Androidworld
Androidworld

#1 22-06-2011 17:11

arifi
arifi
Ingeschreven: 22-06-2011
Berichten: 9
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Ik heb onlangs de Acer Iconia Tab a500 uit duitsland gekocht en nu blijkt er op dat ding alleen de duitse taal te zitten.
Dit is de eerste Android apparaat voor me.
Is het mogelijk om de Nederlandse versie van deze Android Honeycomb 3.0.1 die erop zit
erop te zetten?
Zo ja,waar moet ik de software downloaden of kopen.Alvast bedankt.

Bijgewerkt (22-06-2011 17:11)

#2 22-06-2011 18:56

Morri
Morri
Ingeschreven: 10-05-2011
Berichten: 69
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
arifi;182900
Ik heb onlangs de Acer Iconia Tab a500 uit duitsland gekocht en nu blijkt er op dat ding alleen de duitse taal te zitten.
Dit is de eerste Android apparaat voor me.
Is het mogelijk om de Nederlandse versie van deze Android Honeycomb 3.0.1 die erop zit
erop te zetten?
Zo ja,waar moet ik de software downloaden of kopen.Alvast bedankt.

Volgens mij zou je dat gewoon in de ‘Settings’ moeten kunnen veranderen. Kan met vorige Android versies ook. In het Duits zal ‘Setting’ of ‘Instelling’ waarschijnlijk wel ‘Einstellung’ heten en dan zoeken naar ‘Sprache’. En dan Nederlands kiezen.

Bijgewerkt (22-06-2011 18:56)

#3 22-06-2011 21:54

arifi
arifi
Ingeschreven: 22-06-2011
Berichten: 9
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Morri;182972
Volgens mij zou je dat gewoon in de ‘Settings’ moeten kunnen veranderen. Kan met vorige Android versies ook. In het Duits zal ‘Setting’ of ‘Instelling’ waarschijnlijk wel ‘Einstellung’ heten en dan zoeken naar ‘Sprache’. En dan Nederlands kiezen.


Dank je voor je reactie.Ik heb al gekeken waar je de taal kan veranderen en
daar kan je alleen uit “deutsch” kiezen.Er zit zelfs geen engels tussen.
Ik belde naar de Nederlandse klantenservice van Acer en een mevrouw zei dat ik maar beter contact moet opzoeken met Acer in Duitsland.
Heb het idee dat ze niet veel weet.
Ik heb overal op internet gezocht naar de Nederlandse taalpakket maar kan niks vinden.
Ik weet niet eens of er een Nederlandse taalpakket van Android 3 Honeycomb te downloaden is.Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met zoeken.

Bijgewerkt (22-06-2011 21:54)

#4 23-06-2011 17:48

arifi
arifi
Ingeschreven: 22-06-2011
Berichten: 9
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Iemand aub?Ik heb echt geen flauw idee wat ik moet doen nu.

Bijgewerkt (23-06-2011 17:48)

#5 23-06-2011 19:10

niekie
niekie
Ingeschreven: 20-11-2010
Berichten: 803
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Dus je hebt niet zoals filmpje hieronder meerde talen staan
YouTube - ‪How to Change the Language on Acer Iconia Tab A500‬‏

Zoniet dan heb je een rom met alleen duitse taal en zul je denk ik op zoek moeten naar een andere rom.

En wat met 3.1 neem aan dat die er toch ook is?

Bijgewerkt (23-06-2011 19:10)

#6 23-06-2011 19:58

arifi
arifi
Ingeschreven: 22-06-2011
Berichten: 9
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
niekie;183527
Dus je hebt niet zoals filmpje hieronder meerde talen staan
YouTube - ‪How to Change the Language on Acer Iconia Tab A500‬‏

Zoniet dan heb je een rom met alleen duitse taal en zul je denk ik op zoek moeten naar een andere rom.

En wat met 3.1 neem aan dat die er toch ook is?


Nee,helaas niet.Toen ik het apparaat voor het eerst aanzette,was er de optie waar je de taal kan veranderen niet.
En ik heb geen idee of de 3.1 er al is.En zo ja,ik heb geen idee waar het te downloaden is.M'n apparaat heeft de 3.0.1 versie.Ik weet niet veel van android.Dit is mn eerste android apparaat.
Heb lang op internet gezocht maar kan nog niks vinden helaas.

Bijgewerkt (23-06-2011 19:58)

#7 23-06-2011 21:40

niekie
niekie
Ingeschreven: 20-11-2010
Berichten: 803
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
3.1 is er wel maar gelekt
Is 100% real, The Acer official 3.1 Has come! - xda-developers

weet niet of iemand hem hier al heeft geprobeerd.

Bijgewerkt (23-06-2011 21:40)

#8 23-06-2011 21:48

niekie
niekie
Ingeschreven: 20-11-2010
Berichten: 803
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
ook nog gevonden op xda programma om talen om te zetten (vertalen denk ik)
https://market.android.com/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&feature=search_result

hier de thread waar er over gesproken werd.
other languages - xda-developers

En anders zou je hem moeten rooten en een andere rom erop.

Bijgewerkt (23-06-2011 21:48)

#9 23-06-2011 21:56

rephaia
rephaia
Ingeschreven: 23-11-2010
Berichten: 771
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Heb je een screenshot voor ons van je toestel specificatie, de Anroid versie bedoel ik ?

Bijgewerkt (23-06-2011 21:56)

#10 24-06-2011 23:01

arifi
arifi
Ingeschreven: 22-06-2011
Berichten: 9
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
niekie;183671
3.1 is er wel maar gelekt
Is 100% real, The Acer official 3.1 Has come! - xda-developers

weet niet of iemand hem hier al heeft geprobeerd.


Dank je voor die link.Alleen is die rom een custom.Daarvoor moet je rooten.
Ik ben naar zo een website gegaan om het apparaat te rooten en vedwaalde in die zoveel moeilijk stappen die je moet ondernemen om te rooten.

What Is ClockworkMod Recovery And How To Use It On Android

Dus dat je clockwordmod moet hebben en dan adb ofzo moet installeren en heel wat dingen downloaden.Ben ermee begonnen maar was na een tijdje kwijt hoe ik begonnen was.Te ingewikkelld voor.Ik heb zoiets nooit gedaan.Ik heb nooit android gebruikt.
Laat staan dat ik er mee gewerkt heb.
Ben er uiteindelijk mee gestopt.

Bijgewerkt (24-06-2011 23:01)