Androidworld
Androidworld

#1 04-07-2011 21:02:27

marocootje
marocootje
Ingeschreven: 09-02-2011
Berichten: 743
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Per ongeluk simkaart vergeten eruit te halen tijdens flashen en nu heb ik geen verbinding met mobiele netwerk,dus niet bellen en internetten.Op een andere gsm doet hij het wel.Dus simkaart doet het wel,maar waar moet ik het nu zoeken?Ik heb interne sd-kaart geformateerd en via odin weer geflasht.Maar kan dus nog steeds niet bellen en internetten.Ik kan wel op wifi.:confused:
Krijg de melding Mobiel netwerk niet beschikbaar

Bijgewerkt (04-07-2011 21:02:27)

#2 04-07-2011 21:12:24

embryo1
embryo1
Ingeschreven: 11-12-2010
Berichten: 684
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
APN instellingen nalopen, kan de oorzaak zijn.
Kan ook zijn dat je per ongeluk de simkaart verkeerd hebt geplaatst.

Bijgewerkt (04-07-2011 21:12:24)

#3 04-07-2011 21:13:00

marocootje
marocootje
Ingeschreven: 09-02-2011
Berichten: 743
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Ook dat heb ik allemaal nagelopen

Bijgewerkt (04-07-2011 21:13:00)

#4 04-07-2011 21:17:21

embryo1
embryo1
Ingeschreven: 11-12-2010
Berichten: 684
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Je bent de simkaart vergeten ???. Maar je kunt je simkaart wel in een andere gsm plaatsen. Ik snap ff niet precies wat je bedoelt ?
Heb je andere firmware geflasht ?? en zo ja welke ??

Bijgewerkt (04-07-2011 21:17:21)

#5 04-07-2011 21:32:38

marocootje
marocootje
Ingeschreven: 09-02-2011
Berichten: 743
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Ik heb een paar rommen geprobeerd nu,maar doet het nog steeds niet.Ook de efs terug gezet van verschillende locaties.

Bijgewerkt (04-07-2011 21:32:38)

#6 04-07-2011 21:41:57

embryo1
embryo1
Ingeschreven: 11-12-2010
Berichten: 684
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Dan zit er volgens mij maar 1 ding op. Stock flashen en morgen ff langs een Samsung Service point.Het kan zijn dat je simkaart niet 100% is. Ik heb dit nl. ook gehad, terwijl de sim het wel deed in een ander toestel. Een andere sim deed het in mijn SGS wel. In de Vodafone shop kreeg ik een nieuwe sim en het probleem was voorbij.
Werkt het zo niet, dan denk ik dat je simhouder in je SGS mogelijk stuk is. Maar dat kun je testen met een andere simkaart.

Ik hoop dat het niet je simhouder is, want dat is geen reparatie van klaar terwijl je wacht.

Bijgewerkt (04-07-2011 21:41:57)

#7 04-07-2011 21:59:03

marocootje
marocootje
Ingeschreven: 09-02-2011
Berichten: 743
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
In een andere foon doet de sim het wel.Ik heb net een andere simkaart erin gehad en die doet het wel in deze.
Maar door alle rommen weet ik niet meer welk de stock is.

Bijgewerkt (04-07-2011 21:59:03)

#8 04-07-2011 22:06:22

Hobo
Hobo
Ingeschreven: 02-02-2011
Berichten: 278
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/8866-rom-kernel-herstelrom-jpu-2-2-1-a.html

Bijgewerkt (04-07-2011 22:06:22)

#9 04-07-2011 22:17:20

marocootje
marocootje
Ingeschreven: 09-02-2011
Berichten: 743
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
3g doet het wel maar traag.wcdma doet het niet.

Bijgewerkt (04-07-2011 22:17:20)

#10 04-07-2011 22:18:49

marocootje
marocootje
Ingeschreven: 09-02-2011
Berichten: 743
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Hobo;188474
http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/8866-rom-kernel-herstelrom-jpu-2-2-1-a.html
Dit is dus de originele?

Bijgewerkt (04-07-2011 22:18:49)