Naar content
Nieuwste apps
  • Remember The Milk

  • Mr Phone

  • Promo Codes

  • Phone info

  • Curiosity

Nieuwste games
  • Rapala Fishing - Daily Catch

  • Cumulus

  • TRACE: Duplex

  • Amaze

  • Space Grunts

Nieuwste smartphones
  • HTC One M10

  • Honor 5X

  • LG G5

  • Samsung Galaxy S7 Edge

  • Archos Power 50

Nieuwste tablets
  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

  • ASUS ZenPad 10

  • ASUS ZenPad C 7

SRNA513006

SRNA513006

  • Lid sinds 24 juli 2011
  • Berichten 670
  • Reputatie 0
  • #1
  • 06-01-2012
  • 15:01

Tot nu toe gebruikte ik op mijn GS2 alleen WLAN en geen directe Internet toegang via mijn provider.
Doordat ik nu een abonnement heb die dit mogelijk maakt wilde ik vandaag de instellingen van mijn GS2 aanpassen en een toegangspunt aanmaken.
Nadat ik alle gegevens via Instellingen - Draadloos en Netwerk - Mobiele netwerken - Namen toegangspunten - Nieuw toegangspunt had ingevuld toets ik daarna op Opslaan maar dan gebeurt er helemaal niets, er komt alleen de melding ‘Geen items’.
Herhaalde pogingen leveren geen beter resultaat op, het zal wel weer iets onbenulligs zijn maar ik kom er even niet even niet verder mee.
Het toestel is wel geroot maar wel met een standaard image en 2.3.6.

Jürgen

Bewerkt (24-04-2013 14:00)

Samsung Galaxy S3 - i9300 Stock ROM v 4.3
Samsung Galaxy S4 - i9505 Black Edition Stock ROM v 5.0.1



maartenlandman

maartenlandman

  • Lid sinds 30 juni 2011
  • Berichten 238
  • Reputatie 0
  • #2
  • 06-01-2012
  • 16:01

Bij welke provider zit jij? Ik weet uit ervaring dat bij de meeste providers de mogelijkheid bestaat om de instellingen via sms te ontvangen, misschien wil het op deze manier wel?
En heb je pakketgegevens gebruiken aan gevinkt? Misschien is dat een oplossing! Probeer het eens zou ik zeggen…

Bewerkt (24-04-2013 14:00)
DomBo

DomBo

  • Lid sinds 07 oktober 2011
  • Berichten 51
  • Reputatie 0
  • #3
  • 06-01-2012
  • 17:01

Misschien heb je dat al gedaan maar even controleren.

probeer eens Instellingen - Draadloos en Netwerk - Mobiele netwerken = Pakketgegevens gebruiken aanvinken.

Bij Hi hoef ik nooit wat in te vullen, misschien dat jij je eigen instellingen weg moet halen.

Bewerkt (24-04-2013 14:00)
SRNA513006

SRNA513006

  • Lid sinds 24 juli 2011
  • Berichten 670
  • Reputatie 0
  • #4
  • 06-01-2012
  • 17:01

Bedankt voor de reacties.
Het vinkje bij pakketgegevens is en was al aangezet.
Mijn provider is Hollandsnieuwe (ik dacht een onderdeel van Vodafone) en die ondersteund de GS2 niet via een SMS configuratie.

Het blijft vreemd maar nadat ik alles heb ingevuld en op Opslaan heb geklikt worden de gegevens niet bewaard.

Jürgen

Bewerkt (24-04-2013 14:00)

Samsung Galaxy S3 - i9300 Stock ROM v 4.3
Samsung Galaxy S4 - i9505 Black Edition Stock ROM v 5.0.1



lambik333

lambik333

  • Lid sinds 24 oktober 2011
  • Berichten 470
  • Reputatie 0
  • #5
  • 06-01-2012
  • 20:01

misschien ff rebooten????

Bewerkt (24-04-2013 14:00)
SRNA513006

SRNA513006

  • Lid sinds 24 juli 2011
  • Berichten 670
  • Reputatie 0
  • #6
  • 07-01-2012
  • 12:01

Ja, dit zijn uiteraard allemaal mogelijke optie maar wel voor de hand liggen.
Maar ja, uit ervaring is gebleken dat menigeen deze acties nog niet hadden uitgevoerd.

Ik zit echter met het probleem dat ik nu geen Internet provider kan toevoegen of beter gezegd, nog steeds niet kan opslaan.

Jürgen

Bewerkt (24-04-2013 14:00)

Samsung Galaxy S3 - i9300 Stock ROM v 4.3
Samsung Galaxy S4 - i9505 Black Edition Stock ROM v 5.0.1



jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1545
  • Reputatie 50
  • #7
  • 07-01-2012
  • 12:01

draai je toevallig een branded versie van de firmware?

Bewerkt (24-04-2013 14:00)
SRNA513006

SRNA513006

  • Lid sinds 24 juli 2011
  • Berichten 670
  • Reputatie 0
  • #8
  • 07-01-2012
  • 13:01

Nee hoor, dit toestel is SIM lock vrij en heeft een gewoon abonnement zonder Internet.
Ik kan met dit abo echter wel Internet gebruiken.

Jürgen

Bewerkt (24-04-2013 14:00)

Samsung Galaxy S3 - i9300 Stock ROM v 4.3
Samsung Galaxy S4 - i9505 Black Edition Stock ROM v 5.0.1



SRNA513006

SRNA513006

  • Lid sinds 24 juli 2011
  • Berichten 670
  • Reputatie 0
  • #9
  • 07-01-2012
  • 23:01

Hier baal ik nu echt van, ben ik met enige moeite terug gegaan naar de originele FW heb ik het probleem nog steeds.
Ik denk dat ik dit probleem maar bij Samsung neer leg want anders weet ik het ook niet meer.

Jürgen

Bewerkt (24-04-2013 14:00)

Samsung Galaxy S3 - i9300 Stock ROM v 4.3
Samsung Galaxy S4 - i9505 Black Edition Stock ROM v 5.0.1



smoking

smoking

  • Lid sinds 19 januari 2011
  • Berichten 381
  • Reputatie 0
  • #10
  • 08-01-2012
  • 02:01

ga anders ff naar een servicepoint, misschien is je wifi stuk ze kunnen dat zo vervangen.

Bewerkt (24-04-2013 14:01)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren