Androidworld
Androidworld

#1 16-01-2011 11:31:10

agckill
agckill
Ingeschreven: 16-01-2011
Berichten: 21
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Hallo iedereen,

Ik heb gisteren een Samsung Galaxy Apollo gekocht. Super telefoon, alleen 1 probleem: het lukt mij absoluut niet om de telefoon met Samsung Kies te verbinden. Ik heb al vanalles geprobeerd (zoals stuurprogramma updaten via Kies, herinstalleren, stuurprogramma bijwerken via apparaatbeheer, de computer zelf laten zoeken,…) ook oplossingen proberen googlen en enkele dingen die hier op het forum stonden geprobeerd, maar vooralsnog dus allemaal zonder succes. De computer vindt de telefoon wel, want hij staat wel in Explorer bij “Computer” bij, zelfs wanneer ik “Samsung Kies” selecteer op de telefoon. Als ik “Massaopslag” kies dan werkt het ook normaal.

Op de telefoon staat Android 2.1, de Kies versie waarmee ik probeer is de laatste, 2.0, update van 6 januari. Mijn computer is een HP Pavillion dv6000 met Windows Vista Home.

Bijgewerkt (16-01-2011 11:31:10)

#2 16-01-2011 21:11:24

santanateam
santanateam
Ingeschreven: 15-01-2011
Berichten: 160
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
hier ook het probleem dat mijn telf niet wil verbinden in Samsung kies. ik snap er niks van.

ook krijg ik nu meldingen dat ik me sdkaart moet prepare en dat had ik voor die tijd niks geen last mee.

wie o wie heeft tips en sugg voor me

oja ik gebruik win 7

Bijgewerkt (16-01-2011 21:11:24)

#3 16-01-2011 23:00:36

agckill
agckill
Ingeschreven: 16-01-2011
Berichten: 21
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Ik heb net nog eens opnieuw ALLES verwijderd: Kies + drivers via programmatoegang, daarna via zoeken alles gezocht met “samsung” dat de laatste 2 dagen was geïnstalleerd. Ik geupdate naar .NET 4 omdat ik ergens las dat dat het probleem zou kunnen oplossen, maar nee hoor… Nog altijd NIKS. Ik word er echt gek van. :\

Bijgewerkt (16-01-2011 23:00:36)

#4 16-01-2011 23:42:20

AVS
AVS
Ingeschreven: 02-10-2009
Berichten: 9863
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Even wat dingen checken…

Zit je usb kabel rechtstreeks in de pc of via een usb-hub ?

Op je toestel moet je in de standaard samsung launcher zitten. Dus als je bv launcherPro of adw launcher hebt dan moet je zorgen dat je toestel op het moment van verbinden in de standaard launcher zit (plaatje van een grote usb stekker in beeld…althans op de sgs is dat zo ik gok op de Apollo ook)

Bijgewerkt (16-01-2011 23:42:20)

#5 16-01-2011 23:55:44

agckill
agckill
Ingeschreven: 16-01-2011
Berichten: 21
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Kabeltje zit rechtstreeks in de laptop, en dat van die launcher is ook ok. De telefoon maakt verbinding met de computer, want ik zie ‘m wel in verkenner (als ik “massaopslag” kies, dan staat hij bij verwisselbare opslag, en als ik “samsung kies” kies staat hij bij ’externe apparaten' o.i.d.) Massaopslag werkt overigens hoe het hoort, dus het probleem ligt volgens mij echt bij Kies.

Bijgewerkt (16-01-2011 23:55:44)

#6 17-01-2011 00:09:33

AVS
AVS
Ingeschreven: 02-10-2009
Berichten: 9863
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Ja…je pc reageert dan wel goed.
Kies blijft maar zoeken naar je toestel dan ? Ook als je hem een minuut of 5 laat zoeken ?

Bijgewerkt (17-01-2011 00:09:33)

#7 17-01-2011 07:17:06

andy
andy
Ingeschreven: 06-01-2011
Berichten: 38
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
check ff of je je bluetooth uitgezet hebt want als die aan staat op je foon dan blijft Kies idd eindloos zoeken (als de foon met pc via usb verbonden zijn)

Bijgewerkt (17-01-2011 07:17:06)

#8 17-01-2011 08:15:18

agckill
agckill
Ingeschreven: 16-01-2011
Berichten: 21
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Ja, hij blijft zoeken, en ik laat hem denk ik echt wel lang genoeg inzitten. Een paar keer al minstens 10 minuten en er gebeurt niks.

Bluetooth staat af.

Vreselijk programma! Kan iemand mij in tussentijd zeggen in welk mapje ik muziek moet steken zodat de gsm het vindt? Of maakt dat niet uit waar ik het zet?

Bijgewerkt (17-01-2011 08:15:18)

#9 17-01-2011 09:25:15

agckill
agckill
Ingeschreven: 16-01-2011
Berichten: 21
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Wat ik nog heb opgemerkt…
Blijkbaar is .NET 3.5 SP1 of hoger heel belangrijk?
Wel, ik heb gisteren .NET 4.0 geïnstalleerd.

Maar als ik kijk bij Windows-onderdelen in- of uitschakelen staat in dat lijstje enkel .NET 3.0 bij. Daaronder zitten 3 vakjes, en van die 3 is maar 1tje (XPS Viewer) aangevinkt.
Verder naar onder bij Windows-procesactiveringsservice staat ook .NET-omgeving en dat staat afgevinkt.

Zou dat er iets mee te maken kunnen hebben?
Ik wil geen vinkjes gaan aan- of afzetten zonder te weten wat ze doen, dus iemand raad?

Bijgewerkt (17-01-2011 09:25:15)

#10 18-01-2011 15:11:49

agckill
agckill
Ingeschreven: 16-01-2011
Berichten: 21
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Niemand meer ideeën? (Het lukt me nog steeds niet, nee…/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/sad.png" />)

Wel graag nog antwoord op de vraag:
Kan iemand mij in tussentijd zeggen in welk mapje ik muziek moet steken zodat de gsm het vindt? Of maakt dat niet uit waar ik het zet?

Bijgewerkt (18-01-2011 15:11:49)