Androidworld
Androidworld

#1 18-05-2012 11:47:34

Limmie
Limmie
Ingeschreven: 05-12-2011
Berichten: 21
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Hey, mijn ace is geroot en draait cm7. Heb bijna al mijn apps op mijn sd kaartje van 16 gb staan. En toch heb ik nog maar 18 mb intern geheugen?
Moet ik ng bestanden wissen op mijn intern geheugen?

Of wat is de oplossing hiervoor?

Bijgewerkt (24-04-2013 14:52:11)

#2 21-05-2012 09:10:36

Limmie
Limmie
Ingeschreven: 05-12-2011
Berichten: 21
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Niemand die mij kan helpen?

Bijgewerkt (24-04-2013 14:53:05)

#3 21-05-2012 09:46:52

z0rk
z0rk
Uit: Tienen, België
Ingeschreven: 20-12-2010
Berichten: 1581
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Probeer in Play Store een cache cleaner te vinden, en maak daarmee je cache eens leeg. Je zal terug wat plaats vrij hebben.

Bijgewerkt (24-04-2013 14:53:06)

#4 22-05-2012 23:34:42

Limmie
Limmie
Ingeschreven: 05-12-2011
Berichten: 21
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Merci voor de reactie…
Maar zo een progje had ik al.
Is misschien de sd kaart partitioneren een oplossing?
Of toch iets anders?

Bijgewerkt (24-04-2013 14:53:46)

#5 23-05-2012 05:24:33

inge__
inge__
Uit: Aalten (achterhoek)
Ingeschreven: 28-08-2011
Berichten: 393
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
ik zou toch maar eens wat apps gaan verwijderen van je sd kaart.

het is namelijk zo dat die altijd een gedeelte van iedere app op je interne geheugen opslaat.
ondanks dat je alles op je sd kaart zet.

dus hoe meer apps hoe minder geheugen je overhoud,gebruik daarom altijd alleen de apps die je echt nodig hebt.

lees hier maar eens een ander topic
http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-ace/22556-samsung-ace-intern-geheuge-plaatsen-op-externe-sd-card.html

en meschien heb je hier wat aan

http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-ace/32902-galaxy-ace-geroot-maar-intern-geheugen-nog-steeds-vol.html

Samsung Galaxy S4
Android version: v4.3
root: nee


Bijgewerkt (24-04-2013 14:53:47)

#6 23-05-2012 07:23:33

outlaw
outlaw
Ingeschreven: 16-03-2012
Berichten: 884
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Het is wel degelijk mogelijk om je interne geheugen te vergroten. Ik zelf heb een HTC Wildfire S en heb met succes mijn IG vergroot van 150MB naar 2 GB. Hij is dan wel geroot, opnieuw opgestart en daarna via de Clockworkrecovery DATA2SD geinstalleerd. Werkt prima

Bijgewerkt (24-04-2013 14:53:47)

#7 23-05-2012 07:25:25

outlaw
outlaw
Ingeschreven: 16-03-2012
Berichten: 884
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Nu “ziet” mijn WFS de SD kaart als intern geheugen

Bijgewerkt (24-04-2013 14:53:47)

#8 23-05-2012 23:47:30

Limmie
Limmie
Ingeschreven: 05-12-2011
Berichten: 21
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Dag outlaw,
Kan je mij stap voor stap zeggen hoe je dit doet…
Alvast bedankt

Bijgewerkt (24-04-2013 14:54:05)

#9 24-05-2012 17:56:23

Jangrie
Jangrie
Ingeschreven: 14-09-2011
Berichten: 396
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
1. je hebt root nodig
2. je hebt een kernel nodig die een script zoals Darktremor of Data2SD ondersteunt
3. het gaat je geheugen allen virtueel vergroten het interne geheugen blijft hetzelfde

als je niet weet wat scripten, clockwordmod en dergelijke dingen zijn zou ik het niet gebruiken of eerst alles heel goed nalezen..het heeft geen zin als iemand alles stap voor stap uitlegt..want dan krijg je ineens een probleem en je weet niet hoe je dat kunt oplossen omdat je niet weet waarmee je bezig zijt

Bijgewerkt (24-04-2013 14:54:16)

#10 14-06-2012 07:22:59

outlaw
outlaw
Ingeschreven: 16-03-2012
Berichten: 884
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
@limmie, ben je er uit?? Is het je al gelukt??

Bijgewerkt (24-04-2013 15:01:22)