Androidworld
Androidworld

#1 24-04-2012 15:09:34

Maxje121
Maxje121
Ingeschreven: 24-04-2012
Berichten: 3
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Geachte,

Ik heb na het installeren van Android 4.0 de melding gekregen: Opladen onderbroken. Spanning te hoog.

Deze melding krijg ik steeds om de 30 seconden. Het is erg irritant.

Dus heb ik Samsung gebeld.

De mevrouw aan de lijn zei dat er niks aan te doen was en dat ik hem maar moest laten repareren. Ik vind dit eigenlijk best slecht. Dat ik door een update mijn telefoon moet laten repareren.

Ik heb het internet al af gezocht naar vele oplossingen. Maar niet gevonden. Dus hoop ik het hier te vinden.

Mensen wie kan mij helpen? Hoe kan ik deze melding verhelpen?

Groetjes

Max

Bijgewerkt (24-04-2013 14:42:15)

#2 24-04-2012 15:23:49

melvintje
melvintje
Ingeschreven: 17-09-2011
Berichten: 2715
Reputatie: +  2  -
Profiel   Stuur e-mail  
Probeer eens terug te flashen via odin naar 2.3.6, kijk dan of je het probleem dan nog hebt

Bijgewerkt (24-04-2013 14:42:15)

#3 24-04-2012 15:31:44

marcodehaas1987
marcodehaas1987
Uit: Groningen
Ingeschreven: 09-03-2011
Berichten: 577
Reputatie: +  1  -
Profiel   Stuur e-mail  
Of wat al vaker op het forum voorbij komt “Ja zoeken op het forum kan ook nog..”
Fabrieksinstellingen terugzetten en accu langere tijd eruit laten.

Bijgewerkt (24-04-2013 14:42:15)

#4 24-04-2012 16:35:57

Maxje121
Maxje121
Ingeschreven: 24-04-2012
Berichten: 3
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
En hoe kan ik mijn fabriekinstellingen terugzetten? Gaan er dan vele dingen verloren in mijn telefoon?

Bijgewerkt (24-04-2013 14:42:17)

#5 24-04-2012 16:47:38

marcodehaas1987
marcodehaas1987
Uit: Groningen
Ingeschreven: 09-03-2011
Berichten: 577
Reputatie: +  1  -
Profiel   Stuur e-mail  
Je toestek word gezet zoals je hem gekocht hebt. Dus wil je dingen bewaren ff backup ervan maken mrt KIES en/of gevorderde backup van apps. Dan via instellingen naar fabriekstand.

Bijgewerkt (24-04-2013 14:42:17)

#6 24-04-2012 17:36:04

Maxje121
Maxje121
Ingeschreven: 24-04-2012
Berichten: 3
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Oke, ik heb een backup gemaakt alleen waar bij je instellingen kan je je telefoon terug zetten nar fabriekstand? Is het dan zou dat je dan ook al je update`s weer moet instelleren?

Bijgewerkt (24-04-2013 14:42:19)

#7 24-04-2012 17:52:22

marcodehaas1987
marcodehaas1987
Uit: Groningen
Ingeschreven: 09-03-2011
Berichten: 577
Reputatie: +  1  -
Profiel   Stuur e-mail  
Je update is je huidig software, dus die blijft. Bij 2.3.6 was het bij privacy. Bij 4.0.3 geloof ik bij backup.

Bijgewerkt (24-04-2013 14:42:19)

#8 25-04-2012 21:14:58

henkerd
henkerd
Ingeschreven: 25-04-2012
Berichten: 1
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Maxje121;293392
Geachte,

Ik heb na het installeren van Android 4.0 de melding gekregen: Opladen onderbroken. Spanning te hoog.

Deze melding krijg ik steeds om de 30 seconden. Het is erg irritant.

Dus heb ik Samsung gebeld.

De mevrouw aan de lijn zei dat er niks aan te doen was en dat ik hem maar moest laten repareren. Ik vind dit eigenlijk best slecht. Dat ik door een update mijn telefoon moet laten repareren.

Ik heb het internet al af gezocht naar vele oplossingen. Maar niet gevonden. Dus hoop ik het hier te vinden.

Mensen wie kan mij helpen? Hoe kan ik deze melding verhelpen?

Groetjes

Max



ik heb dit ook. mijn batterij gaat snel op hierdoor. hij laad ook niet helemaal op. ik word er gek van. Vriend van mij heeft dit ook. Er wordt zelfs een apple overwogen….

Bijgewerkt (24-04-2013 14:42:52)

#9 25-04-2012 21:20:47

melvintje
melvintje
Ingeschreven: 17-09-2011
Berichten: 2715
Reputatie: +  2  -
Profiel   Stuur e-mail  
Alsof apple nooit problemen heeft. is gewoon een probleem met 4.0 blijkbaar, of er is wat tijdens de update gebeurd

Bijgewerkt (24-04-2013 14:42:53)

#10 25-04-2012 21:30:00

ibsonic
ibsonic
Ingeschreven: 06-07-2011
Berichten: 2769
Reputatie: +  2  -
Profiel   Stuur e-mail  
henkerd;293981
ik heb dit ook. mijn batterij gaat snel op hierdoor. hij laad ook niet helemaal op. ik word er gek van. Vriend van mij heeft dit ook. Er wordt zelfs een apple overwogen….

hmm, koop aub een Iphone en ook het bijpassende headset erbij voor 200 euro ! Mijn pa die een Iphone heeft zit elke avond achter zijn laptop te mekkeren hoor..omdat zijn “itunes” geen backup heeft gemaakt en hij alles dus kwijt is, of hij weer een update moet doen en aan het wachte is voor “reservekopie maken”. Hij krijgt opeens een foutmelding met;

“Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan” gevolgd door het foutnummer 1415" wat weer lekker duidelijk is, en je moet gaan googlen wat 1415 is..

Dus ik denk dat je wel meer kunt met een android , ieder toestel/software/apparaat heeft zijn eigen dingen.

Bijgewerkt (24-04-2013 14:42:53)