de laatste update erop zetten?
Als je dat niet geprobeerd hebt, is het misschien wel een hint voor mensen die er ook last van hebben om het eens te proberen/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/wink.png" />


Nee dat ging niet meer, hij deed niks meer kreeg hem niet aan…is ook al een ander baterrij erin geweest maar deed ook nog niks..het jammer en irritant want heb hem pas een wek of 3.

Bewerkt (22-04-2013 12:32)
remco.k

remco.k

  • Lid sinds 01 augustus 2010
  • Berichten 592
  • Reputatie 0
  • #9
  • 11-08-2010
  • 16:52

ik had het probleem ook sinds de nieuwe update niet meer

Bewerkt (22-04-2013 12:32)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren