Androidworld
Androidworld

#1 09-10-2012 23:55 uur

terrortact
terrortact
Ingeschreven: 15-10-2010
Berichten: 68
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Mijn vrouw heeft sinds zondag een lg e400 ze heeft er 6 apps opgezet en nu geeft hij al aan dat ze te weinig geheugen heeft, we hebben er een kaartje van 8 GB ingestoken en de apps op de sd kaart gezet en nog steeds geeft ie aan dat er te weinig geheugen heeft wat kunnen we daar aan doen?

Bijgewerkt (24-04-2013 15:40)

#2 12-10-2012 09:46 uur

EKE
EKE
Ingeschreven: 08-09-2012
Berichten: 2
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Dit had ik ook, heb LG gemaild en kreeg onderstaand antwoord. Nisschien heb je er wat aan.

U kunt op de volgende wijze de gegevens overtzetten naar uw microSD;
1. U tikt inhet scherm op Applicaties.
2. Vervolgens selecteert u Polaris viewer
3. U kiest hier mappen .
4. Voor applicaties kiest u download
5. U selecteert de applicatie . Om een applicatie te verplaatsen naar de microSD houdt u uw vinger enkele seconden ingedrukt op een applicatie .
Het is niet mogelijk om een aantal bestanden in 1 keer te verplaatsen . U kunt uitsluitend 1 bestand per keer verplaatsen

Bijgewerkt (24-04-2013 15:41)

#3 15-12-2012 18:02 uur

Cisca
Cisca
Ingeschreven: 15-12-2012
Berichten: 2
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Ik heb sinds kort ook zo'n toestel en idd na drie apps gedownload te hebben is het geheugen al vol. Alle apps staan in het systeemgeheugen en zijn niet te verplaatsen. Ook niet via de polarisviewer. Bij mij staan er geen apps in de downloadmap van de polaris viewer. Iemand die wel weet hoe het werkt???

Bijgewerkt (24-04-2013 16:01)

#4 14-01-2013 10:25 uur

diana1976
diana1976
Ingeschreven: 13-01-2013
Berichten: 4
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
ja dat had ik dus ook met dat geheugen
ben een beetje gaan spelen en heb
waarschijnlijk iets teveel gewist krig nu steed
android.process.acore probeer het opnieuw
nu kan ik de telefoon dus helemaal niet meer
gebruiken
iemand enig idee wat ik nu moet doen?

groetjes diana

Bijgewerkt (24-04-2013 16:09)

#5 14-01-2013 11:31 uur

barremans
barremans
Uit: Deerlijk
Ingeschreven: 07-07-2011
Berichten: 2237
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
diana1976;373979
ja dat had ik dus ook met dat geheugen
ben een beetje gaan spelen en heb
waarschijnlijk iets teveel gewist krig nu steed
android.process.acore probeer het opnieuw
nu kan ik de telefoon dus helemaal niet meer
gebruiken
iemand enig idee wat ik nu moet doen?

groetjes diana

Factory reset dan en met full wipe/reset


Grtz Barre

Bijgewerkt (24-04-2013 16:09)

#6 14-01-2013 15:19 uur

diana1976
diana1976
Ingeschreven: 13-01-2013
Berichten: 4
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
ook dat gaat dus niet
zodra ik mijn foon aanzet krijg ik die
melding in beeld en kan verder
niks ook niet naar alle opties

grt diana

Bijgewerkt (24-04-2013 16:09)