Androidworld
Androidworld

#1 03-08-2011 16:59

24matt
24matt
Ingeschreven: 22-07-2011
Berichten: 193
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Hallo, bij de instellingen van pakket gegevens :

Instellingen > Draadloos en netwerk > Mobile netwerken > Pakketgegevens gebruiken .

Dit staat aangevinkt, mijn vraag is hoort dit ?

Ik heb gewoon een internet abb. er bij zitten, en thuis gebruik ik wifi.

mvg

Bijgewerkt (03-08-2011 16:59)

#2 03-08-2011 17:08

SanSiro
SanSiro
Uit: @home
Ingeschreven: 17-07-2010
Berichten: 133
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Ja, dat hoort zo, maar als je thuis bent dan kan je het uitzetten en alleen wifi aanzetten om te internetten.

Bijgewerkt (03-08-2011 17:08)

#3 03-08-2011 17:10

24matt
24matt
Ingeschreven: 22-07-2011
Berichten: 193
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
maar dus zodra ik uit huis ben dan moet hij aan staan ?
maar ik heb internet abb dus ik kan toch gewoon tot 1 gb internetten

Bijgewerkt (03-08-2011 17:10)

#4 03-08-2011 17:17

minibrekkers
minibrekkers
Ingeschreven: 16-06-2011
Berichten: 2245
Reputatie
Reputatie omhoog 1 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
ja maar deze optie schakel je mobiel internet in… dus als deze uitgevinkt staat heb je geen mobiel internet.

Bijgewerkt (03-08-2011 17:17)

#5 03-08-2011 17:28

SanSiro
SanSiro
Uit: @home
Ingeschreven: 17-07-2010
Berichten: 133
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
24matt;200947
maar dus zodra ik uit huis ben dan moet hij aan staan ?
maar ik heb internet abb dus ik kan toch gewoon tot 1 gb internetten

Ja, als je thuis bent zet je hem gewoon uit zodat je met wifi kan internetten.
Op deze manier gaat er niets van je 1GB internetbundel af maar kan je gratis via wifi internetten.

Bijgewerkt (03-08-2011 17:28)

#6 03-08-2011 17:43

minibrekkers
minibrekkers
Ingeschreven: 16-06-2011
Berichten: 2245
Reputatie
Reputatie omhoog 1 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
mijn data netwerk schakelt automatisch uit als ik in de wifi “zone” bevind…

Bijgewerkt (03-08-2011 17:43)

#7 03-08-2011 18:15

FlaaMindO
FlaaMindO
Ingeschreven: 21-05-2009
Berichten: 91
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Als je wifi aan hebt en verbonden bent met een accespoint, doet hij automatisch alle date via wi-fi dus gaat er niks af van je 1gb. Hoeft niet extra dat vinkje uit/aan te zetten elke keer

Bijgewerkt (03-08-2011 18:15)

#8 03-08-2011 21:28

24matt
24matt
Ingeschreven: 22-07-2011
Berichten: 193
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
ok, maar stel dat ik buiten huis ga, dus zonder wifi.
en ik ga wat internetten maar dat vinkje staat uit bij pakket gegevens gebruiken wat dan ?

Bijgewerkt (03-08-2011 21:28)

#9 03-08-2011 21:39

PieterBG
PieterBG
Ingeschreven: 28-05-2011
Berichten: 308
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Dan heb je géén verbinding met internet

Bijgewerkt (03-08-2011 21:39)

#10 03-08-2011 21:42

24matt
24matt
Ingeschreven: 22-07-2011
Berichten: 193
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Ja dus zodra ik thuis ben kan ik hem op wifi zetten en dan die pakketgegevens uit zetten.
En als ik buiten huis ga dan moet ik hem wel aanvinken

Bijgewerkt (03-08-2011 21:42)