Androidworld
Androidworld

#1 26-08-2010 21:07:05

ejay
ejay
Ingeschreven: 26-08-2010
Berichten: 11
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Ik heb sinds gisteren de Galaxy S, fijn toestel maar ik krijg de navigatie niet aan de praat. Per toeval heb ik wel een shortcut gemaakt op het standby scherm en daar heb ik mijn huisadres ingevoerd. Wat ik ook probeer: ik krijg de navigatie niet naar een ander adres gestuurd…

Ik zie verder in het menu nergens een koppeling naar de navigatie; enkel naar Maps…

Wie kan me verder helpen; vind nav. toch wel erg belangrijk.

Bijgewerkt (22-04-2013 12:36:21)

#2 26-08-2010 21:43:17

Bloesum
Bloesum
Ingeschreven: 10-08-2010
Berichten: 342
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Zie jij nergens in je programma overzicht (application drawer) een blauwe pijl staan voor Google Navigatie? Ook niet zo'n rode ballon met een zwart puntje erin voor Google places? Het zou een vast onderdeel van Android moeten zijn, niet binnen te halen via market.

Bijgewerkt (22-04-2013 12:36:21)

#3 26-08-2010 22:36:46

ejay
ejay
Ingeschreven: 26-08-2010
Berichten: 11
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Nope; waar ik ook kijk: nergens een blauwe pijl voor navigatie….of een rode ballon met een zwart puntje erin. Ik heb gekeken onder “toepassingen” en dan zie ik alleen “maps” ( ja er staan wel meer apps maar niet voor Google) en als ik naar instellingen ga zie ik ook niets.

MAAR als ik vanuit het beginscherm linksonder druk en ik druk op “voeg toe” en dan “sneltoetsen” dan zie ik wel “routebeschrijving en navigatie” dus dat moet ergens op het toestel zitten maar een snelkoppeling werkt niet want dan moet ik daar ook een adres invoeren en een naam opgeven. Dat adres blijft er dan in staan als reisdoel en daar navigeert hij dan ook naar toe, dat werkt wel goed maar veranderen kan ik het niet…

Erg vervelend want er waren 2 dingen belangrijk voor mij: de bluetooth functie zodat ie communiceert met mijn handsfree kit en de navigatie…dus morgen maar even terug naar Telfort om te kijken wat er mis is…

Kun je een foto maken van je scherm welke icoon je precies bedoelt?

Bijgewerkt (22-04-2013 12:36:22)

#4 26-08-2010 22:55:18

Succath
Succath
Ingeschreven: 02-08-2010
Berichten: 69
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
ik denk dat je iets niet helemaal goed doet.

Maar ik zou als ik jou was gewoon de nieuwste google maps via de market binnenhalen daar zit standaard google navigatie op en dan kan je die zonder problemen gebruiken.

tevens als ik herhaal wat jij doen zie ik niet eens de optie van navigatie toevoegen.
nu is die van mij gehaald bij kpn dus misschien heeft telford iets extra ingesteld of zo.

maar het probleem zou opgelost moeten zijn als je gewoon google maps update/installeerd.

Bijgewerkt (22-04-2013 12:36:22)

#5 26-08-2010 23:01:19

ejay
ejay
Ingeschreven: 26-08-2010
Berichten: 11
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
helaas gaat dat niet lukken; dat heb ik al geprobeerd. Onder market stond de update van de maps van google maar dat download hij niet; waarschijnlijk moet ik eerst het oude ervan af halen maar dat wil ik nu nog niet doen. Ik ga er morgen eerst mee terug en laten zij het dan maar instellen of wat dan ook. Voorwaarde van het kopen van dit toestel was oa. de navigatie dus dat moet gewoon werken.

Raar dat jij die snelkoppeling niet kan maken; ergens anders hier op dit forum staat hoe je zelf een rechtstreekse koppeling kan maken naar bv je huisadres; dit heb ik ook gedaan. Check het maar eens dan zie je wat je precies moet doen; missschien heb ik het verkeerd omschreven….

Bijgewerkt (22-04-2013 12:36:22)

#6 27-08-2010 00:21:56

pietjep
pietjep
Uit: Groningen
Ingeschreven: 09-05-2009
Berichten: 246
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Hoi,

Heb zelf ook een Galaxy S.
Je moet in de market Google Maps updaten. Huidige versie is 4.4.0. Als de installatie is voltooid heb je 2 nieuwe icoontjes op je laatste Toepassingenscherm erbij, namelijk ‘Plaatsen’ en ‘Navigatie’ (de blauwe pijl).

Zou moeten werken dus…

Succes

Bijgewerkt (22-04-2013 12:36:23)

#7 27-08-2010 08:15:22

ejay
ejay
Ingeschreven: 26-08-2010
Berichten: 11
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
@ pietjep: Het is gelukt! ik probeerde gisteren om de update te krijgen maar dat lukte niet omdat hij verbinding probeerde te maken via mijn WiFi thuis…vanochtend zag ik dat en nu haalde hij de update binnen via het toestel zelf.

Ik heb inderdaad nu 3 icoontjes extra!

Bedankt!!

Bijgewerkt (22-04-2013 12:36:24)