Androidworld
Androidworld

Stuurprogramma van Samsung Galaxy is niet geinstalleerd op PC

#1 29-05-2011 19:33 uur

imsaya
imsaya
Ingeschreven: 29-05-2011
Berichten: 12
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Ik heb gisteren mijn Samsung GT-i5800 (GALAXY 3) in gebruik genomen.
Tot zover werkt allesgoed, maar als ik hem met de bijgeleverde USB-kabel aan mijn laptop wil aansluiten, geeft de laptop het volgende aan: Het stuurprogramma voor het apparaat is niet geinstalleerd. Neem contact op met de leverancier van het apparaat voor hulp bij de installatie.
Op de site van Samsung kan ik niks vinden over het juiste stuurprogramma.
Wie kan me helpen?

Bijgewerkt (29-05-2011 19:33)

#2 29-05-2011 19:39 uur

viegje48
viegje48
Ingeschreven: 20-05-2011
Berichten: 95
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
hoi Imsaya,

gefeliciteerd met je nieuwe apollo,

je moet het samsung programma Kies! installeren en dan kent windows hem wel.

je kunt het downloaden op de site van Samsung.

succes!!!

viegje48

Bijgewerkt (29-05-2011 19:39)

#3 29-05-2011 20:05 uur

imsaya
imsaya
Ingeschreven: 29-05-2011
Berichten: 12
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
viegje48;169930
hoi Imsaya,

gefeliciteerd met je nieuwe apollo,

je moet het samsung programma Kies! installeren en dan kent windows hem wel.

je kunt het downloaden op de site van Samsung.

succes!!!

viegje48

Dat programma Kies had ik al geinstalleerd, maar niks. De PC geeft steeds dezelfde melding aan.
Als ik dat programma kies open krijg ik een bibliotheek waar je muziek/fotos kan beheren

Bijgewerkt (29-05-2011 20:05)

#4 29-05-2011 20:11 uur

viegje48
viegje48
Ingeschreven: 20-05-2011
Berichten: 95
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
heb je gekozen voor massaopslag in je apollo??

Bijgewerkt (29-05-2011 20:11)

#5 29-05-2011 20:19 uur

imsaya
imsaya
Ingeschreven: 29-05-2011
Berichten: 12
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
viegje48;169945
heb je gekozen voor massaopslag in je apollo??

Geen flauw idee??
Heb hem net, heb niks veranderd in standaard instellingen.

Bijgewerkt (29-05-2011 20:19)

#6 29-05-2011 20:39 uur

imsaya
imsaya
Ingeschreven: 29-05-2011
Berichten: 12
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
imsaya;169950
Geen flauw idee??
Heb hem net, heb niks veranderd in standaard instellingen.

Wat moet ik veranderen dan??

Bijgewerkt (29-05-2011 20:39)

#7 29-05-2011 20:41 uur

esther1801
esther1801
Uit: Nederland
Ingeschreven: 08-09-2010
Berichten: 3532
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
imsaya;169969
Wat moet ik veranderen dan??


Kijk even of je verbinden met KIES hebt aan gevinkt ipv massaopslag…
AW Forum Queen voor het leven

Bijgewerkt (29-05-2011 20:41)

#8 29-05-2011 21:41 uur

imsaya
imsaya
Ingeschreven: 29-05-2011
Berichten: 12
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
esther1801;169971
Kijk even of je verbinden met KIES hebt aan gevinkt ipv massaopslag…

Waar vindt ik dit in mijn telefoon, ben hele tijd aan zoeken maar kan het niet vinden.

Bijgewerkt (29-05-2011 21:41)

#9 29-05-2011 21:49 uur

esther1801
esther1801
Uit: Nederland
Ingeschreven: 08-09-2010
Berichten: 3532
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
even ervan uitgaande dat het hetzelfde is als bij de sgs
ga naar instellingen>>draadloos en netwerk>>usb instellingen>> en daar kan je je instelling aanpassen
AW Forum Queen voor het leven

Bijgewerkt (29-05-2011 21:49)

#10 29-05-2011 21:53 uur

werker123
werker123
Ingeschreven: 13-12-2010
Berichten: 1644
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
idd. en als dat niet werkt kan je altijd nog proberen om kies te herinstalleren?

Bijgewerkt (29-05-2011 21:53)