Naar content
Nieuwste apps
  • Xperia Beta Program

  • RunPee.

  • Transistor

  • Flyperlink

  • URL Shortener

Nieuwste games
  • Alto's Adventure

  • Flight Simulator 2016 FlyWings

  • Flight Simulator 2016 HD

  • twofold inc.

  • Move And Dodge

Nieuwste smartphones
  • HTC One M10

  • Honor 5X

  • LG G5

  • Samsung Galaxy S7 Edge

  • Archos Power 50

Nieuwste tablets
  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

  • ASUS ZenPad 10

  • ASUS ZenPad C 7

kiimberleee

kiimberleee

  • Lid sinds 12 augustus 2010
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #1
  • 02-02-2011
  • 21:02

Hallo,
Ik heb al een tijdje een lastig probleempje. In mijn telefoonboek staat dat hij geen sim-kaart kan lezen. Opzich geen probleeem alleen wanneer ik een contact op sla dan laat hij deze niet zien.

Iemand een idee wat ik moet doen?

Bewerkt (02-02-2011 21:06)
Chaosz

Chaosz

  • Lid sinds 26 januari 2011
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #2
  • 02-02-2011
  • 21:02

Bij het toevoegen van contacten aangeven dat hij hem op de telefoon moet opslaan.

Bewerkt (02-02-2011 21:11)
kiimberleee

kiimberleee

  • Lid sinds 12 augustus 2010
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #3
  • 02-02-2011
  • 21:02

Dat doe ik ook, maar hij laat niks zien

Bewerkt (02-02-2011 21:12)
Chaosz

Chaosz

  • Lid sinds 26 januari 2011
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #4
  • 02-02-2011
  • 21:02

Klinkt eerder alsof je iets verkeerd doet waardoor hij hem niet wil opslaan. Een kapot NAND klinkt onwaarschijnlijk. Heb je synchronisaties aanstaan? Zo ja, zet die eens uit.

Verder kan ik je niet echt helpen, want ik gebruik Sense.

Bewerkt (02-02-2011 21:21)
kiimberleee

kiimberleee

  • Lid sinds 12 augustus 2010
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #5
  • 02-02-2011
  • 21:02

Waar moet ik die uitzetten? Ik kan totaal geen weg met dat ding..

Bewerkt (02-02-2011 21:22)
Chaosz

Chaosz

  • Lid sinds 26 januari 2011
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #6
  • 02-02-2011
  • 21:02

Ik ben ook niet thuis met Xperia's. Ik gebruik een HTC

Bewerkt (02-02-2011 21:25)
ddaemen

ddaemen

  • Lid sinds 11 juli 2010
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #7
  • 04-02-2011
  • 20:02

SIM kaart uit phone halen en kijken wat erop staat, als je de nummers kunt lezen die erop staan, dan kun je hem lezen

Nee grapje, dit probleem heb ik ook, maar het stoort mij niet zo, als je dieper in dit forum terug zoekt, dan zie je dat mensen dit hebben opgelost door een oude SE telefoon te pakken waardoor ze dit kunnen oplossen en dan terug in deze telefoon stoppen. Oorzaak?? geen flauw idee.

Bewerkt (04-02-2011 20:30)
Birdie

Birdie

  • Lid sinds 06 september 2010
  • Berichten 25
  • Reputatie 0
  • #8
  • 04-02-2011
  • 23:02

Hoi Kiimberleee,

Als je het telefoonboek opent, zie je links boven naast het vak “zoeken” een icoontje met 3 personen.
Als je daarop drukt, krijg je het scherm “contacten weergeven”. In dit scherm krijg je 2 keuzes, n.l. “contacten filteren” en “contacten weergeven”. Bij de keuze “contacten weergeven” heb je de keuze “telefooncontact”. Als je deze opent, krijg je de keuze “Alle contacten”.
Deze keuze moet aangevinkt staan om deze contacten weer te geven.
Ik denk dat dit jouw probleem oplost.

Groetjes,
Birdie.

Bewerkt (04-02-2011 23:57)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren