Androidworld
Androidworld

#1 09-05-2010 17:56:01

patrickvh
patrickvh
Ingeschreven: 09-05-2010
Berichten: 2
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
hallo,
ik zit met een probleem
bij mijn x10 heb ik er patroon beveiliging op gezet zodat niet iedereen mijn berichten etc kan lezen.
nu heb ik te veel pogingen gedaan en is hij geblokeert.
nu kan ik aleen nog mijn google account invoeren wat ik een aantal keer heb geprobeert maar wat niet werkt erg vreemt is dat hij dat wel op de pc doet…
ik heb al geprobeert om naar mijn x10 te bellen en dan naar menu te gaan maar dat werkt ook niet.
ik wil hem eigelijk niet terug zetten naar fabrieks instellingen,
heeft iemand nog een idee?

alvast bedankt ,

patrick

Bijgewerkt (22-04-2013 12:23:08)

#2 10-05-2010 10:14:43

Kobe
Kobe
Ingeschreven: 17-03-2010
Berichten: 318
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Ik weet niet of je nog kan proberen met het patroon nu of niet. Mocht die mogelijkheid er wel zijn denk dan aan het feit dat je je patroon misschien ingesteld hebt als je je phone in landschapsmode hebt gehouden en voor te deblokkeren hij in portret-mode staat en je het dus ook moet meedraaien met de phone.

Bijgewerkt (22-04-2013 12:23:11)

#3 10-05-2010 16:22:27

Perrywinkle
Perrywinkle
Ingeschreven: 12-04-2010
Berichten: 45
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Mocht je 'm niet meer kunnen unlocken zoals Kobe heeft voorgesteld (of daar in ieder geval rekening mee hebt gehouden) dan is resetten naar fabriekswaarden toch je enige optie denk ik. Wat je hebt geprobeerd met het bellen schijnt alleen op Android 1.5 te werken… Ik hoop in ieder geval dat je je contacten in gmail hebt gesynct!

Bijgewerkt (22-04-2013 12:23:13)

#4 13-05-2010 13:33:46

SowiezoRnc
SowiezoRnc
Ingeschreven: 13-05-2010
Berichten: 2
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Heeft iemand dit probleem al opgelost?
want ik zit nu namelijk met dat probleem

groetjes,

Bijgewerkt (22-04-2013 12:23:30)

#5 13-05-2010 15:24:34

SowiezoRnc
SowiezoRnc
Ingeschreven: 13-05-2010
Berichten: 2
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
De Oplossing:
Download in installeer Update service van Sony Ericsson op je PC. Start de service en volg de aanwijzingen op je scherm. Kies Xperia X10 (of een ander toestel).
Als het programma zegt dat je al de nieuwste software op je toestel hebt, toch op installeren drukken. Lees alle instructies heel goed en doe precies wat er gevraagd wordt. Nadat je de nieuwe software op je X10 geinstalleerd hebt reset je de telefoon terug naar fabrieksinstellingen (lees de gebruiksaanwijzing vooraf goed door hoe je dit moet doen).
TIP: alles is weg. Al je contacten etc. Wil je dit niet, stop dan vooraf een andere simkaart in je telefoon en nadat alles weer normaal is stop je de oude weer terug.
Succes!

Bijgewerkt (22-04-2013 12:23:31)

#6 13-05-2010 17:57:51

IvoJanssen
IvoJanssen
Ingeschreven: 25-02-2010
Berichten: 275
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Leuk, Gerda Smit heeft ook Android! (alles is weg)
Android Synct je contactpersonen met je gmail account. Als je na een reset (fabrieksinstellingen) weer inlogt met je gmail, heb je je contactpersonen weer terug, dat heeft niks met je simkaart te maken.
Sms'jes en applicaties ben je na een reset wel kwijt.

Ik denk dat een reset de enige optie is als je te vaak je patroon verkeerd hebt getekend.

Bijgewerkt (22-04-2013 12:23:32)

#7 16-05-2010 02:53:07

sense
sense
Ingeschreven: 16-05-2010
Berichten: 1
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
ik heb het zelfde probleem gehad vandaag!!

had ook echt alles geprobeerd maar kwam er gewoon niet meer in!.
heb toen die update service gedaan… en alles terug gezet.

en idd.
kon er weer in!

bedankt voor de tip.

grtz,

Sense.

Bijgewerkt (22-04-2013 12:23:42)

#8 20-06-2010 19:49:52

sonnemaster
sonnemaster
Ingeschreven: 20-06-2010
Berichten: 2
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Ik heb dit probleem ook, maar als ik de usb kabel in mijn computer en telefoon heb, kan ik doordat ik mijn google acount moet invoeren in mijn telefoon,(wat niet werkt) dat balkje om verbinding te maken met de computer niet naar beneden halen. hoe hebben jullie dit gedaan dan?

Bijgewerkt (22-04-2013 12:26:24)

#9 20-06-2010 19:56:23

obnoxious67
obnoxious67
Ingeschreven: 24-04-2010
Berichten: 309
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Je moet de update service van Sony-Ericsson downloaden,installeren en opstarten( op de pc).Dan stop je je usb kabel in de pc, je doet je telefoon uit en haalt de accu er minimaal 5 seconden uit ,doe de accu terug en laat je telefoon UIT.Dan stop je de usb kabel er in terwijl je gelijktijdig de “ terug” knop ingedrukt houd (meest rechtse knop met pijltje) dan zegt hij waarschijnlijk dat je al de nieuwste software hebt, en die ga je dan toch downloaden en installeren.

Succes

Bijgewerkt (22-04-2013 12:26:24)

#10 20-06-2010 20:42:42

sonnemaster
sonnemaster
Ingeschreven: 20-06-2010
Berichten: 2
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Het is gelukt. super bedankt ook van je snelle reactie

Bijgewerkt (22-04-2013 12:26:25)