Androidworld
Androidworld

samsung galaxy s plus probleem. bootloop?

#1 27-08-2012 21:36 uur

sjefwallo
sjefwallo
Ingeschreven: 08-08-2012
Berichten: 18
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
hoi, ik heb een samsung galaxy s plus.
ik heb hem geroot.
nu wou ik een custom rom installeren, had dus eerst een nandroid backup gemaakt.
maar nu had ik de custom rom geinstaleert zoals er stond op de site hier.
maar toen viel ie uit en starte die op. maar hij kwam niet verder dan het opstart scherm samsung galaxy s plus GT-9001 en dan valt ie weer uit. nu doe hij dit elkekeer weer over. ik heb hem in recovery modus gekregen. klik ik de restore aan, maar dit werkt niet dan gebeurt het zelfde als voor heen. ik weet niet wat ik meer moet doen, iemand ideen of is ie gewoon kapot ?

Bijgewerkt (24-04-2013 15:29)

#2 28-08-2012 06:43 uur

nanders
nanders
Uit: Wageningen
Ingeschreven: 05-10-2010
Berichten: 4883
Reputatie
Reputatie omhoog 24 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Verplaatst naar het juiste (Samsung Galaxy S Plus) forum. Wil je tevens je titel aanpassen (eerste bericht bewerken-> meer opties) want deze beschrijft je vraag niet volledig.
Dat klinkt als een bootloop. Niets aan de hand. Ik zou hem in de downloadmodus zetten en even een stock Rom van sammobile er weer opzetten. Of opnieuw de custom Rom via recovery proberen te installeren. Een fabrieksreset wil ook wel eens helpen..
Zie je iets op het AW forum dat niet door de beugel kan? Laat het een van de moderators weten via de Rapporteren knop.

Androidvragen graag via het forum, niet via PB's

Bijgewerkt (24-04-2013 15:29)

#3 28-08-2012 17:19 uur

sjefwallo
sjefwallo
Ingeschreven: 08-08-2012
Berichten: 18
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
hoe kan ik hem in de downloadmodus zetten? en hoe kan ik nog een rom er op zetten? want hij gaat helemaal niet meer aan. ofja hij komt niet verder dan : samsung galaxy s plus GT-9001. kan ik mn geheugen kaart er uit halen en daar de stock rom op zetten. en dan met recovery mode installeren?

avastbedankt!

Bijgewerkt (24-04-2013 15:29)

#4 28-08-2012 17:52 uur

nanders
nanders
Uit: Wageningen
Ingeschreven: 05-10-2010
Berichten: 4883
Reputatie
Reputatie omhoog 24 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
ik had aangenomen dat je dat wist aangezien je al op een custom recovery zat…

om in download modus te komen zet je eerst je telefoon helemaal uit, en vervolgens hou je de volume up, home-button en Power tegelijk ingedrukt totdat de downloadmodus opstart.

Daarna sluit je hem op je PC aan en installeer je met Odin een stock ROM (die je bv. van sammobile hebt gedownload)
Zie je iets op het AW forum dat niet door de beugel kan? Laat het een van de moderators weten via de Rapporteren knop.

Androidvragen graag via het forum, niet via PB's

Bijgewerkt (24-04-2013 15:29)

#5 28-08-2012 18:32 uur

dylanneuh
dylanneuh
Ingeschreven: 06-07-2012
Berichten: 162
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
over welke custom rom heb je het ?

Bijgewerkt (24-04-2013 15:29)

#6 28-08-2012 18:39 uur

nanders
nanders
Uit: Wageningen
Ingeschreven: 05-10-2010
Berichten: 4883
Reputatie
Reputatie omhoog 24 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Ik heb het niet over een custom rom, maar een stock rom (officiële)
Zie je iets op het AW forum dat niet door de beugel kan? Laat het een van de moderators weten via de Rapporteren knop.

Androidvragen graag via het forum, niet via PB's

Bijgewerkt (24-04-2013 15:29)

#7 28-08-2012 19:20 uur

dylanneuh
dylanneuh
Ingeschreven: 06-07-2012
Berichten: 162
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Ja dat weet ik maar ik bedoelde de custom ROM waarbij sfejwallo problemen heeft

Bijgewerkt (24-04-2013 15:29)

#8 28-08-2012 19:24 uur

Deze tutorial kan je wel helpen waarschijnlijk: broodplank.net » Blog Archive » How to recover from a bootloop

hij is wel in het engels

Bijgewerkt (24-04-2013 15:29)

#9 28-08-2012 20:52 uur

sjefwallo
sjefwallo
Ingeschreven: 08-08-2012
Berichten: 18
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
ik had joyOS dat is een iphone rom.

———- Update van bericht ———-

heeft iemand een tutorial hoe ik met odin de orginele rom er weer op kan zetten? als ik de powerknop, volume knop, homebutton in druk. kom ik in ramdump mode cause force upload.

Bijgewerkt (24-04-2013 15:29)

#10 28-08-2012 22:21 uur

sjefwallo
sjefwallo
Ingeschreven: 08-08-2012
Berichten: 18
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
heeft iemand een tutorial hoe ik met Odin de orginele ROM er weer op kan zetten? als ik in bootloop zit. heb ook iets gelezen van een .pit file, waar haal ik die vandaan als die nodig is? als ik de powerknop, volume knop, homebutton in druk. kom ik in ramdump mode cause force upload.

Bijgewerkt (24-04-2013 15:29)