Androidworld
Androidworld

Mobiel opsporen, wachtwoord vergeten

#1 05-11-2010 15:57

Jeffdusz
Jeffdusz
Ingeschreven: 05-11-2010
Berichten: 9
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Hallo, ik ben sinds 2 maanden gebruiker van de Samsung Galaxy S en kom al een tijdje op dit forum op de update naar froyo in de gaten te houden, voor de rest nog geen problemen gehad met me telefoon daarom ook nooit een acount aangemaakt, maar nu heb ik wel een probleempje en dus een acount aangemaakt.

Ik heb 2 á 3 maanden geleden de Samsung Galaxy S gekocht, vervolgens de telefoon doorgelopen en ben toen op de optie, mobiel opsporen gestuit. Eigelijk niet precies wetend wat de functie inhield toch de functie ingestelt en de nummers van heel me gezin er ingezet en vervolgens een wachtwoord ingevoert, 2 maanden er niet meer aangedacht tot dat mijn oude abbonement afliep en ik mijn nieuwe sim er in moest doen omdat ik over gestapt ben naar een nieuwe provider. Nu krijgen de nummers die ik ingestelt heb om bericht te sturen dat mijn mobiel kwijt is elke keer een smsje of worden zij gebelt als ik me sim in de telefoon stop. Ik verander nog wel is van telefoon, omdat ik tijdens werk of met uitgaan liever me oude telefoon meeneem om beschadigingen te voorkomen, dus krijgen zij elke keer een smsje en word er op de huistelefoon elke keer gebelt met de melding dat ik mijn telefoon kwijt ben. Nu is het probleem dat ik zo stom ben om mijn wachtwoord te vergeten, is er een andere optie op deze functie uit te schakelen of aan te passen aan mijn nieuwe sim?

Bijgewerkt (05-11-2010 15:57)

#2 09-11-2010 14:38

Jeffdusz
Jeffdusz
Ingeschreven: 05-11-2010
Berichten: 9
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Heeft niemand een idee, weet iemand dan misschien wel waar ik het ergens kan vragen?

Bijgewerkt (09-11-2010 14:38)

#3 09-11-2010 14:42

Zabivelli
Zabivelli
Ingeschreven: 13-09-2010
Berichten: 1867
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Ik denk factory reset …dan wordt het terug gezet naar oude instelling, moet je wel je contacten backuppen, muziek en fotos op je sd kaart blijven. Apps ben je kwijt.

Bijgewerkt (09-11-2010 14:42)

#4 09-11-2010 14:44

AVS
AVS
Ingeschreven: 02-10-2009
Berichten: 9878
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Ik zou zeggen originele sim er weer terug in en terugzetten op fabrieksinstellingen. Dan is die hele handel weer ongedaan gemaakt.
HTC One M8
Rom: Viper One 1.5.0
Kernel: ElementalX 0.10
Recovery: Philz Touch 6.26.6

Bijgewerkt (09-11-2010 14:44)

#5 09-11-2010 15:39

Jeffdusz
Jeffdusz
Ingeschreven: 05-11-2010
Berichten: 9
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Ik heb het nu met beide sim kaarten geprobeert, maar als ik via instellingen–> Privacy–> Fabrieksinstellingen de fabrieksinstellingen terug wil zetten moet ik ook het wachtwoord invoeren voor het mobiel opsporen. Zijn er misschien nog andere opties die ik kan proberen?

Bijgewerkt (09-11-2010 15:39)

#6 09-11-2010 15:40

consono
consono
Ingeschreven: 26-06-2010
Berichten: 243
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Mmmm….slim toestel!
Wat je ook kunt proberen is een reset naar fabrieksinstellingen van uit de recovery mode.

Bijgewerkt (09-11-2010 15:40)

#7 09-11-2010 15:51

Jeffdusz
Jeffdusz
Ingeschreven: 05-11-2010
Berichten: 9
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Nog even zekere voor het onzekere. Ik heb de 3 knoppen combinatie gebruikt en zit nu in het recovery menu, neem aan dat ik dan wipe data/ Factory reset moet kiezen? En dan vervolgens Confirm wipe of all user data? gewoon Yes?

Bijgewerkt (09-11-2010 15:51)

#8 09-11-2010 15:54

AVS
AVS
Ingeschreven: 02-10-2009
Berichten: 9878
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
ja, correct.
HTC One M8
Rom: Viper One 1.5.0
Kernel: ElementalX 0.10
Recovery: Philz Touch 6.26.6

Bijgewerkt (09-11-2010 15:54)

#9 09-11-2010 16:02

Zabivelli
Zabivelli
Ingeschreven: 13-09-2010
Berichten: 1867
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Mm wat voor een functie is dat, als je je wachtwoord niet vergeet dan is het echt handig zeg

Bijgewerkt (09-11-2010 16:02)

#10 09-11-2010 16:02

Jeffdusz
Jeffdusz
Ingeschreven: 05-11-2010
Berichten: 9
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Oke heel erg bedankt, het is gelukt!

Bijgewerkt (09-11-2010 16:02)