Naar content
Nieuwste apps
  • Parallel Space-Multi Accounts

  • Rewind: Reverse Voice Recorder

  • Slash Keyboard

  • Xperia Beta Program

  • RunPee.

Nieuwste games
  • Clicker Pirates

  • Bombing Bastards: Touch!

  • Briscola Multiplayer

  • GTA: Liberty City Stories

  • Alto's Adventure

Nieuwste smartphones
  • HTC One M10

  • Honor 5X

  • LG G5

  • Samsung Galaxy S7 Edge

  • Archos Power 50

Nieuwste tablets
  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

  • ASUS ZenPad 10

  • ASUS ZenPad C 7

patrickvh

patrickvh

  • Lid sinds 09 mei 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #1
  • 09-05-2010
  • 17:05

hallo,
ik zit met een probleem
bij mijn x10 heb ik er patroon beveiliging op gezet zodat niet iedereen mijn berichten etc kan lezen.
nu heb ik te veel pogingen gedaan en is hij geblokeert.
nu kan ik aleen nog mijn google account invoeren wat ik een aantal keer heb geprobeert maar wat niet werkt erg vreemt is dat hij dat wel op de pc doet…
ik heb al geprobeert om naar mijn x10 te bellen en dan naar menu te gaan maar dat werkt ook niet.
ik wil hem eigelijk niet terug zetten naar fabrieks instellingen,
heeft iemand nog een idee?

alvast bedankt ,

patrick

Bewerkt (22-04-2013 12:23)
Kobe

Kobe

  • Lid sinds 17 maart 2010
  • Berichten 318
  • Reputatie 0
  • #2
  • 10-05-2010
  • 10:05

Ik weet niet of je nog kan proberen met het patroon nu of niet. Mocht die mogelijkheid er wel zijn denk dan aan het feit dat je je patroon misschien ingesteld hebt als je je phone in landschapsmode hebt gehouden en voor te deblokkeren hij in portret-mode staat en je het dus ook moet meedraaien met de phone.

Bewerkt (22-04-2013 12:23)
Perrywinkle

Perrywinkle

  • Lid sinds 12 april 2010
  • Berichten 45
  • Reputatie 0
  • #3
  • 10-05-2010
  • 16:05

Mocht je 'm niet meer kunnen unlocken zoals Kobe heeft voorgesteld (of daar in ieder geval rekening mee hebt gehouden) dan is resetten naar fabriekswaarden toch je enige optie denk ik. Wat je hebt geprobeerd met het bellen schijnt alleen op Android 1.5 te werken… Ik hoop in ieder geval dat je je contacten in gmail hebt gesynct!

Bewerkt (22-04-2013 12:23)
SowiezoRnc

SowiezoRnc

  • Lid sinds 13 mei 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #4
  • 13-05-2010
  • 13:05

Heeft iemand dit probleem al opgelost?
want ik zit nu namelijk met dat probleem

groetjes,

Bewerkt (22-04-2013 12:23)
SowiezoRnc

SowiezoRnc

  • Lid sinds 13 mei 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #5
  • 13-05-2010
  • 15:05

De Oplossing:
Download in installeer Update service van Sony Ericsson op je PC. Start de service en volg de aanwijzingen op je scherm. Kies Xperia X10 (of een ander toestel).
Als het programma zegt dat je al de nieuwste software op je toestel hebt, toch op installeren drukken. Lees alle instructies heel goed en doe precies wat er gevraagd wordt. Nadat je de nieuwe software op je X10 geinstalleerd hebt reset je de telefoon terug naar fabrieksinstellingen (lees de gebruiksaanwijzing vooraf goed door hoe je dit moet doen).
TIP: alles is weg. Al je contacten etc. Wil je dit niet, stop dan vooraf een andere simkaart in je telefoon en nadat alles weer normaal is stop je de oude weer terug.
Succes!

Bewerkt (22-04-2013 12:23)
IvoJanssen

IvoJanssen

  • Lid sinds 25 februari 2010
  • Berichten 275
  • Reputatie 0
  • #6
  • 13-05-2010
  • 17:05

Leuk, Gerda Smit heeft ook Android! (alles is weg)
Android Synct je contactpersonen met je gmail account. Als je na een reset (fabrieksinstellingen) weer inlogt met je gmail, heb je je contactpersonen weer terug, dat heeft niks met je simkaart te maken.
Sms'jes en applicaties ben je na een reset wel kwijt.

Ik denk dat een reset de enige optie is als je te vaak je patroon verkeerd hebt getekend.

Bewerkt (22-04-2013 12:23)
sense

sense

  • Lid sinds 16 mei 2010
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #7
  • 16-05-2010
  • 02:05

ik heb het zelfde probleem gehad vandaag!!

had ook echt alles geprobeerd maar kwam er gewoon niet meer in!.
heb toen die update service gedaan… en alles terug gezet.

en idd.
kon er weer in!

bedankt voor de tip.

grtz,

Sense.

Bewerkt (22-04-2013 12:23)
sonnemaster

sonnemaster

  • Lid sinds 20 juni 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #8
  • 20-06-2010
  • 19:06

Ik heb dit probleem ook, maar als ik de usb kabel in mijn computer en telefoon heb, kan ik doordat ik mijn google acount moet invoeren in mijn telefoon,(wat niet werkt) dat balkje om verbinding te maken met de computer niet naar beneden halen. hoe hebben jullie dit gedaan dan?

Bewerkt (22-04-2013 12:26)
obnoxious67

obnoxious67

  • Lid sinds 24 april 2010
  • Berichten 309
  • Reputatie 0
  • #9
  • 20-06-2010
  • 19:06

Je moet de update service van Sony-Ericsson downloaden,installeren en opstarten( op de pc).Dan stop je je usb kabel in de pc, je doet je telefoon uit en haalt de accu er minimaal 5 seconden uit ,doe de accu terug en laat je telefoon UIT.Dan stop je de usb kabel er in terwijl je gelijktijdig de “ terug” knop ingedrukt houd (meest rechtse knop met pijltje) dan zegt hij waarschijnlijk dat je al de nieuwste software hebt, en die ga je dan toch downloaden en installeren.

Succes

Bewerkt (22-04-2013 12:26)
sonnemaster

sonnemaster

  • Lid sinds 20 juni 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #10
  • 20-06-2010
  • 20:06

Het is gelukt. super bedankt ook van je snelle reactie

Bewerkt (22-04-2013 12:26)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren