Androidworld
Androidworld

#1 16-04-2013 20:15:08

Sjoe3rd_
Sjoe3rd_
Ingeschreven: 11-10-2010
Berichten: 44
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Al enige tijd maakt mijn telefoon geen verbinding meer met mijn desktop dan wel niet met mijn laptop. Ik heb mijn telefoon vandaag terug gezet naar de factory settings in de hoop dat het zou gaan werken. Maar helaas het heeft niet mogen werken. Ik heb ook foutopsporing al aangevinkt, echter krijg ik hier nooit iets van een melding van. Ben dus behoorlijk door mijn ideeën heen, heeft iemand van jullie misschien nog tips?

Bijgewerkt (21-05-2013 09:53:06)

#2 16-04-2013 20:21:09

meule
meule
Uit: Heythuysen
Ingeschreven: 16-11-2011
Berichten: 1333
Reputatie: +  22  -
Profiel   Stuur e-mail  
Heb je ook de drivers op je computer geinstalleerd? (via bv kies)

Zie je iets op het AW forum dat niet door de beugel kan? Laat het een van de moderators weten middels de rapporteerknop.

Bijgewerkt (21-05-2013 09:53:06)

#3 16-04-2013 20:33:32

Sjoe3rd_
Sjoe3rd_
Ingeschreven: 11-10-2010
Berichten: 44
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Ja Kies staat op beide computers. Soms maakt hij even verbinding maar daarna herkent hij mijn telefoon niet meer

Bijgewerkt (21-05-2013 09:53:06)

#4 16-04-2013 20:37:05

meule
meule
Uit: Heythuysen
Ingeschreven: 16-11-2011
Berichten: 1333
Reputatie: +  22  -
Profiel   Stuur e-mail  
Heb je soms een update gehad/geinstalleerd onlangs. Ik lees wel eens verhalen dat kies de telefoon niet meer herkend na een update.

Ik zou anders eens proberen de drivers te verwijderen van je computer en dan opnieuw te installeren. dit wil wel eens helpen

Zie je iets op het AW forum dat niet door de beugel kan? Laat het een van de moderators weten middels de rapporteerknop.

Bijgewerkt (21-05-2013 09:53:06)

#5 16-04-2013 20:45:14

Sjoe3rd_
Sjoe3rd_
Ingeschreven: 11-10-2010
Berichten: 44
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Ik ben echt een noob dus als ik wist waar ik drivers moet verwijderen dan zou ik dat doen haha

Bijgewerkt (21-05-2013 09:53:07)

#6 16-04-2013 21:17:19

meule
meule
Uit: Heythuysen
Ingeschreven: 16-11-2011
Berichten: 1333
Reputatie: +  22  -
Profiel   Stuur e-mail  
Uit mijn hoofd: ga naar configuratiescherm - programma's en onderdelen - verwijder daar de Samsung drivers.
Als je daarna kies opstart zal hij als het goed is de drivers opnieuw installeren.

Mocht dit niet helpen moet ik je het antwoordt helaas even schuldig blijven.

Zie je iets op het AW forum dat niet door de beugel kan? Laat het een van de moderators weten middels de rapporteerknop.

Bijgewerkt (21-05-2013 09:53:08)

#7 21-04-2013 15:33:55

bartheijkant
bartheijkant
Ingeschreven: 21-04-2013
Berichten: 1
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Ik heb hetzelfde probleem met mijn s3. Ik heb Samsung kies al meerdere keren opnieuw geïnstalleerd, maar krijg nog steeds geen verbinding. De telefoon laadt wel op als ik hem aan mijn computer/laptop hang.

Bijgewerkt (21-05-2013 09:54:48)

#8 21-04-2013 17:30:52

Sjoe3rd_
Sjoe3rd_
Ingeschreven: 11-10-2010
Berichten: 44
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Inderdaad, bij mij wordt de telefoon wel opgeladen maar kan geen verbinding maken. Ik zal Kies een helemaal opnieuw installeren en kijken wat er dan gebeurt

Bijgewerkt (21-05-2013 09:54:50)

#9 21-04-2013 18:34:46

TheMaXoMan
TheMaXoMan
Ingeschreven: 25-09-2010
Berichten: 186
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Waarom wil je Kies?
Wat wil je er mee doen?
Ik gebruik zelf SG3 Toolkit v6
Werkt prima dus geen kies nodig, ff Google en dan komt het helemaal goed

Send from a Sega Dreamcast
;-p

Bijgewerkt (21-05-2013 09:54:52)

#10 23-04-2013 21:21:10

siuholland
siuholland
Ingeschreven: 12-06-2011
Berichten: 5
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Ik gebruik Wellftp

Bijgewerkt (23-04-2013 21:21:10)