Androidworld
Androidworld

#1 04-12-2011 20:21 uur

Op de SGS 2+ zit een optie onder privacy die heet “standaardgegevens herstellen”.
Wie weet wat er word hersteld?

Alle apps worden verwijderd?
Alle geluid volumes opnieuw ingesteld?
Alle accounts worden verwijderd?

En het belangrijkste is: wat gebeurt er met de icone op je verschillende schermen?
Worden alle iconen op de standaard locaties gezet?

Bijgewerkt (24-04-2013 13:49)

#2 04-12-2011 20:57 uur

nanders
nanders
Uit: Wageningen
Ingeschreven: 05-10-2010
Berichten: 4788
Reputatie
Reputatie omhoog 24 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
bedoel je de sgs plus, of de sgs 2? de sgs 2 plus is er volgens mij nog niet ;-)

bij standaardgegevens herstellen wordt alles gewist, behalve het android besturingssysteem + alle data op je interne en externe usb (zoals foto's, muziek en documenten).

Voor de rest wordt alles gewist, apps, contacten, instellingen, accounts en alle knoppen, precies zoals je hem kreeg uit de fabriek. (je moet dus alles opnieuw instellen)
Zie je iets op het AW forum dat niet door de beugel kan? Laat het een van de moderators weten via de Rapporteren knop.

Androidvragen graag via het forum, niet via PB's

Bijgewerkt (24-04-2013 13:49)

#3 05-12-2011 10:41 uur

Ik bedoel de SGS+ ;-)

Dus de iconen komen weer op de standaard plaatsten te staan, o.k bedankt.

Iemand ervaring mee?

Bijgewerkt (24-04-2013 13:49)

#4 05-12-2011 10:49 uur

redbulletnl
redbulletnl
Ingeschreven: 02-09-2011
Berichten: 2615
Reputatie
Reputatie omhoog 5 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
bij mij kwam alles op de zelfde plek te staan (widgets die standaard op je homescreen komen)
ook als je een paar .apk's uit uit je system map gooit probeert ie de widget terug te plaatsen
dus alles gaat terug naar standaard, behalve je sd kaart, buitenkant van je telefoon en apps die je uit de system map hebt gegooit

Bijgewerkt (24-04-2013 13:49)