Androidworld
Androidworld

#1 29-11-2010 21:59:05

Diana
Diana
Ingeschreven: 29-11-2010
Berichten: 2
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Hallo allemaal.

Misschien een domme vraag, maar heb sindskort een Samsung Galaxy S.
Maar het lukt me maar niet op mijn foto's van mijn telefoon naar mijn pc te sturen.
Als ik mijn usb aansluit zegt ie dat ik een cd moet plaatsen om hem te installeren, maar die heb ik nergens bij gekregen.
Kan iemand mij vertellen hoe ik dit op kan lossen?
Voel me nu net een dom blondje terwijl ik niet eens blond ben
Alvast bedankt….

Groetjes Diana

Bijgewerkt (29-11-2010 21:59:05)

#2 29-11-2010 22:13:31

gixxje
gixxje
Ingeschreven: 07-11-2010
Berichten: 15
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Installeer Kies even, te downen van de samsung site. Je kunt dan je foto's zo overzetten naar je computer!

(kies installeer je op je computer)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Bijgewerkt (29-11-2010 22:13:31)

#3 30-11-2010 15:51:10

i_like_android
i_like_android
Ingeschreven: 11-07-2009
Berichten: 2473
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Misschien volgende keer in het correcte forum plaatsen !!
Heb deze nu verplaatst.

Bijgewerkt (30-11-2010 15:51:10)

#4 30-11-2010 17:15:54

DaveDH
DaveDH
Uit: Den Haag
Ingeschreven: 07-11-2010
Berichten: 2620
Reputatie: +  4  -
Profiel   Stuur e-mail  
als het goed werkt zoals bij mij wel , veel mensen hebben hier problemen mee gehad . ik weet nu de oplossing voor als het niet gaat werken niet , sorry , maar we gaan er van uit dat het wel werkt

Bijgewerkt (30-11-2010 17:15:54)

#5 30-11-2010 19:36:50

Laury
Laury
Ingeschreven: 09-09-2010
Berichten: 37
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Heb je wel de juiste stappen gevolgd?

- zorg dat je telefoontoestel in de stand by stand staat (bureaublad in beeld)
- druk op het menuknopje links onder (ziet eruit als een beschreven vel)
- er komt een soort pop up over je bureaublad
- kies daarop Instellingen (rechts onder)
- kies draadloos en netwerken
- kies USB-instellingen
- kies Massaopslag

Als je daarna je telefoon met de USB kabel aan de computer verbind zou je zonder problemen data kunnen overzetten.

Als het hiermee niet lukt, dan weet ik het ook niet…

Bijgewerkt (30-11-2010 19:36:50)

#6 30-11-2010 19:54:02

HaTe
HaTe
Ingeschreven: 11-08-2010
Berichten: 971
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Kies hoef je niet te installeren. Als je de telefoon op Massaopslag zet zoals Laury zegt, kan je je telefoon gewoon als USB stick gebruiken. Je moet op je telefoon wel eerst koppelen door op “USB verbinding” in de notifier te klikken

Bijgewerkt (30-11-2010 19:54:02)