Naar content
Trending apps
  • Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch

  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Super Mario Run

  • RollerCoaster Tycoon® Classic

  • Bully: Anniversary Edition

  • Paper Wings

  • Pokémon GO

Trending smartphones
  • Nokia 8

  • LG G7

  • LG Q6

  • Samsung Galaxy S8+ Dual Sim

  • Samsung Galaxy S8 Dual Sim

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

turbo-lover

turbo-lover

  • Lid sinds 28 februari 2012
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #1
  • 17 februari 2013
  • 10:58

hallo allemaal, ik zit met het volgende probleem. Ik maak redelijk veel foto's voor me werk, die ik later op mijn computer zet. Nu krijg ik steeds 3 verschillende formaten op mijn computer, dus 3 foto's van dezelfde. Kun je dat veranderen dat je gewoon 1 foto op je computer krijgt? groetjes patrick

Bewerkt (21 mei 2013 13:43)
turbo-lover

turbo-lover

  • Lid sinds 28 februari 2012
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #2
  • 28 februari 2013
  • 21:36

up!!!

Bewerkt (21 mei 2013 13:49)
turbo-lover

turbo-lover

  • Lid sinds 28 februari 2012
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #3
  • 8 maart 2013
  • 09:17

up!!!!

Bewerkt (21 mei 2013 13:54)
turbo-lover

turbo-lover

  • Lid sinds 28 februari 2012
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #4
  • 15 maart 2013
  • 20:57

Als ik de 1 foto van de Galaxy S3 overzet naar mijn PC dan heb ik 4 stuks in verschillende formaten als resultaat, hoe kan ik dit voorkomen?

wil iemand mijn helpen?

Bewerkt (21 mei 2013 14:02)
Maurice1970

Maurice1970

  • Lid sinds 12 november 2010
  • Berichten 948
  • Reputatie 10
  • #5
  • 16 maart 2013
  • 11:35

turbo-lover;390796
Als ik de 1 foto van de Galaxy S3 overzet naar mijn PC dan heb ik 4 stuks in verschillende formaten als resultaat, hoe kan ik dit voorkomen?

wil iemand mijn helpen?

Blijkbaar niemand die het probleem herkent… Misschien kun je wat meer vertellen over je probleem, gebruik je misschien iets anders dan de standaard app? Gebruik je kies voor het overzetten van je foto's? Andere dingen? Ik herken het zelf ook niet, ik gebruik gewoon de explorer op mijn pc en vervolgens is het cut and paste en klaar…

Bewerkt (21 mei 2013 14:02)

Galaxy S5 (Vodafone) blue 5.0
Galaxy S5 (Vodafone) gold 5.0
Galaxy S4 (Vodafone) white 4.4.2
Galaxy S3 (Kpn) blue 4.1.2
Galaxy Note 7.0
Galaxy Note 10.1

Alles stock and niet geroot.

turbo-lover

turbo-lover

  • Lid sinds 28 februari 2012
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #6
  • 18 maart 2013
  • 20:20

hoi maurice,

het probleem is.
ik heb een foto gemaakt. dan sluit ik mijn telefoon met kabel aan de computer. Je krijgt dan op een gegeven een schermpje om foto's te exporteren. Daar druk ik op. Dan gaat de computer de nieuwe foto's binnenhalen. En worden ze automatisch in een map gezet, maar als ik die map open dan heb ik 4 verschillende formaten van dezelfde foto.

dit is eigenlijk het probleem.

Bewerkt (21 mei 2013 14:04)
Maurice1970

Maurice1970

  • Lid sinds 12 november 2010
  • Berichten 948
  • Reputatie 10
  • #7
  • 18 maart 2013
  • 20:42

turbo-lover;391626
hoi maurice,

het probleem is.
ik heb een foto gemaakt. dan sluit ik mijn telefoon met kabel aan de computer. Je krijgt dan op een gegeven een schermpje om foto's te exporteren. Daar druk ik op. Dan gaat de computer de nieuwe foto's binnenhalen. En worden ze automatisch in een map gezet, maar als ik die map open dan heb ik 4 verschillende formaten van dezelfde foto.

dit is eigenlijk het probleem.

Ik heb geprobeerd om hetzelfde te doen als jij hierboven beschrijft. Ik heb twee opties als ik mijn telefoon aansluit die de verkenner op mijn pc geeft om foto's vanaf mijn apparaat te importeren. Optie 1: Afbeeldingen en video's importeren (met windows), resultaat is alle foto's van mijn apparaat in een mapje gezet en alles staat er maar een keertje… Optie 2: Foto's en video's importeren (met windows live photo gallery), resultaat is dat ik wederom alles maar een keer in mijn mapje heb staan… Dus ergens staan er op jouw telefoon blijkbaar kleine versies van alle foto's die je maakt. gebruik je de standaard foto app om foto's te maken?

Bewerkt (21 mei 2013 14:04)

Galaxy S5 (Vodafone) blue 5.0
Galaxy S5 (Vodafone) gold 5.0
Galaxy S4 (Vodafone) white 4.4.2
Galaxy S3 (Kpn) blue 4.1.2
Galaxy Note 7.0
Galaxy Note 10.1

Alles stock and niet geroot.

turbo-lover

turbo-lover

  • Lid sinds 28 februari 2012
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #8
  • 18 maart 2013
  • 21:23

oke,

ja ik gebruik de standaard foto app van de samsung ja. niks veranderd. gewoon fabrieksinstellingen.

———- Update van bericht ———-

en dan krijg ik ook nog eens alle foto's die ik gekregen heb bij whatss-app. die haalt hij er ook af en zet ze in dezelfde map. ook de foto's die standaard op samsung staat.

vreemd allemaal

Bewerkt (21 mei 2013 14:05)
Maurice1970

Maurice1970

  • Lid sinds 12 november 2010
  • Berichten 948
  • Reputatie 10
  • #9
  • 19 maart 2013
  • 09:37

turbo-lover;391651
…en dan krijg ik ook nog eens alle foto's die ik gekregen heb bij whatss-app. die haalt hij er ook af en zet ze in dezelfde map. ook de foto's die standaard op samsung staat.

vreemd allemaal

Dat is wel logisch, dat doet ie bij mij ook. Hij scant je gehele telefoon naar afbeeldingen dus de whatsap afbeeldingen en standaard afbeeldingen krijg je er gratis bij. Maar blijft het feit dat ik maar alles een keer op mijn pc krijg.

Bewerkt (21 mei 2013 14:05)

Galaxy S5 (Vodafone) blue 5.0
Galaxy S5 (Vodafone) gold 5.0
Galaxy S4 (Vodafone) white 4.4.2
Galaxy S3 (Kpn) blue 4.1.2
Galaxy Note 7.0
Galaxy Note 10.1

Alles stock and niet geroot.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren