Naar content
Nieuwste apps
  • 17TRACK

  • Qus-Listen with friends!

  • Dashdow SMS

  • Picnic

  • SMS Scheduler: Sent Later

Nieuwste games
  • The World of Dots

  • Taichi Panda: Heroes

  • Adventure Jack

  • Super Phantom Cat

  • illi

Nieuwste smartphones
  • Moto G Plus

  • Moto G (2016) 4th gen

  • Huawei P9 Lite

  • Huawei P9 Plus

  • HTC Desire 530

Nieuwste tablets
  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

  • ASUS ZenPad 10

  • ASUS ZenPad C 7

sjefwallo

sjefwallo

  • Lid sinds 08 augustus 2012
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #1
  • 27-08-2012
  • 21:36

hoi, ik heb een samsung galaxy s plus.
ik heb hem geroot.
nu wou ik een custom rom installeren, had dus eerst een nandroid backup gemaakt.
maar nu had ik de custom rom geinstaleert zoals er stond op de site hier.
maar toen viel ie uit en starte die op. maar hij kwam niet verder dan het opstart scherm samsung galaxy s plus GT-9001 en dan valt ie weer uit. nu doe hij dit elkekeer weer over. ik heb hem in recovery modus gekregen. klik ik de restore aan, maar dit werkt niet dan gebeurt het zelfde als voor heen. ik weet niet wat ik meer moet doen, iemand ideen of is ie gewoon kapot ?

Bewerkt (24-04-2013 15:29)
nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 5720
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • #2
  • 28-08-2012
  • 06:43

Verplaatst naar het juiste (Samsung Galaxy S Plus) forum. Wil je tevens je titel aanpassen (eerste bericht bewerken-> meer opties) want deze beschrijft je vraag niet volledig.
Dat klinkt als een bootloop. Niets aan de hand. Ik zou hem in de downloadmodus zetten en even een stock Rom van sammobile er weer opzetten. Of opnieuw de custom Rom via recovery proberen te installeren. Een fabrieksreset wil ook wel eens helpen..

Bewerkt (24-04-2013 15:29)
sjefwallo

sjefwallo

  • Lid sinds 08 augustus 2012
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #3
  • 28-08-2012
  • 17:19

hoe kan ik hem in de downloadmodus zetten? en hoe kan ik nog een rom er op zetten? want hij gaat helemaal niet meer aan. ofja hij komt niet verder dan : samsung galaxy s plus GT-9001. kan ik mn geheugen kaart er uit halen en daar de stock rom op zetten. en dan met recovery mode installeren?

avastbedankt!

Bewerkt (24-04-2013 15:29)
nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 5720
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • #4
  • 28-08-2012
  • 17:52

ik had aangenomen dat je dat wist aangezien je al op een custom recovery zat…

om in download modus te komen zet je eerst je telefoon helemaal uit, en vervolgens hou je de volume up, home-button en Power tegelijk ingedrukt totdat de downloadmodus opstart.

Daarna sluit je hem op je PC aan en installeer je met Odin een stock ROM (die je bv. van sammobile hebt gedownload)

Bewerkt (24-04-2013 15:29)
dylanneuh

dylanneuh

  • Lid sinds 06 juli 2012
  • Berichten 170
  • Reputatie 0
  • #5
  • 28-08-2012
  • 18:32

over welke custom rom heb je het ?

Bewerkt (24-04-2013 15:29)
nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 5720
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • #6
  • 28-08-2012
  • 18:39

Ik heb het niet over een custom rom, maar een stock rom (officiële)

Bewerkt (24-04-2013 15:29)
dylanneuh

dylanneuh

  • Lid sinds 06 juli 2012
  • Berichten 170
  • Reputatie 0
  • #7
  • 28-08-2012
  • 19:20

Ja dat weet ik maar ik bedoelde de custom ROM waarbij sfejwallo problemen heeft

Bewerkt (24-04-2013 15:29)
broodplank1337

broodplank1337

  • Lid sinds 07 januari 2012
  • Berichten 303
  • Reputatie 10
  • #8
  • 28-08-2012
  • 19:24

Deze tutorial kan je wel helpen waarschijnlijk: broodplank.net » Blog Archive » How to recover from a bootloop

hij is wel in het engels

Bewerkt (24-04-2013 15:29)
sjefwallo

sjefwallo

  • Lid sinds 08 augustus 2012
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #9
  • 28-08-2012
  • 20:52

ik had joyOS dat is een iphone rom.

———- Update van bericht ———-

heeft iemand een tutorial hoe ik met odin de orginele rom er weer op kan zetten? als ik de powerknop, volume knop, homebutton in druk. kom ik in ramdump mode cause force upload.

Bewerkt (24-04-2013 15:29)
sjefwallo

sjefwallo

  • Lid sinds 08 augustus 2012
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #10
  • 28-08-2012
  • 22:21

heeft iemand een tutorial hoe ik met Odin de orginele ROM er weer op kan zetten? als ik in bootloop zit. heb ook iets gelezen van een .pit file, waar haal ik die vandaan als die nodig is? als ik de powerknop, volume knop, homebutton in druk. kom ik in ramdump mode cause force upload.

Bewerkt (24-04-2013 15:29)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren