Naar content
Nieuwste apps
  • GearBest: Gadget Shopping

  • Wish - Winkelen is weer leuk

  • Banggood - Shopping With Fun

  • The Rock Clock™

  • DevCheck System Info

Nieuwste games
  • Boulders

  • Hungry Shark World

  • The LEGO® Movie Video Game

  • GANGFORT

  • UNCHARTED: Fortune Hunter™

Nieuwste smartphones
  • LG Stylus 2

  • Moto G Plus

  • Moto G (2016) 4th gen

  • Huawei P9 Lite

  • Huawei P9 Plus

Nieuwste tablets
  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

  • ASUS ZenPad 10

  • ASUS ZenPad C 7

daf55

daf55

  • Lid sinds 04 november 2011
  • Berichten 80
  • Reputatie 0
  • #1
  • 15-03-2012
  • 14:04

Ik heb het volgende probleem.

Toestel is geroot, voorzien van Broodrom3 r2. Met Titanium heb ik heel veel apps verplaatst naar de redelijke grote SD kaart van 8gb. Daarop is nog ongeveer de helft ruimte over, 3.20gb. Op het toestel is van de 1.42gb nog 1.21 vrij. Systeemrom heeft van de 536mb nog 287mb over.

Maar als ik bv Google Maps probeer te bijwerken, dan zegt de telefoon dat het geheugen vol is. OOk bv een update van Titanium wil niet, en ik heb net Skype geprobeerd en ook die wil niet gedownload worden.

Hoe kan ik dit oplossen? Met een reset? Of zit er wat anders dwars?

Bewerkt (24-04-2013 14:24)
Lars_1808

Lars_1808

  • Lid sinds 14 mei 2011
  • Berichten 1230
  • Reputatie 0
  • #2
  • 15-03-2012
  • 14:27

daf55;278484
Ik heb het volgende probleem.

Toestel is geroot, voorzien van Broodrom3 r2. Met Titanium heb ik heel veel apps verplaatst naar de redelijke grote SD kaart van 8gb. Daarop is nog ongeveer de helft ruimte over, 3.20gb. Op het toestel is van de 1.42gb nog 1.21 vrij. Systeemrom heeft van de 536mb nog 287mb over.

Maar als ik bv Google Maps probeer te bijwerken, dan zegt de telefoon dat het geheugen vol is. OOk bv een update van Titanium wil niet, en ik heb net Skype geprobeerd en ook die wil niet gedownload worden.

Hoe kan ik dit oplossen? Met een rest? Of zit er wat anders dwars?

Is dit allemaal met dingen uit de market vandaan?
Misschien moet je dan eens kijken of de cache leegmaken wat oplost.
Ga naar instellingen-apps of toepassingen beheren-zoek market op en doe daar gegevens/cache wissen.

Bewerkt (24-04-2013 14:24)
daf55

daf55

  • Lid sinds 04 november 2011
  • Berichten 80
  • Reputatie 0
  • #3
  • 15-03-2012
  • 19:41

Gedaan, maar het heeft niet geholpen. Er blijft “te weinig ruimte op het apparaat” zo staat het in het schermpje…

Bewerkt (24-04-2013 14:24)
Lars_1808

Lars_1808

  • Lid sinds 14 mei 2011
  • Berichten 1230
  • Reputatie 0
  • #4
  • 15-03-2012
  • 23:14

daf55;278614
Gedaan, maar het heeft niet geholpen. Er blijft “te weinig ruimte op het apparaat” zo staat het in het schermpje…

Maak een backup met titanium en doe dan via recovery een wipe.
Wipe daar ook je cache partition, ik dat dat het op moet lossen.

Bewerkt (24-04-2013 14:24)
broodplank1337

broodplank1337

  • Lid sinds 07 januari 2012
  • Berichten 303
  • Reputatie 10
  • #5
  • 16-03-2012
  • 16:51

Dit probleem is makkelijk te verhelpen:

houd de power knop ingedrukt en kies voor “Recovery” als je in recovery bent ga dan naar mounts & storage en kies “format /cache”

reboot en het probleem is verholpen

Bewerkt (24-04-2013 14:24)
daf55

daf55

  • Lid sinds 04 november 2011
  • Berichten 80
  • Reputatie 0
  • #6
  • 16-03-2012
  • 17:24

Super, dat was de oplossing! Ik al helemaal verbaasd, ik zou met mbv Titanium juist ruimte erbij moeten krijgen op de telefoon, niet minder…

Nu nog 1 vraagje. Ik moet regelmatig mijn wachtwoord van Facebook opnieuw invoeren. Is daar ook iets simpels voor te bedenken?

Bewerkt (24-04-2013 14:24)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren