Naar content
Nieuwste apps
  • Audials Radio Player Recorder

  • 17TRACK

  • Qus-Listen with friends!

  • Dashdow SMS

  • Picnic

Nieuwste games
  • The World of Dots

  • Taichi Panda: Heroes

  • Adventure Jack

  • Super Phantom Cat

  • illi

Nieuwste smartphones
  • Moto G Plus

  • Moto G (2016) 4th gen

  • Huawei P9 Lite

  • Huawei P9 Plus

  • HTC Desire 530

Nieuwste tablets
  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

  • ASUS ZenPad 10

  • ASUS ZenPad C 7

mis

mis

  • Lid sinds 04 februari 2011
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #1
  • 29-05-2011
  • 15:24

Als ik de Galaxy met de USB aan de PC koppel gebeurt er bijna helemaal niets.

De galaxy zegt “bieb”, bovenin komt de melding usb aangesloten en de MTP application start. Deze geeft aan: verbonden, “druk op de start-toets om samsung kies te sluiten.”

Ik druk op de ‘start’ toest en kom in mijn ‘basis scherm’ met bovenin het USB tekentje.
Verder gebeurt er niks.
(het toestel laat wel op)

Ook op de pc kan ik de telefoon niet vinden. Dat zou toch wel moeten bij “mijn computer?”

Ik heb werkelijk geen idee wat ik nu moet doen om de telefoon aangesloten te krijgen op de pc. :cry:

Bewerkt (29-05-2011 15:24)
Djembebi

Djembebi

  • Lid sinds 14 oktober 2010
  • Berichten 2778
  • Reputatie 0
  • #2
  • 29-05-2011
  • 15:29

Als je je foon met Kies wilt verbinden (op de pc) dan moet je via instellingen - draadloos en netwerken - usb instellingen het vakje Kies aanvinken. Wil je als massaopslag verbinden, dan kies je in dat venster: massaopslag. Dan zou het moeten lukkenIn het laatste geval krijg je een scherm waarin je even op usb opslag inschakelen moet klikken.

Bewerkt (29-05-2011 15:29)
mis

mis

  • Lid sinds 04 februari 2011
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #3
  • 29-05-2011
  • 16:02

Djembebi;169787
Als je je foon met Kies wilt verbinden (op de pc) dan moet je via instellingen - draadloos en netwerken - usb instellingen het vakje Kies aanvinken. Wil je als massaopslag verbinden, dan kies je in dat venster: massaopslag. Dan zou het moeten lukkenIn het laatste geval krijg je een scherm waarin je even op usb opslag inschakelen moet klikken.

Ik heb niet de optie: ‘usb instellingen’ in de map draadloos en netwerken.
Wel: instellingen mobile AP
Als ik dit kies moet ik de verbinding met Wi-fi verbreken, dat doe ik dan.

krijg ik een instructiescherm:
activeer wi-fi op het apparaat (ik snap hoe dat moet)
zoek de galaxy in de netwerklijst (????)
maak verbinding door een nummer in te geven in het WPA-veld (?????)
gebruik internet op uw apparaat (????)

ik zet de wi-fi weer aan, krijg ik de melding: verbreken mobile ap ???? Ja, en nu ????

:confused:

Bewerkt (29-05-2011 16:02)
Bartito

Bartito

  • Lid sinds 11 april 2011
  • Berichten 2644
  • Reputatie 0
  • #4
  • 29-05-2011
  • 16:19

Hoezo je hebt geen usb instellingen bij draadloos en netwerken.
Menuknop drukken - draadloos en netwerken selecteren - usb instellingen. Zo zou het uit moeten zien.
Of kijk eens bij: Menuknop drukken - over het toestel selecteren - usb instellingen.
In de vroegere versies stond het daar …

Als je in kies modus connecteert zie je je toestel niet als mapjes op de pc.
Kies modus is bedoeld om te kunnen verbinden met het progje Kies op de PC om bv een backup te maken, maar vooral om te kunnen updaten qua firmware.

Wil je je toestel als bewerkbare mapjes zien op de pc dien je idd zoals hierboven gezegd je toestel in mass storage modus te zetten in de usb instellingen. Dan de notificatie balk bovenaan je scherm naar beneden halen en drukken op connecteren met pc.

Bewerkt (29-05-2011 16:19)
mis

mis

  • Lid sinds 04 februari 2011
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #5
  • 29-05-2011
  • 17:12

Inderdaad: staat bij : over het toestel.

En wanneer ik de keuze massaopslag doe, en dan via de notificatie balk verbinden kies, komt er geen melding op mijn pc helaas. (? niet bij mijn computer en er start ook niet een icoontje op)

En wat is het programma Kies dan, op de PC, want een backup maken en updaten moet ik ook nog….. en ik weet ook niet hoe dat moet.

Bewerkt (29-05-2011 17:12)
Djembebi

Djembebi

  • Lid sinds 14 oktober 2010
  • Berichten 2778
  • Reputatie 0
  • #6
  • 29-05-2011
  • 17:15

mis;169851
Inderdaad: staat bij : over het toestel.

En wanneer ik de keuze massaopslag doe, en dan via de notificatie balk verbinden kies, komt er geen melding op mijn pc helaas. (? niet bij mijn computer en er start ook niet een icoontje op)

En wat is het programma Kies dan, op de PC, want een backup maken en updaten moet ik ook nog….. en ik weet ook niet hoe dat moet.

Kijk even in je andere topic

Bewerkt (29-05-2011 17:15)
Robbieha

Robbieha

  • Lid sinds 25 januari 2015
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #7
  • 25-01-2015
  • 22:18

Geen idee wat er met de uitleg wordt bedoeld. De oplossing werkt nog steeds niet. Waarom werkt deze connection zo lastig, terwijl het zo eenvoudig zou kunnen. HH programmeurs doe er wat aan….
Apparaat is verbonden en massaopslag is actief, verwijder kabel! Daarna melding alleen in standby modes, actieve aansluitingen sluiten, nou ja wie begrijpt dat nog. Maar er blijkt toch geen verbinding.
Enig idee

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren