Androidworld
Androidworld

#1 22-01-2013 19:26:32

Dutchlions
Dutchlions
Ingeschreven: 22-01-2013
Berichten: 7
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Hey jongens, ik ben hier nieuw en weet niet of het hier goed staat zoniet laat het even weten

Ik heb een Liberty tab G100 overgenomen maar weet het patroon niet. Navragen bij diegene had geen zin omdat hij het niet wist. (:S)

Deze tablet wil ik dus compleet resetten (schoon)
Wat ik gedaan heb Power butten en volumeknop ingedrukt en krijg netjes logo te zien,
Het apparaat laad even de kernel gegevens ect maar dan krijg ik dus het groene poppetje te zien
met een geel waarschuwings bord op zijn buik.

Van alles geprobeerd maar zonder resultaat.
los gehaald accu eruit gehaald ect.

Moet ik er wel bij vertellen dat er geen micro sd kaartje inzit.
en dat ik ook nog geen enkele update heb gedaan firmware.

Dit omdat ik erg weinig van android weet.

Ik hoop dat jullie met een antwoord kunnen komen. :-)

Groeten Melvin

Bijgewerkt (24-04-2013 16:11:37)

#2 23-01-2013 00:13:00

Dutchlions
Dutchlions
Ingeschreven: 22-01-2013
Berichten: 7
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
oh en als deze vraag hier niet thuishoort even doorverwijzen naar de juiste topic?

Bijgewerkt (24-04-2013 16:11:41)

#3 31-01-2013 15:05:16

Dutchlions
Dutchlions
Ingeschreven: 22-01-2013
Berichten: 7
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
iedereen kijkt niemand reageert :(

Bijgewerkt (21-05-2013 13:37:17)

#4 31-01-2013 15:26:43

nanders
nanders
Uit: Dordrecht
Ingeschreven: 05-10-2010
Berichten: 4353
Reputatie: +  13  -
Profiel   Stuur e-mail  
Verplaatst naar Packard Bell Liberty Tab. Gezien de hoeveelheid topics in dit forumgedeelte zijn er waarschijnlijk weinig mensen die een dergelijke tablet hebben en/of weten hoe jouw probleem verholpen moet worden. Dan wordt er wel naar je topic gekeken. In plaats van onzin te schrijven zwijgt men dan (gelukkig).Je zult waarschijnlijk nieuwe firmware moeten installeren. Ik ben zelf niet op de hoogte waar je dit kan downloaden of hoe je dit moet installeren.


Zie je iets op het AW forum dat niet door de beugel kan? Laat het een van de moderators weten via de Rapporteren knop.

Bijgewerkt (21-05-2013 13:37:18)

#5 04-02-2013 21:25:52

Virage1959
Virage1959
Ingeschreven: 20-09-2010
Berichten: 173
Reputatie: +  0  -
Profiel   Stuur e-mail  
Hoi ik heb ook een Tab 100. Heb je al geprobeerd met het reset knopje? Rechts onderin bij je USB poort . Paperclip buigen en met puntje resetten. Grote kans dat het dan lukt. Je krijg dan een schone tablet met fabrieksinstellingen. Succes.

Bijgewerkt (21-05-2013 13:38:50)