Androidworld
Androidworld

#1 02-06-2011 12:19 uur

Elke
Elke
Ingeschreven: 02-06-2011
Berichten: 1
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Hoi,
Als ik mijn Gio met het wifi netwerk bij mij thuis wil verbinden kan ik gewoon het wachtwoord etc invoeren, dit gaat allemaal goed, ook is de signaalsterkte goed. Als ik dan op verbinden druk zegt het toestel meteen: Niet binnen bereik, verbinding verbroken. Na dat zegt het weer meteen Herrinerd, beveiligd met WPA/WPA2 PSK. Het wachtwoord dat ik invoer klopt en mijn broertje kan met zijn HTC Wildfire wel gewoon op het netwerk. Ons netwerk is dus blijkbaar beveiligd met een WPA/WPA2 PSK beveiliging. Ik ben totaal niet goed op dit gebied dus ik hoop dat iemand me hier mee kan helpen.

Groetjes Elke

Bijgewerkt (02-06-2011 12:19)

#2 19-08-2011 14:08 uur

u018443
u018443
Ingeschreven: 04-05-2011
Berichten: 1
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Hoi,

Ik had hetzelfde probleem, probeer de security eens op WPA/PSK te zetten.

gr. Piet

Bijgewerkt (19-08-2011 14:08)

#3 12-09-2011 17:20 uur

wietske
wietske
Ingeschreven: 03-09-2010
Berichten: 74
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Hoe doe ik dit op mijn glaxy. Ik heb hetzelfde probleem. groeten wietske

Bijgewerkt (12-09-2011 17:20)

#4 20-09-2011 21:59 uur

miroen
miroen
Ingeschreven: 30-11-2010
Berichten: 118
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
HELP!!

Deze telefoon hebben we gekocht voor mijn vrouw. We zijn inmiddels aan het derde exemplaar toe met iedere keer hetzelfde probleem: de wifi verbinding werkt niet naar behoren.
De eerste keer verbinding maken lukt vaak wel maar als de wifi opnieuw verbinding moet maken met hetzelfde netwerk dan gaat het fout.
Het installeren van een alternatieve driver: *#*#526#*#* helpt niet.
Het aan- en uitzetten helpt niet.
Zelf het uitvoeren van een factory reset helpt niet.

We worden hier een beetje moedeloos van. Vodafone levert zonder problemen iedere keer een nieuw exemplaar maar dat is dus ook niet de oplossing. Omruilen voor een ander toestel doen ze niet (of we gaan er erg op achteruit).

Wie kan mij hierbij helpen?!?

Bijgewerkt (20-09-2011 21:59)

#5 26-09-2011 22:35 uur

arianvdspek
arianvdspek
Ingeschreven: 20-08-2011
Berichten: 13
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Ik heb het zelfde probleem gehad, de eerste week deed het wifi het niet. Maar ik heb toen de router een paar keer aan en uit gezet, en toen deed hij het plotseling wel weer, dus ik zou dat proberen

Bijgewerkt (26-09-2011 22:35)

#6 01-10-2011 19:57 uur

aad1948
aad1948
Ingeschreven: 01-10-2011
Berichten: 1
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Hallo,

Mijn telefoon herkent het thuis netwerk en probeert verbinding te krijgen, dit lukt heel even maar hij gooit hem er steeds weer uit. Wat moet ik doen om dit voor elkaar te krijgen?

Bijgewerkt (01-10-2011 19:57)

#7 07-10-2011 12:06 uur

Sanio
Sanio
Ingeschreven: 07-10-2011
Berichten: 2
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Zelfde probleem hier. Ik maak verbinding en dat gaat prima. Maar daarna staat er herinnerd, beveiligd met wpa/wpa2 psk. Daarna veranderd dat in Uit, beveiligd met wpa/wpa2 psk. Wat moet ik doen om dit op te lossen?

Bijgewerkt (07-10-2011 12:06)

#8 07-10-2011 12:55 uur

Tam
Tam
Ingeschreven: 25-08-2011
Berichten: 198
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Ik had hetzelfde probleem, ik heb het toestel een keer uit en weer aan gezet en toen ging het goed. Zelfde als met een google account aanmaken, gaf ie ook problemen mee, weer uit en aan gezet en ook dat ging daarna goed. Misschien dat jullie dat zelf al geprobeerd hebben, maar bij mij werkte het in ieder geval wel.

Bijgewerkt (07-10-2011 12:55)

#9 07-10-2011 20:56 uur

Sanio
Sanio
Ingeschreven: 07-10-2011
Berichten: 2
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Bedankt voor het meedenken. Is gelukt intussen. Er zat een fout in het wachtwoord :')

Bijgewerkt (07-10-2011 20:56)

#10 08-10-2011 21:06 uur

@Sanio…. wachtwoorden ook altijd hehehe :p

Bij mij werkt de Wi-Fi wel en heb ik geen problemen ondervonden met aanmelden op het netwerk.

Wel heb ik het volgende soms:
Als ik toestel uit standby modus haal dan is het vaak dat het wi-fi symbooltje pas een minuut of 5 later te zien is,
Soms moet ik opnieuw de wi-fi netwerk selecteren voor ik verbinding kan maken. Het wachtwoord heeft die dan wel weer onthouden

Bijgewerkt (08-10-2011 21:06)