Androidworld
Androidworld

#1 15-03-2012 14:04:19

daf55
daf55
Ingeschreven: 04-11-2011
Berichten: 80
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Ik heb het volgende probleem.

Toestel is geroot, voorzien van Broodrom3 r2. Met Titanium heb ik heel veel apps verplaatst naar de redelijke grote SD kaart van 8gb. Daarop is nog ongeveer de helft ruimte over, 3.20gb. Op het toestel is van de 1.42gb nog 1.21 vrij. Systeemrom heeft van de 536mb nog 287mb over.

Maar als ik bv Google Maps probeer te bijwerken, dan zegt de telefoon dat het geheugen vol is. OOk bv een update van Titanium wil niet, en ik heb net Skype geprobeerd en ook die wil niet gedownload worden.

Hoe kan ik dit oplossen? Met een reset? Of zit er wat anders dwars?

Bijgewerkt (24-04-2013 14:24:14)

#2 15-03-2012 14:27:48

Lars_1808
Lars_1808
Ingeschreven: 14-05-2011
Berichten: 1228
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
daf55;278484
Ik heb het volgende probleem.

Toestel is geroot, voorzien van Broodrom3 r2. Met Titanium heb ik heel veel apps verplaatst naar de redelijke grote SD kaart van 8gb. Daarop is nog ongeveer de helft ruimte over, 3.20gb. Op het toestel is van de 1.42gb nog 1.21 vrij. Systeemrom heeft van de 536mb nog 287mb over.

Maar als ik bv Google Maps probeer te bijwerken, dan zegt de telefoon dat het geheugen vol is. OOk bv een update van Titanium wil niet, en ik heb net Skype geprobeerd en ook die wil niet gedownload worden.

Hoe kan ik dit oplossen? Met een rest? Of zit er wat anders dwars?

Is dit allemaal met dingen uit de market vandaan?
Misschien moet je dan eens kijken of de cache leegmaken wat oplost.
Ga naar instellingen-apps of toepassingen beheren-zoek market op en doe daar gegevens/cache wissen.

Bijgewerkt (24-04-2013 14:24:14)

#3 15-03-2012 19:41:12

daf55
daf55
Ingeschreven: 04-11-2011
Berichten: 80
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Gedaan, maar het heeft niet geholpen. Er blijft “te weinig ruimte op het apparaat” zo staat het in het schermpje…

Bijgewerkt (24-04-2013 14:24:21)

#4 15-03-2012 23:14:12

Lars_1808
Lars_1808
Ingeschreven: 14-05-2011
Berichten: 1228
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
daf55;278614
Gedaan, maar het heeft niet geholpen. Er blijft “te weinig ruimte op het apparaat” zo staat het in het schermpje…

Maak een backup met titanium en doe dan via recovery een wipe.
Wipe daar ook je cache partition, ik dat dat het op moet lossen.

Bijgewerkt (24-04-2013 14:24:27)

#5 16-03-2012 16:51:50

broodplank1337
broodplank1337
Ingeschreven: 07-01-2012
Berichten: 303
Reputatie: +  1  -
Profiel   Stuur e-mail  
Dit probleem is makkelijk te verhelpen:

houd de power knop ingedrukt en kies voor “Recovery” als je in recovery bent ga dan naar mounts & storage en kies “format /cache”

reboot en het probleem is verholpen

Bijgewerkt (24-04-2013 14:24:39)

#6 16-03-2012 17:24:18

daf55
daf55
Ingeschreven: 04-11-2011
Berichten: 80
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Super, dat was de oplossing! Ik al helemaal verbaasd, ik zou met mbv Titanium juist ruimte erbij moeten krijgen op de telefoon, niet minder…

Nu nog 1 vraagje. Ik moet regelmatig mijn wachtwoord van Facebook opnieuw invoeren. Is daar ook iets simpels voor te bedenken?

Bijgewerkt (24-04-2013 14:24:39)