Androidworld
Androidworld

Verificatie fout wifi thuisnetwerk

#1 02-07-2012 22:27 uur

pasmel
pasmel
Ingeschreven: 12-06-2010
Berichten: 374
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Beste Experts,

Mijn neef heeft een S3 aangeschaft en heeft problemen om op zijn draadloze netwerk te komen van tele2.
We hebben het geprobeerd bij een ander familielid met een draadloos netwerk van UPC.
Dat ging zonder problemen.
Hij heeft thuis ook een Samsung tab die zonder problemen om het netwerk komt.
Zodra hij de S3 wil verbinden met het draadloze netwerk, dan krijgt hij eerst de melding verifiëren en
daarna de melding verificatie fout.
Hebben jullie enig idee?

Alvast bedankt!

Bijgewerkt (24-04-2013 15:08)

#2 02-07-2012 22:36 uur

jwhoutepen
jwhoutepen
Uit: Slagharen
Ingeschreven: 18-07-2011
Berichten: 1359
Reputatie
Reputatie omhoog 5 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Is er sprake van mac adres filtering oo de router? Of wachtwoord verkeerd ingetypt….

Bijgewerkt (24-04-2013 15:08)

#3 02-07-2012 22:38 uur

pasmel
pasmel
Ingeschreven: 12-06-2010
Berichten: 374
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Nee, geen Mac, wachtwoord klopt…
Ik zie meer mensen met dit prob. als ik er op google, maar helaas geen antwoorden.
De Samsung Tab is ook splinternieuw, die werkt perfect, dus dacht dat de s3 het ook zou moeten kunnen…

Bijgewerkt (24-04-2013 15:08)

#4 02-07-2012 23:40 uur

mvenneker
mvenneker
Ingeschreven: 18-10-2010
Berichten: 1596
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Toevallig zon timerbutton op je router voor het koppelen ? Ik gok ook maar wat ?

Bijgewerkt (24-04-2013 15:08)

#5 04-07-2012 18:08 uur

pasmel
pasmel
Ingeschreven: 12-06-2010
Berichten: 374
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Helaas dat ook niet….

Bijgewerkt (24-04-2013 15:09)

#6 04-07-2012 21:35 uur

wools
wools
Ingeschreven: 16-08-2010
Berichten: 1058
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Ligt aan de router zit de router op bepaald kanaal bij hem thuis ..kan je veranderen in de router maar ik weet niet hoe .
Op sgs 1topic hadden ze er ook last van endaar wist iemand de router instellinge n op ander kanaal te zetten kijk daar anders eens ff

Verstuurd van mijn GT-I9300 met Tapatalk

Bijgewerkt (24-04-2013 15:09)

#7 04-07-2012 22:34 uur

jwhoutepen
jwhoutepen
Uit: Slagharen
Ingeschreven: 18-07-2011
Berichten: 1359
Reputatie
Reputatie omhoog 5 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Even op pc een cmd venster openen en daar ipconfig /all intypen gevolgd door een Enter. Bij gateway staat het ipadres van je router. Vervolgens een webbrowser openen en dit ipadres invullen bij adres. Je komt nu op de pagina van je router. Het vervolg hangt af van het merk en type router wat je gebruikt.

Bijgewerkt (24-04-2013 15:09)

#8 07-07-2012 10:33 uur

pasmel
pasmel
Ingeschreven: 12-06-2010
Berichten: 374
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Beste,

Wel zo netjes om te melden of het opgelost is, maar echt iets nuttigs te melden heb ik niet…
Na 100 keer een verificatie fout te krijgen, accepteerde de sgs plotseling de gegevens wel en nu werkt het…
Veel dank voor het meedenken!

Bijgewerkt (24-04-2013 15:10)

#9 15-08-2012 17:00 uur

immin113
immin113
Ingeschreven: 25-10-2010
Berichten: 7
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Ik heb hetzelfde probleem met mijn SG3. Op iedere wifi router krijg ik dezelfde reactie. Heb spaarstand uitgezet, maar melding blijft komen. Probleem is twee weken geleden zonder aanwijsbare oorzaak ontstaan. Daarvoor geen enkel probleem.
Het is bij mij nog niet vanzelf verdwenen….:-(
Wie kan mij adviseren?

Bijgewerkt (24-04-2013 15:25)

#10 15-08-2012 17:46 uur

pasmel
pasmel
Ingeschreven: 12-06-2010
Berichten: 374
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Gewoon doorgaan met invoeren, de melding negeren.
En anders blijven proberen.
Zo is mijn neef er ook in geslaagd.
Laat even weten of het gelukt is, anders breng ik je in contact met mijn neef.

Bijgewerkt (24-04-2013 15:25)