Androidworld
Androidworld

#1 02-04-2011 11:45 uur

arfleming
arfleming
Ingeschreven: 27-03-2011
Berichten: 8
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Hoi forum leden

Ik heb een vraagje
Ik heb een HTC Touch Pro 2
Ik heb er nu nog window's mobile op draaien
Maar wil ook kunnen kiezen voor android
Zijn hier tut's voor om android op de HTC te zetten
Of is het gewoon niet mogelijk om Android op deze HTC te zetten ?

Natuurlijk wil ik eerst dingen weten enz
Voordat ik hem daadwerkelijk er op zet
Ik ben nog een leek hier in dus hoop op een makkelijke manier hier voor

Bijgewerkt (02-04-2011 11:45)

#2 02-04-2011 12:03 uur

Raffie
Raffie
Uit: Amersfoort
Ingeschreven: 01-11-2010
Berichten: 811
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Ik weet niet of ik de link mag geven maar hier is misschien het één en ander te vinden hoe je android op je HTC kan zetten.
Kan je geen garantie geven of het werkt want ik heb het niet uitgeprobeerd.

succes

Bijgewerkt (02-04-2011 12:03)

#3 02-04-2011 12:11 uur

arfleming
arfleming
Ingeschreven: 27-03-2011
Berichten: 8
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Ik heb die al idd gevonden maar zal er eens goed naar kijken.
Er staat wel iets vermeld daar over enz
Maar niet echt dat je hem naast windows kan laten zetten..
( kan dit ook nog mis hebben maar zo ver begrijp ik er uit tenminste )
Maar zeker bedankt hier voor

Bijgewerkt (02-04-2011 12:11)

#4 02-04-2011 13:24 uur

Raffie
Raffie
Uit: Amersfoort
Ingeschreven: 01-11-2010
Berichten: 811
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Volgens mij zijn we nog niet zo ver dat we 2 systemen naast elkaar kunnen draaien een volgende app die gemaakt zou moeten worden is dan iets als dualboot.apk zodat je kan kiezen welk OS je wilt openen en wellicht kan switchen tussen OSen. Voor zover ik weet bestaat dat not niet.

Bijgewerkt (02-04-2011 13:24)

#5 02-04-2011 14:48 uur

arfleming
arfleming
Ingeschreven: 27-03-2011
Berichten: 8
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
ik heb een filmpje gezien waar android en window's beide draaien op een htc
Maar het zal vast een andere htc zijn geweest..
ik begrijp dat het voor elke type htc anders is..

Ben nu even aan het genieten van het mooie weer c(_)
Zal vanavond laat even kijken op de ene website of ik daar wijzer van kan worden

Bijgewerkt (02-04-2011 14:48)

#6 02-04-2011 14:55 uur

pklijzing
pklijzing
Uit: Venlo
Ingeschreven: 14-01-2009
Berichten: 5300
Reputatie
Reputatie omhoog 13 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Kijk eens rond op Touch Pro2, Tilt 2 Android Development.
Het is echter wel zo dat een aantal belangrijke zaken niet of niet goed werken als je Android op de Pro2 zet. Ik heb het zelf een paar keer gedaan maar aangezien ik een werkend toestel nodig heb, heb ik het er steeds weer afgegooid.

Een zeer goede ROMmaker, Deepshining, geeft overigens aan dat er nog teveel problemen zijn om een goede dualboot ROM te maken.
Wil je dus een toestel om mee te spelen kun je er gewoon Android opzetten, verwacht echter niet dat het dan een toestel is voor dagelijks gebruik.

Bijgewerkt (02-04-2011 14:55)

#7 02-04-2011 16:26 uur

arfleming
arfleming
Ingeschreven: 27-03-2011
Berichten: 8
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
hmm dat zegt mij genoeg om het dus niet te doen
maar bedankt
Dank je wel voor de info pklijzing

Bijgewerkt (02-04-2011 16:26)