Naar content
Nieuwste apps
  • RunPee.

  • Transistor

  • Flyperlink

  • URL Shortener

  • Stop swipin!

Nieuwste games
  • Flight Simulator 2016 FlyWings

  • Flight Simulator 2016 HD

  • twofold inc.

  • Move And Dodge

  • Rapala Fishing - Daily Catch

Nieuwste smartphones
  • HTC One M10

  • Honor 5X

  • LG G5

  • Samsung Galaxy S7 Edge

  • Archos Power 50

Nieuwste tablets
  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

  • ASUS ZenPad 10

  • ASUS ZenPad C 7

pensador

pensador

  • Lid sinds 26 augustus 2010
  • Berichten 1045
  • Reputatie 30
  • #1
  • 17-01-2011
  • 16:01

Ik heb net mijn SGS geupdate (een poging gedaan)
Maar helaas start mijn sgs niet meer op! Ik zie het beginscherm met het SGS icoontje. Ook het muziekje hoor ik. Maar na een tijdje gaat het scherm op zwart en trilt de sgs af en toe.
Ik heb bij de update toen de sgs weer aan het opstarten was de kabel uit mijn phone gehaald die aan mijn laptop was verbonden. Misschien mocht dit niet? iig gebruik ik geen lagfix oid. en ik gebruikte ook gewoon de normale rom. Wat kan ik nog doen? Ik heb de sgs meerdere malen oppnieuw opgestart zonder resultaat…..iemand ?een hele droevige sgs eigenaar…

Bewerkt (17-01-2011 16:10)
rephaia

rephaia

  • Lid sinds 23 november 2010
  • Berichten 771
  • Reputatie 0
  • #2
  • 17-01-2011
  • 16:01

Batterij er al eens uitgehaald ? Kweetniet of dat helpt maar bij mij hielp het toen ik de eerste keer geflashed had vandaar.

Bewerkt (17-01-2011 16:14)
pensador

pensador

  • Lid sinds 26 augustus 2010
  • Berichten 1045
  • Reputatie 30
  • #3
  • 17-01-2011
  • 16:01

dankjewel voor je reactie! jess al geprobeerd helpt niet
Ik kan misschien een reset doen via de 3 knoppen combo?

Bewerkt (17-01-2011 16:15)
rephaia

rephaia

  • Lid sinds 23 november 2010
  • Berichten 771
  • Reputatie 0
  • #4
  • 17-01-2011
  • 16:01

Probeer eens. en dan een factory reset maar ( ik praat alleen maar na wat ik zelf gelezen en geprobeerd heb.) Misschien wacht je ff tot AVS of een andere Expert antwoord. Ikzelf zou de Factory reset proberen in de recoverymode.

Bewerkt (17-01-2011 16:15)
Backhead

Backhead

  • Lid sinds 18 november 2010
  • Berichten 3803
  • Reputatie 0
  • #5
  • 17-01-2011
  • 16:01

pensador;83231
dankjewel voor je reactie! jess al geprobeerd helpt niet
Ik kan misschien een reset doen via de 3 knoppen combo?

Wat je kunt doen met 3BC (als je die hebt) is teruggaan naar stock froyo. En dan opnieuw updaten, en dan hopen dat het wel goed gaat.
Daarvoor moet je even in mn handtekening kijken voor link.
Je bent dan wel alles kwijt, maar als ik het zo lees zit er weinig anders op

PS Zelf kabel er ook uitgetrokken tijdens het opstarten dus daar kan het niet aan liggen

Bewerkt (17-01-2011 16:33)
DaveDH

DaveDH

  • Lid sinds 07 november 2010
  • Berichten 2795
  • Reputatie 60
  • #6
  • 17-01-2011
  • 16:01

als dat niet werkt hoop ik dat je een werkende 3bc hebt , als dat werkt kan je naar de how to gaan van jbakers en dan vanaf daar verder gaan werken .

Bewerkt (17-01-2011 16:34)
Backhead

Backhead

  • Lid sinds 18 november 2010
  • Berichten 3803
  • Reputatie 0
  • #7
  • 17-01-2011
  • 16:01

DaveDH;83243
als dat niet werkt hoop ik dat je een werkende 3bc hebt , als dat werkt kan je naar de how to gaan van jbakers en dan vanaf daar verder gaan werken .
Anders heb je altijd nog de fohn hea/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/wink.png" />

Bewerkt (17-01-2011 16:37)
rephaia

rephaia

  • Lid sinds 23 november 2010
  • Berichten 771
  • Reputatie 0
  • #8
  • 17-01-2011
  • 16:01

Backhead;83248
Anders heb je altijd nog de fohn hea/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/wink.png" />


LOL als je er een hebt, ik bijvoorbeeld heb zo een ding niet. waarom ook . Ah oke voor een sgs lol.

Bewerkt (17-01-2011 16:39)
Backhead

Backhead

  • Lid sinds 18 november 2010
  • Berichten 3803
  • Reputatie 0
  • #9
  • 17-01-2011
  • 16:01

rephaia;83251
LOL als je er een hebt, ik bijvoorbeeld heb zo een ding niet. waarom ook . Ah oke voor een sgs lol.
Haha ja ik heb er ook geen, maar anders ff leuk dagje zwemmen en de fohn in zwembad gebruiken/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/wink.png" /> xD

En On Topic:
3BC -> volume down - home - power als je telefoon uitstaat. Als het werkt krijg je dan een android poppetje in een gele driehoek te zien.

Bewerkt (17-01-2011 16:41)
DaveDH

DaveDH

  • Lid sinds 07 november 2010
  • Berichten 2795
  • Reputatie 60
  • #10
  • 17-01-2011
  • 16:01

ja ik heb er ook geen 1 , heb die al een lange tijd niet meer nodig :p

Bewerkt (17-01-2011 16:42)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren