Androidworld
Androidworld

#1 10-03-2013 15:42 uur

Daan777
Daan777
Ingeschreven: 27-05-2013
Berichten: 0
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Hallo mensen,

Ik wilde AOSP op mijn GIO zetten maar dat is fout gegaan.
Wat heb ik gedaan:

Gio geroot via de recovery mode
CWM geïnstalleerd in de recovery mode
Hierna kon ik mijn GIO niet meer in recovery mode opstarten! Hij bleef hangen in het opstartscherm.
Normaal opstarten kon nog wel.
Toen heb ik een factory reset vanuit android gedaan, en sinds dien start hij ook niet meer normaal op + recovery mode doet het ook niet! Het enige dat hij nog doet is download mode.

Nou geen probleem dacht ik, Odin en GIOPRO v.1.6 gedownload en eens goed gelezen hoe ik dit er op moet knallen.

Toch wel een probleem!

Windows herkent mijn GIO niet als ik hem aansluit in download modus (ook toen de GIO het nog wel deed herkende hij hem niet), dus Odin ziet mijn GIO ook niet! Erg vervelend, want nu doet mijn reserve-telefoon het dus ook niet meer. (S2 is van de week gecrasht)

Wie kan mij helpen met dit driver-probleem?

Ik heb samsung KIES al geprobeerd in de hoop dat ik via dat programma een driver zou krijgen, maar omdat ik m'n gio alleen maar in de ‘download mode’ kan opstarten en aan de PC koppelen, ziet KIES hem ook niet en krijg ik dus ook geen driver!

Ik heb Odin ready, met alle nodige bestanden, en mijn GIO ligt hier te wachten op een mond op mond beademing, maar de PC werkt niet mee.

Wie helpt mij uit de brand :O!

Bijgewerkt (21-05-2013 13:56)

#2 10-03-2013 22:43 uur

Daan777
Daan777
Ingeschreven: 27-05-2013
Berichten: 0
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Gefixt, het wilde niet lukken op de PC met windows 8, maar op de laptop met windows XP lukte het wel met een samsung driver.
Bewijst maar weer dat windows 8 gewoon ruk is.

Bijgewerkt (21-05-2013 13:57)

#3 12-03-2013 11:53 uur

1966
1966
Ingeschreven: 22-03-2012
Berichten: 267
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
hm, wel eens aan gedacht om Samsung Kies te installeren?

Bijgewerkt (21-05-2013 13:58)

#4 12-03-2013 15:34 uur

Audiowaste
Audiowaste
Uit: Nederland
Ingeschreven: 24-05-2011
Berichten: 510
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Daan777;389153
Gefixt, het wilde niet lukken op de PC met windows 8, maar op de laptop met windows XP lukte het wel met een samsung driver.
Bewijst maar weer dat windows 8 gewoon ruk is.
Ik kan je met 100% zekerheid garanderen dat het op een PC met Windows 8 wél werkt!
Misschien niet handig om hier verkeerde informatie neer te zetten, omdat andere mensen met hetzelfde probleem hier ook lezen om antwoorden te krijgen. Die denken straks dus dat het aan Windows 8 ligt, terwijl dat niet het geval is.

Bijgewerkt (21-05-2013 13:58)

#5 13-03-2013 13:56 uur

Justindelta
Justindelta
Ingeschreven: 22-12-2011
Berichten: 180
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Audiowaste;389616
Ik kan je met 100% zekerheid garanderen dat het op een PC met Windows 8 wél werkt!
Misschien niet handig om hier verkeerde informatie neer te zetten, omdat andere mensen met hetzelfde probleem hier ook lezen om antwoorden te krijgen. Die denken straks dus dat het aan Windows 8 ligt, terwijl dat niet het geval is.

Ik heb net hetzelfde probleem…
Mijn Windows 8 lapto wil mijn Gio ook maar niet herkennen, hoewel ik ook Samsung Kies heb geinstalleerd…

Bijgewerkt (21-05-2013 13:59)

#6 13-03-2013 19:49 uur

ProXar
ProXar
Ingeschreven: 24-06-2012
Berichten: 57
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Misschien niet helemaal de oplossing maar je zou een virtueel besturingssysteem kunnen installeren. Ik heb VMWare draaien met Windows XP, Windows 8 en Ubuntu op m'n Windows 7 laptop. Windows 8 en Ubuntu om mee te spelen en Windows XP om wat apparaten te updaten die niet op W7 en W8 herkend worden.

Bijgewerkt (21-05-2013 13:59)

#7 13-03-2013 20:18 uur

Justindelta
Justindelta
Ingeschreven: 22-12-2011
Berichten: 180
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
ProXar;390063
Misschien niet helemaal de oplossing maar je zou een virtueel besturingssysteem kunnen installeren. Ik heb VMWare draaien met Windows XP, Windows 8 en Ubuntu op m'n Windows 7 laptop. Windows 8 en Ubuntu om mee te spelen en Windows XP om wat apparaten te updaten die niet op W7 en W8 herkend worden.

Hmm…
Dit is een oplossing maar ik hoop dat dat zal werken.

Bijgewerkt (21-05-2013 13:59)

#8 13-03-2013 20:44 uur

ProXar
ProXar
Ingeschreven: 24-06-2012
Berichten: 57
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Bij mij wel. Igg voor updaten van bepaalde soorten navigatie systemen

Bijgewerkt (21-05-2013 13:59)