Naar content
Nieuwste apps
  • Manything Beta

  • Raylex

  • Parallel Space-Multi Accounts

  • Rewind: Reverse Voice Recorder

  • Slash Keyboard

Nieuwste games
  • Clicker Pirates

  • Bombing Bastards: Touch!

  • Briscola Multiplayer

  • GTA: Liberty City Stories

  • Alto's Adventure

Nieuwste smartphones
  • HTC One M10

  • Honor 5X

  • LG G5

  • Samsung Galaxy S7 Edge

  • Archos Power 50

Nieuwste tablets
  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

  • ASUS ZenPad 10

  • ASUS ZenPad C 7

pasmel

pasmel

  • Lid sinds 12 juni 2010
  • Berichten 390
  • Reputatie 0
  • #1
  • 02-07-2012
  • 22:07

Beste Experts,

Mijn neef heeft een S3 aangeschaft en heeft problemen om op zijn draadloze netwerk te komen van tele2.
We hebben het geprobeerd bij een ander familielid met een draadloos netwerk van UPC.
Dat ging zonder problemen.
Hij heeft thuis ook een Samsung tab die zonder problemen om het netwerk komt.
Zodra hij de S3 wil verbinden met het draadloze netwerk, dan krijgt hij eerst de melding verifiëren en
daarna de melding verificatie fout.
Hebben jullie enig idee?

Alvast bedankt!

Bewerkt (24-04-2013 15:08)
jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1545
  • Reputatie 50
  • #2
  • 02-07-2012
  • 22:07

Is er sprake van mac adres filtering oo de router? Of wachtwoord verkeerd ingetypt….

Bewerkt (24-04-2013 15:08)
pasmel

pasmel

  • Lid sinds 12 juni 2010
  • Berichten 390
  • Reputatie 0
  • #3
  • 02-07-2012
  • 22:07

Nee, geen Mac, wachtwoord klopt…
Ik zie meer mensen met dit prob. als ik er op google, maar helaas geen antwoorden.
De Samsung Tab is ook splinternieuw, die werkt perfect, dus dacht dat de s3 het ook zou moeten kunnen…

Bewerkt (24-04-2013 15:08)
mvenneker

mvenneker

  • Lid sinds 18 oktober 2010
  • Berichten 1596
  • Reputatie 0
  • #4
  • 02-07-2012
  • 23:07

Toevallig zon timerbutton op je router voor het koppelen ? Ik gok ook maar wat ?

Bewerkt (24-04-2013 15:08)
pasmel

pasmel

  • Lid sinds 12 juni 2010
  • Berichten 390
  • Reputatie 0
  • #5
  • 04-07-2012
  • 18:07

Helaas dat ook niet….

Bewerkt (24-04-2013 15:09)
wools

wools

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 1062
  • Reputatie 0
  • #6
  • 04-07-2012
  • 21:07

Ligt aan de router zit de router op bepaald kanaal bij hem thuis ..kan je veranderen in de router maar ik weet niet hoe .
Op sgs 1topic hadden ze er ook last van endaar wist iemand de router instellinge n op ander kanaal te zetten kijk daar anders eens ff

Verstuurd van mijn GT-I9300 met Tapatalk

Bewerkt (24-04-2013 15:09)
jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1545
  • Reputatie 50
  • #7
  • 04-07-2012
  • 22:07

Even op pc een cmd venster openen en daar ipconfig /all intypen gevolgd door een Enter. Bij gateway staat het ipadres van je router. Vervolgens een webbrowser openen en dit ipadres invullen bij adres. Je komt nu op de pagina van je router. Het vervolg hangt af van het merk en type router wat je gebruikt.

Bewerkt (24-04-2013 15:09)
pasmel

pasmel

  • Lid sinds 12 juni 2010
  • Berichten 390
  • Reputatie 0
  • #8
  • 07-07-2012
  • 10:07

Beste,

Wel zo netjes om te melden of het opgelost is, maar echt iets nuttigs te melden heb ik niet…
Na 100 keer een verificatie fout te krijgen, accepteerde de sgs plotseling de gegevens wel en nu werkt het…
Veel dank voor het meedenken!

Bewerkt (24-04-2013 15:10)
immin113

immin113

  • Lid sinds 25 oktober 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #9
  • 15-08-2012
  • 17:08

Ik heb hetzelfde probleem met mijn SG3. Op iedere wifi router krijg ik dezelfde reactie. Heb spaarstand uitgezet, maar melding blijft komen. Probleem is twee weken geleden zonder aanwijsbare oorzaak ontstaan. Daarvoor geen enkel probleem.
Het is bij mij nog niet vanzelf verdwenen….:-(
Wie kan mij adviseren?

Bewerkt (24-04-2013 15:25)
pasmel

pasmel

  • Lid sinds 12 juni 2010
  • Berichten 390
  • Reputatie 0
  • #10
  • 15-08-2012
  • 17:08

Gewoon doorgaan met invoeren, de melding negeren.
En anders blijven proberen.
Zo is mijn neef er ook in geslaagd.
Laat even weten of het gelukt is, anders breng ik je in contact met mijn neef.

Bewerkt (24-04-2013 15:25)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren