Androidworld
Androidworld

#1 06-09-2011 23:25 uur

dvr
dvr
Ingeschreven: 18-08-2011
Berichten: 74
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Heej allemaal,

Ik (weer) een probleem met me htc sensation, soms als ik op de lock knop druk dan gaat die op het zwarte sherm(wat de bedoeling is) en een halve seconden later springt die weer aan.. soms moet ik 5x drukken voordat die ook daadwerkelijk het beeldscherm op zwart zet.

Heb al beetje zitten zoeken op het internet, zag dat sommige dit probleem ook hebben maar heb nog geen oplossing kunnen vinden!

Bijgewerkt (06-09-2011 23:25)

#2 07-09-2011 10:51 uur

Jup, heb ik ook last van. Heb jij ook last van het feit dat de telefoon soms ineens een screenshot maakt als je op de homeknop drukt zonder de powerknop in te drukken? Ik begin te vermoeden dat de powerknop niet goed is

Bijgewerkt (07-09-2011 10:51)

#3 07-09-2011 11:04 uur

redbulletnl
redbulletnl
Ingeschreven: 02-09-2011
Berichten: 2716
Reputatie
Reputatie omhoog 6 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
probeer anders een lock aan te downloade?

Bijgewerkt (07-09-2011 11:04)

#4 07-09-2011 12:11 uur

jssollie
jssollie
Ingeschreven: 20-01-2011
Berichten: 197
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
heel soms heb ik dit ook, nja, is me 2x overkomen eigenlijk..
volgens mij kan het soms ook komen doordat bepaalde apps nog op de achtergrond draaien, zoals spelletjes..
soms schakelen spelletjes de timeout van de verlichting uit

Bijgewerkt (07-09-2011 12:11)

#5 07-09-2011 15:27 uur

Volgens mij ligt het echt aan de knop zelf…

Bijgewerkt (07-09-2011 15:27)

#6 07-09-2011 15:32 uur

redbulletnl
redbulletnl
Ingeschreven: 02-09-2011
Berichten: 2716
Reputatie
Reputatie omhoog 6 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
zit er veel stof en troep rondom het knopje of is daar geen ruimte voor?

Bijgewerkt (07-09-2011 15:32)

#7 08-09-2011 11:54 uur

dvr
dvr
Ingeschreven: 18-08-2011
Berichten: 74
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Schoongemaakt en al.. maar het blijft. Heb task killer erop gezet en volgens mij lijkt het nu minder! Maar nog niet helemaal weg..

Bijgewerkt (08-09-2011 11:54)

#8 09-09-2011 19:17 uur

dvr
dvr
Ingeschreven: 18-08-2011
Berichten: 74
Reputatie
Reputatie omhoog 0 Reputatie omlaag
Profiel    Stuur e-mail   
Is er echt geen oplossing? Begin het beetje zat te worden dit, dan verkoop ik hem wel weer..

Bijgewerkt (09-09-2011 19:17)

#9 09-09-2011 19:46 uur

dvr;215735
Is er echt geen oplossing? Begin het beetje zat te worden dit, dan verkoop ik hem wel weer..

Ik zou contact opnemen met HTC als ik jou was. Kan gewoon via de website.

Bijgewerkt (09-09-2011 19:46)

#10 10-09-2011 12:25 uur

Ik heb precies hetzelfde.

Als ik op de ‘'lock’' knop druk dan gaat ie op zwart, halve seconde later gaat ie weer aan. Dit kan soms eindeloos zo doorgaan.
Mijn home-knop maakt screenshots en ik heb regelmatig dat hij zomaar uit het niets opnieuw opstart.
Laatst zelfs in 10 minuten 3x achter elkaar.

Ik heb hier last van gekregen sinds de update naar Android 2.3.4 ! (1.45.162.1)
Voordat ik de update had geïnstalleerd heb ik nog nooit ergens last van gehad.

Hopen op een nieuwe update ??

Bijgewerkt (10-09-2011 12:25)